• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Alpha bank bonus

pan82

Member
Βασικά, το 20x στους πόντους ισχύει μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης. Αν δεν πρόκειται για παραγγελία με δόσεις, έχεις πιστωτικό υπόλοιπο και η τιμή δεν ακρίβυνε, ίσως αξίζει να ακυρώσεις και να ξαναυποβάλλεις την παραγγελία. Η ακύρωση στον Κωτσόβολο είναι βέβαια ένα θέμα, μπορείς να την κάνεις μόνη σου από την εξέλιξη της παραγγελίας, αλλά για να δρομολογηθεί refund πρέπει να μιλήσεις με Κωτσόβολο μέσω του chat ή στο τηλέφωνο.
Φαντάζομαι η paefstra έκανε συναλλαγή σε κατάστημα όχι online...
Kαι μιας και το ανέφερες ξέρεις αν στο κωτσόβολο σε παραγγελία πληρωμένη με παραλαβή από κατάστημα η χρέωση πέφτει όταν παραλάβεις η τη μέρα της συναλλαγής οπότε επεξεργάζεσαι 1-2 μέρες μετά οπότε και να την ακυρώσεις χωρίς να παραλάβεις θα χρεωθείς και θα πρέπει να γίνει refund μετά;

paefstra

Member
Φαντάζομαι η paefstra έκανε συναλλαγή σε κατάστημα όχι online...
Kαι μιας και το ανέφερες ξέρεις αν στο κωτσόβολο σε παραγγελία πληρωμένη με παραλαβή από κατάστημα η χρέωση πέφτει όταν παραλάβεις η τη μέρα της συναλλαγής οπότε επεξεργάζεσαι 1-2 μέρες μετά οπότε και να την ακυρώσεις χωρίς να παραλάβεις θα χρεωθείς και θα πρέπει να γίνει refund μετά;
Εκανα παραγγελια on line και παραλαβη απο καταστημα.
Στα υπολοιπα που λες, η συντομη απαντηση ειναι πως κανεις ο,τι γουσταρεις αρκει να μην εχεις παραλαβει η αφου παρελαβες σκισει τη συσκευασια.
Δεν υπαρχει ορος για επεξεργασια, δοσεις κλπ. Ο,τι θες γιατι αλλαξες γνωμη, ακομη κι ενα λεπτο μετα την παραγγελια και πληρωμη.
Εγω πληρωνω δια ζωσης, οχι on line στον Κωτσο.

adiaforos

Member
Θα παιρνες απο τα χερια εφηβου το κινητο που κατεβασε ηδη εφαρμογες να το επιστρεψεις για μιλια?
Θα μας γραψουν οι εφημεριδες.
Δεν κατάλαβα ότι είχες παραλάβει! Αναφερόμουν σε online αγορά!
Αν έχεις προπληρώσει, νομίζω ότι η χρέωση γίνεται τη στιγμή της πληρωμής σε κάθε περίπτωση. Είναι εύκολο να το δεις, εφόσον στην εφαρμογή bonus βλέπεις τους πόντους από τη συναλλαγή αυτή, έχει γίνει η χρέωση. (Αλλά είτε έχει γίνει ή όχι, δεν νομίζω να αλλάζει κάτι, αλλά ούτε νομίζω ότι θα αρνηθούν στο κατάστημα ακύρωση της συναλλαγής και επί τόπου υποβολή όμοιας, αν δεν έχει αλλάξει η τιμή. Εφόσον δεν υπάρχουν δόσεις, εκεί μπλέκει λίγο).

pan82

Member
Αν έχεις προπληρώσει, νομίζω ότι η χρέωση γίνεται τη στιγμή της πληρωμής σε κάθε περίπτωση. Είναι εύκολο να το δεις, εφόσον στην εφαρμογή bonus βλέπεις τους πόντους από τη συναλλαγή αυτή, έχει γίνει η χρέωση.
Δε νομίζω στο online να μπαίνουν οι πόντοι τόσο άμεσα, φαντάζομαι πρέπει να επεξεργαστει τη συναλλαγή η τράπεζα

Nαι αυτό το ξέρω
Εγω πληρωνω δια ζωσης, οχι on line στον Κωτσο.
Δε το είπα γι αυτή τη περίπτωση, το είπα γιατί αν χρεώνει επιτόπου σημαίνει ότι θέλει κανά μήνα να γίνει η επιστροφή της χρεωσης που θα έχει ήδη πέσει στη κάρτα. Ενώ στη δέσμευση απλά δε παραλαμβάνεις και ακυρώνεται η δέσμευση πολύ πιο απλή διαδικασία.

adiaforos

Member
Δε νομίζω στο online να μπαίνουν οι πόντοι τόσο άμεσα, φαντάζομαι πρέπει να επεξεργαστει τη συναλλαγή η τράπεζα
Οι πόντοι στους συνεργάτες πλέον μπαίνουν άμεσα (εκτός στην περίπτωση που υπάρξει συστημικό πρόβλημα επικοινωνίας με το πρόγραμμα bonus, τότε θα μπουν με την εκκαθάριση).
Όχι, δεν γίνεται δέσμευση, χρέωση γίνεται. Αλλά δεν ισχύει ο μήνας, δύο εργάσιμες θέλει από την ημερομηνία που θα δώσει την εντολή το λογιστήριο, άντε βάλε άλλες 2-5 εργάσιμες συνήθως να μεταφερθεί το αίτημα στο λογιστήριο. (Πάντως καταλαβαίνω τι εννοείς, Κωτσόβολος είναι, σε κάποιες περιπτώσεις παίρνει παραπάνω ημέρες, σε άλλες πρέπει να υποβάλλεις νέο αίτημα γιατί χάθηκε στην πορεία...).

paefstra

Member
1.Δε νομίζω στο online να μπαίνουν οι πόντοι τόσο άμεσα, φαντάζομαι πρέπει να επεξεργαστει τη συναλλαγή η τράπεζα

Nαι αυτό το ξέρω

2. Δε το είπα γι αυτή τη περίπτωση, το είπα γιατί αν χρεώνει επιτόπου σημαίνει ότι θέλει κανά μήνα να γίνει η επιστροφή της χρεωσης που θα έχει ήδη πέσει στη κάρτα. Ενώ στη δέσμευση απλά δε παραλαμβάνεις και ακυρώνεται η δέσμευση πολύ πιο απλή διαδικασία.
1. Αμεσα
2. Γινεται reversal της χρεωσης. Οχι refund . Αλλη διαδικασια, αρκει να το ζητησεις επιμονα.
Στο Πλαισιο πιανει αμεσα, το εχω κανει
. Ο Κωτσος ειναι δυσκινητος, αλλα τους λες κι αλλα καταλαβσινουν.

paefstra

Member
Ακύρωση παραγγελίας και επαναγορά
Το έκανα πέρσι τέτοια εποχή με πλυντήριο
Αφηκετε με, δεν θα πεσω τοσο χαμηλα στα ματια του παιδιου μου, οταν απο μιλια εχουμε να φαν κι οι κοτες :D

Pel

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Και πού δεν θέλω;
Αφηκετε με, δεν θα πεσω τοσο χαμηλα στα ματια του παιδιου μου, οταν απο μιλια εχουμε να φαν κι οι κοτες :D
Ίσα ίσα, τι χαμηλά, να μαθαίνει.
Εγώ έτσι τον δίδαξα τον πρωτοετή φοιτητή για του οποίου το σπίτι προοριζόταν το πλυντήριο, καθώς και τη μάνα του που βιαζόταν να αγοράσει στο γιο της πλυντήριο κι ας της έλεγα "περίμενε λίγο, τώρα θα βγει η προσφορά της Black Friday".
Tελικά μ' αυτά τα μίλια πηγαινοέρχεται ο φοιτητής και η μάνα του και ο πατέρας του και η γιαγιά του Αθήνα - Χανιά

paefstra

Member
Ίσα ίσα, τι χαμηλά, να μαθαίνει.
Εγώ έτσι τον δίδαξα τον πρωτοετή φοιτητή για του οποίου το σπίτι προοριζόταν το πλυντήριο, καθώς και τη μάνα του που βιαζόταν να αγοράσει στο γιο της πλυντήριο κι ας της έλεγα "περίμενε λίγο, τώρα θα βγει η προσφορά της Black Friday".
Tελικά μ' αυτά τα μίλια πηγαινοέρχεται ο φοιτητής και η μάνα του και ο πατέρας του και η γιαγιά του Αθήνα - Χανιά
Εχουμε μιλια και για τη γιαγια μας :D.

paefstra

Member
Η πτηση που εκλεισα με τα μισα bonus εφαγε ακυρωση και μου την αντικατεστησαν αυθαιρετα με αλλη το επομενο πρωι.
Πηρα τηλ και δωρεαν μου βρηκαν με συνεργαζομενη εταιρεια την αρχικη μερα και την ωρα που ζητησα με ενδιαμεση σταση χωρις εξτρα κοστος.
Μια χαρα ειναι και οι πτησεις με bonus.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα