• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Alpha bank bonus

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι

pan82

Member
Από την μπλε παλιά visa της συζύγου στον λογαριασμό Together. Πιστεύω ότι όταν λήξει η κάρτα θα χαθεί και αυτό το προνόμιο.
Θα σου έρθει κανονικά αντικατάσταση στη blue με νέα blue. Το προνόμιο μπορεί να κοπεί ανά πάσα στιγμή αλλά είναι ανεξάρτητο με το πλαστικό που έχεις.

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Θα σου έρθει κανονικά αντικατάσταση στη blue με νέα blue. Το προνόμιο μπορεί να κοπεί ανά πάσα στιγμή αλλά είναι ανεξάρτητο με το πλαστικό που έχεις.

Ναι το ξέρω γιαυτό και μόλις μαζεύονται λίγοι πόντοι τους κάνω άμεσα μίλια.

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
ακομα δεν εχουμε καταλαβει απο ποιες καρτες μετατρεπονται και απο ποιες οχι

Πάντως από αυτή, σίγουρα. ( να διευκρινίσω ότι η κάρτα είναι η παλιά μπλέ visa της aegean)

pan82

Member
Εχουμε καταλαβει. Οποιος κρατησε την παλια μπλε Aegean μετατρεπει ακομη.
Όχι απαραίτητα εμενα ένα πρωινό του Οκτώβρη πριν κάνα μήνα ξαφνικά σταμάτησε να βλέπει η aegean τους platinum ποντους, πρώτα συνεβει στο κολλητο Δευτέρα πρωί και τη Πέμπτη σε εμένα. Και στους δύο 2-3 μέρες μετά από δύο μεγάλες αγορές με πολλούς πόντους στο κωτσόβολο (δε ξέρω αν ειναι τυχαίο). Οπότε προφανώς κλειδώνουν σε φάσεις αφού ήδη απο εδώ είχαν κλειδωθεί πολλοί μήνες πριν.

adiaforos

Member
Εχουμε καταλαβει. Οποιος κρατησε την παλια μπλε Aegean μετατρεπει ακομη.
Όχι απαραίτητα, είχα αναφέρει λίγους μήνες πριν (αλλά και ένα ακόμη μέλος) ότι πλέον φαίνονται μόνο οι πόντοι της παλιάς. Στη δική μου περίπτωση δεν υπήρξε καμιά μεγάλη αγορά, όταν αυτό συνέβη.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
vagelis.kar

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom