Mary Stardust
Member
Παντα τους επαιρνα κανονικα ως περσι τον Οκτωβρη που ηταν η τελευταια φορα που πηρα με καποια τετοια ενεργεια.Κάθε φορά λέμε τα ίδια και τα ίδια. Σχεδόν ποτέ οι πόντοι δεν μπαίνουν την ημερομηνία που λέει η προσφορά. Κάθε φορά πρέπει να υπάρχει άγχος σε αυτό το φορουμ για το αν θα μπουν ή όχι?
Συγνώμη δεν είχα πρόθεση να σας ενοχλήσω. Είναι η πρώτη φορά που περιμένω τόσους πολλούς πόντους να μπουν σχεδόν 2 μήνες μετά απο αγορά.Κάθε φορά λέμε τα ίδια και τα ίδια. Σχεδόν ποτέ οι πόντοι δεν μπαίνουν την ημερομηνία που λέει η προσφορά. Κάθε φορά πρέπει να υπάρχει άγχος σε αυτό το φορουμ για το αν θα μπουν ή όχι?
Καμία συγνώμη δεν χρειάζεται. Δεν το είπα επιθετικά.Συγνώμη δεν είχα πρόθεση να σας ενοχλήσω. Είναι η πρώτη φορά που περιμένω τόσους πολλούς πόντους να μπουν σχεδόν 2 μήνες μετά απο αγορά.
Στην προκειμένη βέβαια επειδή μίλησα με τον Κωτσοβολο πριν λίγο και όχι με την Αλφα, ήταν δική τους παράλειψη, και είπαν θα το τακτοποιήσουν.
Ζήτησαν να τους στείλω το λινκ της προώθητικης ενέργειας.
Εμένα μου μπήκαν χθες αλλά 10.000 κι όχι 30.000 που περίμενα, σε αντίθεση με άλλες φορές μέτρησε το τελικό ποσό (δηλαδή με αφαιρεμενο το ΦΠΑ) κι όχι το πλήρες.Καλημέρα
Αγόρασε κάποιος laptop lenovo το Σεπτέμβριο με την προώθητικη του Κωτσοβολου και της Αλφα Bonus;
Ηταν να μπουν 30.000 bonus πόντοι χθες και δε μπήκε τίποτα.
Η αγορά έγινε τηλεφωνικά με χρέωση της κάρτας επιτόπου. Οι πόντοι της αγοράς μπήκαν κανονικά.
Οι 30.000 άφαντοι. View attachment 446733
Στις 15-01-2024 θα δοθούν οι έξτρα 45.000 πόντοι.Ρωτώ τους γνώστες, ποντολάγνους. Δηλαδή σ’ αυτήν την προσφορά εκτός από τους x20 πόντους που πήρα με την αγορά λόγω Black Friday θα πάρω άλλους 45.000 πόντους; Και πότε; Με την λήξη της προσφοράς (10/12/23);
Αυτό είναι ανησυχητικό και ανατροπή όσων ξέραμε. Παίζουν δύο τινά: Να σου καταχώρησαν λάθος πόντους, ή να έχουν αναθεωρήσει την πολιτική τους. Άντε να βγάλεις άκρη... Ίσως να απευθυνόσουν στην ALPHA;Εμένα μου μπήκαν χθες αλλά 10.000 κι όχι 30.000 που περίμενα, σε αντίθεση με άλλες φορές μέτρησε το τελικό ποσό (δηλαδή με αφαιρεμενο το ΦΠΑ) κι όχι το πλήρες.
Δύσκολο να μου πέρασαν λάθος πόντους γιατί πήρα 2 λαπτοπ σε 2 διαφορετικές ημερομηνίες από 2 διαφορετικά καταστήματα.Στις 15-01-2024 θα δοθούν οι έξτρα 45.000 πόντοι.
ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ - Bonus προσφορές | ALPHA BANK
Αυτό είναι ανησυχητικό και ανατροπή όσων ξέραμε. Παίζουν δύο τινά: Να σου καταχώρησαν λάθος πόντους, ή να έχουν αναθεωρήσει την πολιτική τους. Άντε να βγάλεις άκρη... Ίσως να απευθυνόσουν στην ALPHA;
Ναι, σύμφωνοι, αλλά ένα αρχείο με τις αγορές στέλνει η αλυσίδα στην ALPHA, εννοώ πιθανή αστοχία του αλγόριθμου που ίσως βλέπει απόλυτους αριθμούς και όχι product ID. Δεν πολυστέκει πάντως να μην πάρεις τους πόντους λόγω μη καταβολής ΦΠΑ, δεν αλλάζει κάτι για το κατάστημα, το ποσό για αυτό είναι το ίδιο. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει κανένας μα κανένας σε όλη την αλυσίδα που να μπορεί να δώσει τις κατάλληλες εξηγήσεις, στο δε τηλεφωνικό κέντρο δεν θα βγάλεις άκρη. Παράπονο στην ALPHA ίσως ότι στην ιστοσελίδα του Κωτσόβολου αναγράφεται πάντα η τιμή με τους φόρους υποχρεωτικά από το νόμο, ενώ στη δική σου περίπτωση έχει γίνει αποφορολόγηση; Και ότι γίνει έγινε;Δύσκολο να μου πέρασαν λάθος πόντους γιατί πήρα 2 λαπτοπ σε 2 διαφορετικές ημερομηνίες από 2 διαφορετικά καταστήματα.