Έχω μόνο 7500 πόντους κ πλέον κάνω όλες τις συναλλαγές με την premium ώστε να είμαι σίγουρος ότι μετατρέπονται σε μίλια - όποτε αυτοί οι 7500 πόντοι αν δεν μετατρέπονται θα πρέπει να εξαργυρωθούν πριν λήξουν κ μ αυτούς στην Aegean δεν παίρνεις κάτιΜε16.000 bonus βγαζεις εισιτηριο Aegean εξωτερικου. Γιατι στη Vodafone?
Ανανεώνονται κανονικά αν τους στείλεις και στους ξαναστειλουν πίσω ναιΕρώτηση: Οι πόντοι/bonus λήγουν μετά από ένα χρονικό διάστημα. Εφόσον τους μεταφέρουμε σε τρίτο πρόσωπο και μας τους δώσει πίσω, υπάρχει περίπτωση να ανανεώνονται?
Άδειασα και εγώ τον κουβά για να μπούνε αύριο οι πόντοι της δικής μου προθεσμιακής που ανοίχτηκε 2/4 και είναι συνδεδεμένη με την Gold.Πριν λιγο μπηκαν οι ποντοι της προθεσμιακης. Η εφαρμογη της Aegean "ειδε" το 40% των ποντων για μετατροπη. Εννοειται οτι ειχα στο 0 τον κουβα μου για να καταλαβω τι γινεται.
Ειλικρινα δεν καταλαβαινω ΤΙΠΟΤΕ. Μοιαζει σαν να ειδε οσους ακριβως εβλεπε πριν την επιπλεον πριμοδοτηση ανοιγοντας νεα προθεσμιακη 1η Μαρτη με συνδεση στην Αegean bonus visa στο τσακ.
Ειτε ειδε τους ποντους ως την ημερομηνια του Απριλη που αλλαξε η πολιτικη.
Θα φανει τον αλλο μηνα.