Alpha bank bonus

pan82

Member
Και επίσημα η ταφόπλακα.
View attachment 422125
Αυτή είναι απάντηση σε ερώτηση για το τι αλλάζει απο 1/3?? Eμενα ακόμα περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο εντωμεταξυ όταν θα έχουν ενημερώση :mad:

Απλα έτσι που το γράφουν είναι σα να ισχύει ήδη εντωμεταξύ για αυτό απορώ απλα δε ξέρω τι ακριβώς ρώτησες

oasisAthens

Member
Δεν κατάλαβα δλδ τι ακριβώς αλλάζει.... Ότι εαν σου μεταφέρουν πόντους από άλλους λογαριασμούς δεν προστίθενται στα μίλια?
Δλδ παραμένουν οι πόντοι που συλλέγεις με την κάρτα σωστά?

jimp

Member
Τώρα έχω μπερδευτεί, είχα στην alpha 5000+ bonus. Πήγα στο app της Aegean και μου έβγαλε για μετατροπή πως έχω 3606.
Τους υπόλοιπους γιατί δεν τους βλέπει;

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Τώρα έχω μπερδευτεί, είχα στην alpha 5000+ bonus. Πήγα στο app της Aegean και μου έβγαλε για μετατροπή πως έχω 3606.
Μάλλον έχεις την παλιά Bonus που οι πόντοι γίνονται διά 4 επί 3.
πχ. 5000:4= 1250×3= 3750.

adiaforos

Member
Έχεις/είχες άλλη κάρτα στην ALPHA και μήπως τους συνέλεξες με αυτή; Γιατί γράφεις «είχες», η εφαρμογή bonus δείχνει πλέον κάτι άλλο; Έχει περάσει μήπως ένα έτος από την τελευταία εξαργύρωση; Δεν γίνονται μίλια πόντοι παλιότεροι του έτους.

jimp

Member
Έχεις/είχες άλλη κάρτα στην ALPHA και μήπως τους συνέλεξες με αυτή; Γιατί γράφεις «είχες», η εφαρμογή bonus δείχνει πλέον κάτι άλλο; Έχει περάσει μήπως ένα έτος από την τελευταία εξαργύρωση; Δεν γίνονται μίλια πόντοι παλιότεροι του έτους.
Γράφω είχα γιατί τους έκανα μίλια. Οι περισσότεροι είναι μέσω χρυσής MasterCard bonus που δίνει x8

Όχι δεν περασε χρόνος, βασικά συνεχώς μετατρέπω, απλά τώρα το παρατήρησα

adiaforos

Member
Γράφω είχα γιατί τους έκανα μίλια. Οι περισσότεροι είναι μέσω χρυσής MasterCard bonus που δίνει x8

Όχι δεν περασε χρόνος, βασικά συνεχώς μετατρέπω, απλά τώρα το παρατήρησα
Μάλλον κάπου μπερδεύτηκες: Στην Aegean, εκεί που λέει «Η Aegean Bonus Visa κάρτα μου» βλέπεις τους πόντους που είναι τώρα στον Bonus λογαριασμό σου της ALPHA και έχουν συλλεχθεί από την κάρτα αυτή και είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμοι για μετατροπή (εξαργύρωση/μεταφορά στην Aegean). Αντίστοιχα, στις Συναλλαγές βλέπεις την κίνηση του λογαριασμού. Εκεί θα δεις τα μίλια από τους πόντους που έχεις ήδη μεταφέρει. Αν μετέφερες π.χ. 5.000 πόντους με αναλογία 4:5, θα βλέπεις 6.000. Αντίστοιχα, στην εφαρμογή bonus της ALPHA, βλέπεις το ιστορικό των πόντων που μετέφερες, δηλαδή 5.000.
Οι πόντοι από την χρυσή Mastercard κανονικά δεν φαίνονται στην Aegean κάρτα (και δεν μετατρέπονται σε μίλια), υπάρχουν όμως bugs.

jimp

Member
Μάλλον κάπου μπερδεύτηκες: Στην Aegean, εκεί που λέει «Η Aegean Bonus Visa κάρτα μου» βλέπεις τους πόντους που είναι τώρα στον Bonus λογαριασμό σου της ALPHA και έχουν συλλεχθεί από την κάρτα αυτή και είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμοι για μετατροπή (εξαργύρωση/μεταφορά στην Aegean). Αντίστοιχα, στις Συναλλαγές βλέπεις την κίνηση του λογαριασμού. Εκεί θα δεις τα μίλια από τους πόντους που έχεις ήδη μεταφέρει. Αν μετέφερες π.χ. 5.000 πόντους με αναλογία 4:5, θα βλέπεις 6.000. Αντίστοιχα, στην εφαρμογή bonus της ALPHA, βλέπεις το ιστορικό των πόντων που μετέφερες, δηλαδή 5.000.
Οι πόντοι από την χρυσή Mastercard κανονικά δεν φαίνονται στην Aegean κάρτα (και δεν μετατρέπονται σε μίλια), υπάρχουν όμως bugs.

Άκου να δεις τι έκανα τώρα.
Μετέφερα αυτούς τους 1700+ πόντους σε φίλο, τους έστειλα μετά στην δική μου aegean bonus και τους έκανα μίλια.

Συνολικά νωρίτερα μου εμφανίζονταν κανονικά οι 5000+ πόντοι και στο app του bonus και στην εφαρμογή της alpha εκεί που φαίνονται συνολικά οι πόντοι.

Όταν όμως πήγα στην εφαρμογή της Aegean να τα μετατρέψω σε μίλια μου εμφανίστηκαν μόνο 3606 από τους 5000+ πόντους.

Ενώ τώρα με αυτό που έκανα μου εμφανίστηκαν όλοι οι 1700+ .

pan82

Member
Ετσι το ειδα κι εγω, οτι θα φυγει ο κοσμος απο την προθεσμιακη με bonus για την κανονικη που ανεβασαν τα επιτοκια και βγαζεις εισιτηριο απο τους τοκους.
H ειρωνεία σήμερα ανακοινώθηκαν ανανεωμένοι όροι για τις προθεσμιακές με bonus με τους ίδιους πόντους μεν αλλά διπλάσια επιτόκια μέχρι το 1,10% για μεγάλες καταθέσεις.
Η απορία μου είναι τώρα που λογικά μπορεί κάποιος μέχρι να αλλάξουν οι όροι να βάλει κάρτα aegean για καταχώρηση πόντων θα τους εξαιρεί μετά τους συγκεκριμένους από τις μετατροπές;;
Με ιντριγκάρει ότι στην ανακοίνωση λέει ότι δε μπορεί να μπει κάρτα aegean για καταχώρηση πόντων οπότε δε ξέρω αν το σύστημα μπορεί να τις ξεχωρίζει....

Billouk

Member
Έχω μπερδευτεί, έχω μόνο κάρτα Aegean και η ετήσια προθεσμιακή είναι συνδεδεμένη με αυτήν. Δεν θα μπορώ να μετατρέπω τους πόντους σε μίλια; Ή αφορά νέες προθεσμιακές με bonus;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.392
Νεότερο μέλος
mmamma1956

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom