Δεν μπορείς να πληρώσεις το 67άρι γιατί αυτή η τιμολόγηση αναφέρεται σε πτήση επιστροφής....και δείχνει την πτήση που θέλω στα 67€. Πως θα γίνει να πληρώσω μόνο τα 67???
οχι. δοκιμασε ενα ντεπον οταν εχεις προβλημα η καλυτερα παρε συμβουλη απο το ιατρο σου.
Ένταξει, σόρρυ που ρώτησα κιόλας! Ρώτησα κάτι και είπα πως δεν ξέρω αν έχει ξανααναφερθεί. Είπα ότι θέλω σαμπάνια ή σούσι; H airfrance και η aegean έδιναν γεύμα π.χ. Μια κωλοερώτηση έκανα για να ακούσω τις γνώμες των άλλων. Αν είναι να κάνουμε μόνο φιλοσοφικές συζητήσεις στο φόρουμ!οχι. δοκιμασε ενα ντεπον οταν εχεις προβλημα η καλυτερα παρε συμβουλη απο το ιατρο σου.
για τα γευματα ειναι χιλιοειπωμενα. θες γευμα κ σαμπανια σε πτηση 1,5 ωρας? κλεινεις με αλλη εταιρεια. οπως και πολλες αλλες εταιρειες εχει σταματησει το φαγητο σε πτησεις < 3 ωρων. ειναι κατι που το ξερεις οταν κλεινεις αρα δεν εχει νοημα να γκρινιαζεις. ταπερ η αλλη εταιρεια.
μην εκνευριζεσαι και βωμολοχεις, δεν σε εθιξε κανεις. ο στολος της εταιρειας ειναι απο τους νεωτερους στην Ευρωπη. τα αεροσκαφη δεν εχουν κανενα προβλημα. μηπως σε πειραζει εσενα σοβαρα το ειπα να δεις ενα ΩΡΛ καποτε, δεν ειρωνευομουν.Ένταξει, σόρρυ που ρώτησα κιόλας! Ρώτησα κάτι και είπα πως δεν ξέρω αν έχει ξανααναφερθεί. Είπα ότι θέλω σαμπάνια ή σούσι; H airfrance και η aegean έδιναν γεύμα π.χ. Μια ............. έκανα για να ακούσω τις γνώμες των άλλων. Αν είναι να κάνουμε μόνο φιλοσοφικές συζητήσεις στο φόρουμ!