• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Alitalia Alitalia - Νέα, Πληροφορίες & Ερωτήσεις

Varg83

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βέλγιο
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλια-Νεα Ζηλανδια
Καλα η Brussels δευτερη;;;; Πριν δυο χρονια πεταξα απο Βρυξελλες για Λισαβωνα και δεν μας εδωσαν ΟΥΤΕ καραμελα κατα την επιβιβαση!!!!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Καλα η Brussels δευτερη;;;; Πριν δυο χρονια πεταξα απο Βρυξελλες για Λισαβωνα και δεν μας εδωσαν ΟΥΤΕ καραμελα κατα την επιβιβαση!!!!
Οι καραμέλες στην επιβίβαση είναι άλλωστε γνωστό σε όλους ότι είναι η απόλυτα συνήθης παροχή, που τη βρίσκουμε σε όλες τις αεροπορικές εταιρίες του κόσμου....

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
αναμενόμενα θα έλεγα. για κανενα δεν ειναι η καλύτερη περιοδος. η AF εχει 4πλασιες ζημιες και η Iberia 3πλασιες.
από το δελτίο τύπου:
- 1η εταιρεια στην Ευρωπη σε regularity πτησεων για το 2012 99.7%,
- στις πρώτες θεσεις στην ακριβεια εκτελεσης πτήσεων 86,9%-στόχος η πρωτιά στην Ευρώπη για το 2013
- 55 νεα αεροσκαφη στο στολο τα τελευταια 4 ετη, από τους νεωτερους στολους στην Ευρωπη
- customer satisfaction στο 87% για τις διεθνεις πτήσεις
- 4o τριμηνο 2012 χωρίς ζημιες.
Comunicati Stampa - 25-02-2013 - Alitalia
Χωρίς κυβέρνηση, χωρίς Πάππα, τώρα και χωρίς CEO .
1. μην παρασύρεσαι από αντιιταλικό μενος..η πολιτική δεν εχει χωρο εδώ. κυβερνηση υπάρχει, δεν ειναι μπανανια.
2. για τα ορθογραφικά σου:http://www.greek-language.gr/greekLang/files/document/modern_greek/grammatiki.triantafyllidi.pdf
3. και λοιπόν? υπάρχει Προεδρος..εχει πολυ δρομο ακομα για να γινουν ελβετοι..(βλ. Swissair)

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Καλά 20€ για τις εξόδους κινδύνου στα ενδοευρωπαϊκά; Τς τς τς...

Kanel28

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Alitalia cityliner.

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα σας...Είμαι και εγώ τρελή με τα ταξίδια και χαίρομαι που βρήκα ανθρώπους με τους οποίους μπορώ να μοιραστώ τις εμπειρίες και τις απορίες μου.
Αν είναι εύκολο θα ήθελα τα φώτα σας γιατί έχω μια απορία και δεν μπορεί κανείς να μου τη λύσει. Έπρεπε να ταξιδέψω το Πάσχα στην Αγγλία και δυστυχώς όχι για διακοπές(θα ξεκλέψω όμως μια δυο μερούλες :p). Έψαχνα εισιτήρια από τέλη Φλεβάρη αλλά τζίφος. Οι περισσότερες πτήσεις κόστιζαν πάνω από 280 το άτομο και ώρες που δεν βόλευαν καθόλου, δεδομένου ότι έχω και ένα τρένο να πάρω από το Λονδίνο μετά. Βλέπεται έιχα καλομάθει στα περσινά δεδομένα της ίδιας περιόδου που έβρισκα απευθείας με 150 το άτομο καταπληκτικές ώρες.(Aegean γαρ.) Τελικά βρήκαμε μια προσφορά της Alitalia (θα ταξιδέψουμε δυο άτομα) μέσω Ρώμης και άφιξη και επιστροφή στο αεροδρόμιο city. Με την Alitalia έχω ταξιδέψει αρκετές φορές και δεν έχω αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα. Όμως την πτήση από τη Ρώμη στο Λονδίνο και τούμπαλιν, θα την εκτελέσει, σύμφωνα με το site που έκλεισα τα εισιτήρια η Alitalia cityliner με ένα αεροσκάφος τύπου embraer 190. Γνωρίζετε τίποτα για αυτή τη θυγατρική της Alitalia; Για τις υπηρεσίες καμπίνας από και προς Λονδίνο;(φαγητό-ποτό) Ένα άλλο site ανέφερε ότι την συγκεκριμένη πτήση την εκτελεί η Air one. Όμως από όσο ήξερα η Air one δεν αναχωρούσε από Ρώμη... Πραγματικά δεν ξέρω. Οποιαδήποτε βοήθεια είναι καλοδεχούμενη.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...:)

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
την πτήση από τη Ρώμη στο Λονδίνο και τούμπαλιν, θα την εκτελέσει, σύμφωνα με το site που έκλεισα τα εισιτήρια η Alitalia cityliner με ένα αεροσκάφος τύπου embraer 190. Γνωρίζετε τίποτα για αυτή τη θυγατρική της Alitalia;
1.Για τις υπηρεσίες καμπίνας από και προς Λονδίνο;(φαγητό-ποτό)
2.Ένα άλλο site ανέφερε ότι την συγκεκριμένη πτήση την εκτελεί η Air one. Όμως από όσο ήξερα η Air one δεν αναχωρούσε από Ρώμη... Πραγματικά δεν ξέρω.
1. φαγητό δεν προσφέρεται σε πτήσεις <3 ωρών. ποτά, αναψυκτικά, λαιτ σνακ και ροφήματα.
2. την πτήση εκτελει η regional της Alitalia. το κανονικό όνομα ειναι Alitalia cityliner αλλά τη βρίσκεις και ως Air One cityliner. δεν εχει ομως σχεση με την Air One που ειναι η smart carrier του γκρουπ, σαν να λεμε low cost. τα Embraer 190 ειναι ολοκαινουρια, το παλιοτερο 1,5 έτους με slim καθισματα και ειναι εντυπωσιακά άνετα. τα πιο ανετα του στόλου στην οικονομική.

Kanel28

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση. Φτου, δηλαδή για 20 λεπτά, :bleh: χάνουμε το γεύμα.
Δεν πειράζει καλή είναι και η Pizza στο FCO.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη