Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Nαι, η αλλαγή στην πολιτική της airbnb είναι πρόσφατη, σίγουρα πολύ πιο πρόσφατη από πριν 4 χρόνια, μπορεί να είναι και λιγότερα από 2. Όπως φέτος άλλαξαν προς το (απίστευτα) καλύτερο την πολιτική για αποζημίωση του ιδιοκτητη σε περίπτωση ζημιάς από πλευράς του πελάτη, είναι πολύ πρόσφατο, γενικώς βελτιώνονται με φοβερή ταχύτητα, δε μοιάζει καθόλου με την εταιρεία που ήταν προ διετίας. Στην Κούβα πληρώνει τους ιδιοκτήτες μετρητοίς (ναι, με ντελίβερι!!!) και μάλιστα σε όρους μαύρης αγοράς.Τελείως αντίθετη εμπειρία!
Το Ιούνιο στη Ρώμη η booking με έστειλε σχετικά άμεσα σε άλλο κατάλυμα σχεδόν με τριπλάσια τιμή χωρίς κανένα πρόβλημα.
Πριν 4-5 χρόνια η Airbnb στο Βερολίνο με άφησε να ψάχνω μόνος μου για ξενοδοχείο καθώς ο καλός Γερμανός ιδιοκτήτης είχε πιει και δεν μπορούσε να έρθει να ανοίξει. Και φυσικά μου επέστρεψε τα χρήματα για την βραδυά που έχασα σύμφωνα με την τιμή του διαμερίσματος και όχι του ξενοδοχείου που πλήρωσα.
Ξεφεύγουμε από το θέμα, αλλά για μένα τη χειρότερη πολιτική την είχε η expedia, η όποια αποζημίωση ήταν... εκπτωτικό δικό τους κουπόνι και μάλιστα με ημερομηνία λήξης ΚΑΙ υποχρέωση να κάνω κράτηση από κάποιο ποσό και πάνω . Μοναδικοί!
Δεν έχω κανένα λόγο να αφμισβητήσω τι λες για το 2010 @ToTheMoonAndBack .
Μειονέκτημα για μένα στη booking το πόσες φορές έχω διπλοχρέωση, είναι κουραστικό, δε μου έχει τύχει ποτέ στην airbnb. Αντίθετα, μεγάλο μειονέκτημα στην airbnb ότι δεν επιτρέπεται να κλείσω δωμάτιο για άλλον. Πχ για Κουβανούς φίλους που δεν επιτρέπεται να έχουν προφίλ, ή για τον παππού μου που δεν το έχει με τις πλατφόρμες, δεν μπορώ να τους κάνω κράτηση μέσω του δικού μου προφίλ (μπορώ, αλλά απαγορεύεται).
Νομίζω ότι ξεφεύγει το θέμα, γιατί έπρεπε να μιλάμε για τη Νέα Υόρκη. ας τα μεταφέρει ένας mod.