Αν πετάτε από Αθήνα, όχι. Αν πετάτε από Θεσσαλονίκη, ναι.Καλημέρα σας νέο μέλος και εγώ. Ερώτηση που έχει απαντηθεί φαντάζομαι αλλά επειδή δεν το πολυκατέχω και δεν εμπιστεύομαι την εταιρία ξαναρωτώ, κάτοχος silver, ταξιδεύοντας για Μαδρίτη τις επόμενες ημέρες με την οικογένεια , μπορώ να χρησιμοποιήσω τα κουπόνια για το lounge της Aegean ή κάποιο άλλο?
Ευχαριστώ
Αν είσαι gold, στο δεξιά senator πάω συνήθως όταν ειναι για Αθήνα. Lufthansa Senator Lounge · FrankfurtΣτη Frankfurt, σε ποιο lounge μπαινω, αριστερα η δεξια ; Aegean Business T1 Hall B
Δεν είμαι ειδικός, αλλά αν κατάλαβα καλά με το κουπόνι για είσοδο στο lounge μπορείς να μπεις όταν ταξιδεύεις εκτός Schengen. Άρα μπορείς αφού πας για Κωνσταντινούπολη; Εμείς πήγαμε Αίγυπτο και είχαμε το δικαίωμα δωρεάν εισόδου με το κουπόνι.Καλησπέρα,θα ταξιδέψω με Aegean economy από Κωνσταντινούπολη.Μπορω να μπω στο lounge με το κουπόνι από την silver βαθμίδα μου?
Δεν είμαι ειδικός, αλλά αν κατάλαβα καλά με το κουπόνι για είσοδο στο lounge μπορείς να μπεις όταν ταξιδεύεις εκτός Schengen. Άρα μπορείς αφού πας για Κωνσταντινούπολη; Εμείς πήγαμε Αίγυπτο και είχαμε το δικαίωμα δωρεάν εισόδου με το κουπόνι.
Ε όχι - εκτός αν είστε δύο goldΚαλησπέρα δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί αλλά ταξιδεύω σύντομα εκτός Σένγκεν, είμαι gold member και θα είμαστε τρία άτομα
Υπάρχει κάποιος τρόπος ίσως με διαφορετική δεύτερη είσοδο/ανα 2 άτομα να μπει και το τριτο μέλος;
(Μέσα στην απάτη με βρίσκω αλλά τι να κάνω…)
Μπορείς να περιμένετε έξω από το lounge κάποιον που είναι μόνος του και να του εξηγήσεις την κατάσταση και να τον ρωτήσεις αν θα ήθελε να σε βοηθήσει με το να περαστεί ο τρίτος της παρέας στην κάρτα του.Καλησπέρα δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί αλλά ταξιδεύω σύντομα εκτός Σένγκεν, είμαι gold member και θα είμαστε τρία άτομα
Υπάρχει κάποιος τρόπος ίσως με διαφορετική δεύτερη είσοδο/ανα 2 άτομα να μπει και το τριτο μέλος;
(Μέσα στην απάτη με βρίσκω αλλά τι να κάνω…)
11 Φλεβάρη Σε ευχαριστώ πολύ ελπίζω να το γλυτώσω το αυτόφωροΜπορείς να περιμένετε έξω από το lounge κάποιον που είναι μόνος του και να του εξηγήσεις την κατάσταση και να τον ρωτήσεις αν θα ήθελε να σε βοηθήσει με το να περαστεί ο τρίτος της παρέας στην κάρτα του.
Εγώ θα το έκανα με χαρά.
Επίσης μπορείς να ζητήσεις από την υποδοχή στο lounge μήπως γίνεται να περάσει το τρίτο μέλος της παρέας χαριστικά.
Τέλος, αν είσαι πολύ extreme, αν θυμάμαι καλά στο εκτός Σενγκεν της Aegean, σκανάρεις το εισιτήριό σου κι ανοίγει η θύρα. Ε, χώνεστε 2
Δεν ξέρω βέβαια αν χτυπήσει συναγερμός!
ΥΓ: Πόσο σύντομα ταξιδεύεις; Αν τυχόν σε 2 μέρες, πες μου να βάλω εγώ το τρίτο μέλος της παρέας σας.
Μην ξεχνας οτι πρεπει να ειστε στην ιδια πτηση.ΥΓ: Πόσο σύντομα ταξιδεύεις; Αν τυχόν σε 2 μέρες, πες μου να βάλω εγώ το τρίτο μέλος της παρέας σας.