Aegean Airlines Aegean lounge

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τζέντα
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Καλημέρα σας νέο μέλος και εγώ. Ερώτηση που έχει απαντηθεί φαντάζομαι αλλά επειδή δεν το πολυκατέχω και δεν εμπιστεύομαι την εταιρία ξαναρωτώ, κάτοχος silver, ταξιδεύοντας για Μαδρίτη τις επόμενες ημέρες με την οικογένεια , μπορώ να χρησιμοποιήσω τα κουπόνια για το lounge της Aegean ή κάποιο άλλο?

Ευχαριστώ
Αν πετάτε από Αθήνα, όχι. Αν πετάτε από Θεσσαλονίκη, ναι.

mysteredgar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αργεντινή
Ταξίδι-Όνειρο
Κιλιμάντζαρο

BASILISPAP

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απο εδώ και από εκεί...
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΖηλανδία,Περού,Κιργιστάν
Καλησπέρα,θα ταξιδέψω με Aegean economy από Κωνσταντινούπολη.Μπορω να μπω στο lounge με το κουπόνι από την silver βαθμίδα μου?
Δεν είμαι ειδικός, αλλά αν κατάλαβα καλά με το κουπόνι για είσοδο στο lounge μπορείς να μπεις όταν ταξιδεύεις εκτός Schengen. Άρα μπορείς αφού πας για Κωνσταντινούπολη; Εμείς πήγαμε Αίγυπτο και είχαμε το δικαίωμα δωρεάν εισόδου με το κουπόνι.

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Δεν είμαι ειδικός, αλλά αν κατάλαβα καλά με το κουπόνι για είσοδο στο lounge μπορείς να μπεις όταν ταξιδεύεις εκτός Schengen. Άρα μπορείς αφού πας για Κωνσταντινούπολη; Εμείς πήγαμε Αίγυπτο και είχαμε το δικαίωμα δωρεάν εισόδου με το κουπόνι.

Από Κωνσταντινούπολη λέει.

dimtze

Member
Επόμενο Ταξίδι
Syros, Crete, Sardenia
Ταξίδι-Όνειρο
Patagonia !!!
Καλησπέρα δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί αλλά ταξιδεύω σύντομα εκτός Σένγκεν, είμαι gold member και θα είμαστε τρία άτομα
Υπάρχει κάποιος τρόπος ίσως με διαφορετική δεύτερη είσοδο/ανα 2 άτομα να μπει και το τριτο μέλος;
(Μέσα στην απάτη με βρίσκω αλλά τι να κάνω…)

mourohavlos

Member
Καλησπέρα δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί αλλά ταξιδεύω σύντομα εκτός Σένγκεν, είμαι gold member και θα είμαστε τρία άτομα
Υπάρχει κάποιος τρόπος ίσως με διαφορετική δεύτερη είσοδο/ανα 2 άτομα να μπει και το τριτο μέλος;
Ε όχι - εκτός αν είστε δύο gold

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τζέντα
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Μπορείς να περιμένετε έξω από το lounge κάποιον που είναι μόνος του και να του εξηγήσεις την κατάσταση και να τον ρωτήσεις αν θα ήθελε να σε βοηθήσει με το να περαστεί ο τρίτος της παρέας στην κάρτα του.
Εγώ θα το έκανα με χαρά.
Επίσης μπορείς να ζητήσεις από την υποδοχή στο lounge μήπως γίνεται να περάσει το τρίτο μέλος της παρέας χαριστικά.
Τέλος, αν είσαι πολύ extreme, αν θυμάμαι καλά στο εκτός Σενγκεν της Aegean, σκανάρεις το εισιτήριό σου κι ανοίγει η θύρα. Ε, χώνεστε 2🤣
Δεν ξέρω βέβαια αν χτυπήσει συναγερμός!😂

ΥΓ: Πόσο σύντομα ταξιδεύεις; Αν τυχόν σε 2 μέρες, πες μου να βάλω εγώ το τρίτο μέλος της παρέας σας.

dimtze

Member
Επόμενο Ταξίδι
Syros, Crete, Sardenia
Ταξίδι-Όνειρο
Patagonia !!!
Μπορείς να περιμένετε έξω από το lounge κάποιον που είναι μόνος του και να του εξηγήσεις την κατάσταση και να τον ρωτήσεις αν θα ήθελε να σε βοηθήσει με το να περαστεί ο τρίτος της παρέας στην κάρτα του.
Εγώ θα το έκανα με χαρά.
Επίσης μπορείς να ζητήσεις από την υποδοχή στο lounge μήπως γίνεται να περάσει το τρίτο μέλος της παρέας χαριστικά.
Τέλος, αν είσαι πολύ extreme, αν θυμάμαι καλά στο εκτός Σενγκεν της Aegean, σκανάρεις το εισιτήριό σου κι ανοίγει η θύρα. Ε, χώνεστε 2🤣
Δεν ξέρω βέβαια αν χτυπήσει συναγερμός!😂

ΥΓ: Πόσο σύντομα ταξιδεύεις; Αν τυχόν σε 2 μέρες, πες μου να βάλω εγώ το τρίτο μέλος της παρέας σας.
🙏 11 Φλεβάρη Σε ευχαριστώ πολύ ελπίζω να το γλυτώσω το αυτόφωρο
11 Φλεβάρη

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.824
Μέλη
39.572
Νεότερο μέλος
Ioanna12

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα