Αν πετάτε από Αθήνα, όχι. Αν πετάτε από Θεσσαλονίκη, ναι.Καλημέρα σας νέο μέλος και εγώ. Ερώτηση που έχει απαντηθεί φαντάζομαι αλλά επειδή δεν το πολυκατέχω και δεν εμπιστεύομαι την εταιρία ξαναρωτώ, κάτοχος silver, ταξιδεύοντας για Μαδρίτη τις επόμενες ημέρες με την οικογένεια , μπορώ να χρησιμοποιήσω τα κουπόνια για το lounge της Aegean ή κάποιο άλλο?
Ευχαριστώ
Αν είσαι gold, στο δεξιά senator πάω συνήθως όταν ειναι για Αθήνα. Lufthansa Senator Lounge · FrankfurtΣτη Frankfurt, σε ποιο lounge μπαινω, αριστερα η δεξια ; Aegean Business T1 Hall B
Δεν είμαι ειδικός, αλλά αν κατάλαβα καλά με το κουπόνι για είσοδο στο lounge μπορείς να μπεις όταν ταξιδεύεις εκτός Schengen. Άρα μπορείς αφού πας για Κωνσταντινούπολη; Εμείς πήγαμε Αίγυπτο και είχαμε το δικαίωμα δωρεάν εισόδου με το κουπόνι.Καλησπέρα,θα ταξιδέψω με Aegean economy από Κωνσταντινούπολη.Μπορω να μπω στο lounge με το κουπόνι από την silver βαθμίδα μου?
Δεν είμαι ειδικός, αλλά αν κατάλαβα καλά με το κουπόνι για είσοδο στο lounge μπορείς να μπεις όταν ταξιδεύεις εκτός Schengen. Άρα μπορείς αφού πας για Κωνσταντινούπολη; Εμείς πήγαμε Αίγυπτο και είχαμε το δικαίωμα δωρεάν εισόδου με το κουπόνι.