Aegean Airlines Aegean Bonus Visa

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Όσοι έχετε ακόμα τη παλιά Aegean bonus visa (μπλε σκούρη), κατα την ενεργοποίηση της ανανέωσης της κάρτας είχατε κάποια χρέωση συνδρομής; Και πριν πόσο καιρό είχε λήξει η κάρτα σας για να την ανανεώσετε;

Xriz

Member
Αυτά που έγραψα εδώ χτες για τα απγκτειντ με τις κάρτες και τις βαθμίδες τα διαγράψετε? Επειδή έλεγαν την αλήθεια για τους σκαμερς της ετζιαν?

poised

Member
Αυτά που έγραψα εδώ χτες για τα απγκτειντ με τις κάρτες και τις βαθμίδες τα διαγράψετε? Επειδή έλεγαν την αλήθεια για τους σκαμερς της ετζιαν?
Υπάρχει η πιθανότητα να έκανες κάτι λάθος όπως να παραβίασες τους όρους του φόρουμ ήαλλά είμαι σίγουρος ότι ήσουν προσεκτικός και ευγενικός, άρα, το ότι λες την αλήθεια θα φταίει.

pan82

Member
Όσοι έχετε ακόμα τη παλιά Aegean bonus visa (μπλε σκούρη), κατα την ενεργοποίηση της ανανέωσης της κάρτας είχατε κάποια χρέωση συνδρομής; Και πριν πόσο καιρό είχε λήξει η κάρτα σας για να την ανανεώσετε;
Πριν ένα μήνα μου ήρθε η ανανέωση της blue aegean που εληγε, oχι ουδεμία χρέωση άλλωστε δεν έχει σχέση η ετήσια χρέωση (αν έχεις) με την αλλαγή του πλαστικού.

pavlos1985

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Φίλος έβγαλε τον προηγούμενο μήνα την premium και του ηρθε συνδρομη 80ρι στον πρώτο λογαριασμό; Λογικό;
Σε εμένα (πριν χρόνια βέβαια) ήταν το πρώτο 6μηνο free.

chris7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Φίλος έβγαλε τον προηγούμενο μήνα την premium και του ηρθε συνδρομη 80ρι στον πρώτο λογαριασμό; Λογικό;
Σε εμένα (πριν χρόνια βέβαια) ήταν το πρώτο 6μηνο free.
Και εγώ θυμάμαι ήταν δωρεάν το πρώτο 6μηνο..

andpsy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική / Ισλανδία
Την έβγαλα τον Αύγουστο, κανονικά 80€ με την ενεργοποίηση

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα