Ακύρωσέ την και μετά κάνε νέα αίτηση: Ισχύει από 03.06.2024 έως 31.07.2024.Και μόλις χθες έκανα την αίτηση για την Premium, μια χαρά έκατσε.
Ακύρωσέ την και μετά κάνε νέα αίτηση: Ισχύει από 03.06.2024 έως 31.07.2024.Και μόλις χθες έκανα την αίτηση για την Premium, μια χαρά έκατσε.
Στους όρους λέει ότι ισχύει "για κάρτες που εκδίδονται από την τράπεζα από 03/06/2024 έως και 31/07/2024". Δεν λέει κάτι για την ημερομηνία της αίτησης.Ακύρωσέ την και μετά κάνε νέα αίτηση: Ισχύει από 03.06.2024 έως 31.07.2024.
Στην Πολωνία, η τράπεζα Pekao προσφέρει αντίστοιχη πιστωτική για μίλια:Ναι, είμαι Πολωνία. Είναι εντός Ε.Ε αλλά με δικό της Νόμισμα, εγώ θα έκανα όλοκληρη ιστορία για τους πόντους αλλά δεν βλέπω να με συμφέρει...
Πληρωμή τοπικά ,αλλαγή σε revolut σε ευρώ και από εκεί αποστολή έμβασμα (είναι δωρέαν στην μέταλ) στην κάρτα της Άλφα,και από εκεί να κα΄νω αγορές σε ευρώ...Είναι ολόκληρος κύκλος.
Αλλά εδω δεν έχει και κάτι να με συμφέρει ώστε να μαζέψω κανέναν πόντο ,δηλαδή πάει και δώρον άδωρον το ότι ξοδεύω τα χρήματα...
Τουλάχιστον να αποσκοπεί και κάπου.
Κοίτα, δεν θα επιμείνω, αλλά αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι τα μίλια αποδίδονται μετά την ενεργοποίηση της κάρτας, αναδρομικά βάσει της ημερομηνίας αίτησης. Επίσης φαντάζει λίγο περίεργη η συμμετοχή σε προωθητική ενέργεια βάσει αίτησης κατά την οποία δεν ίσχυε η προωθητική ενέργεια. Εν πάση περιπτώσει, δική σου η απόφαση.Στους όρους λέει ότι ισχύει "για κάρτες που εκδίδονται από την τράπεζα από 03/06/2024 έως και 31/07/2024". Δεν λέει κάτι για την ημερομηνία της αίτησης.
Είναι αντίστοιχη της Miles & Μore που εκδίδει η Πειραιώς, όχι της Aegean Bonus Visa.Στην Πολωνία, η τράπεζα Pekao προσφέρει αντίστοιχη πιστωτική για μίλια:
https://www.miles-and-more.com/pl/e.../basic-offer/bank-pekao-s-a_earnbasic010.html
Karta Kredytowa z Żubrem - Bank Pekao S.A.
Με πήραν σήμερα για να μου πουν ότι εγκρίθηκε η κάρτα και τα σχετικά για τη διαδικασία και ρώτησα για το συγκεκριμένο.Κοίτα, δεν θα επιμείνω, αλλά αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι τα μίλια αποδίδονται μετά την ενεργοποίηση της κάρτας, αναδρομικά βάσει της ημερομηνίας αίτησης. Επίσης φαντάζει λίγο περίεργη η συμμετοχή σε προωθητική ενέργεια βάσει αίτησης κατά την οποία δεν ίσχυε η προωθητική ενέργεια. Εν πάση περιπτώσει, δική σου η απόφαση.
Μονο αν εκδωσεις αλλη καρτα bonus. Πχ αντι για visa, βγαλεις mastercard.Συγχωρέστε με έαν έχει ήδη απαντηθεί σε προηγούμενες σελίδες...
Εάν και εφόσον ακυρώσω μια μια καρτα alpha bonus της Aegean, και μετά από μήνες κάνω καινούργια αίτηση/έκδοση για νέα κάρτα, ωφελούμαι ξανά των μιλίων καλωσορίσματος/αναβάθμισης?
Νομίζω το γράφει ξεκάθαρα, παρόλα αυτά καλά έκανες και ρώτησες κ εσύ.Με πήραν σήμερα για να μου πουν ότι εγκρίθηκε η κάρτα και τα σχετικά για τη διαδικασία και ρώτησα για το συγκεκριμένο.
Όντως λαμβάνουν υπόψη την ημερομηνία της άιτησης και όχι της έκδοσης, παρόλο που στους όρους γράφει για έκδοση, οπότε ακύρωσα την αίτηση και θα κάνω νέα.
Δε νομιζω...Έχω εκδόσει visa bonus premium credit και αργότερα visa bonus debit. Πήρα και από τις δύο visa κάρτες μίλια εξαργύρωσης και αναβάθμισης. Άρα, αν εκδόσεις διαφορετικούς τύπους καρτών, είτε μέσω ακύρωσης της πρώτης είτε μέσω παράλληλης εκδόσης και κατοχής δύο καρτών, θα πάρεις τα μίλια.
Αυτό που δεν ξέρω είναι τι ισχύει με τον ίδιο τύπο κάρτας. Π.χ. αν έχεις την premium, την ακυρώσεις μετά από μήνες και εκδόσεις ξανά την premium, θα πάρεις μίλια τη δεύτερη φορά;
Αν γνωρίζει κάποιος, ας μας πει.
Εγώ πάλι θεωρώ αφού μιλάμε για καινούργια κάρτα θα τα παίρνεις; πως γίνεται να σε κόβουν; δεν αφορά αναβάθμιση η υποβάθμιση κάρτας είναι νέα κάρτα που ξεκινά από νέα έγκριση και νέα έκδοσηΔε νομιζω...
Θα θελαμε βεβαια...