Από το συγκεκριμένο μήνυμα μπορεί να ισχύει αυτό που λες, από τους όρους και προϋποθέσεις όχι. Το μήνυμα απλά είναι ενημερωτικό και προφανώς στέλνεται σε όσους ήδη έχουν προθεσμιακές καταθέσεις για να ενημερώσει για τη συγκεκριμένη αλλαγή, δεν ενημερώνει για τα πάντα.
Αν εχεις ηδη προθεσμιακη συνδεδεμενη με Aegean bonus Visa νομιζω οτι δεν θα αλλαξει μεχρι να ληξει. Απο 1η Μαρτιου σε νεα προθεσμιακη θα μπορεις να συνδεσεις μονο καρτα της τραπεζας και οχι Aegean.Δηλαδή βρε παιδιά εξηγήστε μου για να καταλάβω και εγώ, με απλά λόγια θα μπαίνουνε πόντοι στις προθεσμιακές ή όχι ; γιατί αν το θέμα είναι μόνο ότι δεν θα μπορούμε να τα μετατρέψουμε σε μίλια έχει καλώς (ας πούμε) Αν όμως δεν μπαίνουνε καθόλου πόντοι ; Τελικά τι ισχύει δεν μπορώ να καταλάβω
Μακάρι να είναι όπως τα λες γιατί εγώ κατάλαβα ότι αυτοί το αλλάζουν όπως γουστάρουν, αν πάρω παράδειγμα από την τελευταία φορά που άλλαξαν οι πόντοι πριν λήξει η προθεσμιακή και δεν το πήρα χαμπάρι και έπαιρνα ελάχιστους αντί για πολλούς όπως πέρναμε αρχικά. Γιατί να μην το κάνουνε και τώρα αυτό; κ εισαι τόσο σίγουρη ότι θα μπορούμε να βάλουμε άλλη κάρτα; απλή; τέλος πάντων θα δείξειΑν εχεις ηδη προθεσμιακη νομιζω οτι δεν θα αλλαξει μεχρι να ληξει. Απο 1η Μαρτιου σε νεα προθεσμιακη θα μπορεις να συνδεσεις μονο καρτα της τραπεζας και οχι Aegean.
Αφου σε ρωταει η φορμα ποια καρτα θες να συνδεσεις.Μακάρι να είναι όπως τα λες γιατί εγώ κατάλαβα ότι αυτοί το αλλάζουν όπως γουστάρουν, αν πάρω παράδειγμα από την τελευταία φορά που άλλαξαν οι πόντοι και δεν το πήρα χαμπάρι και έπαιρνα ελάχιστους αντί για πολλούς όπως περνάμε αρχικά. Γιατί να μην το κάνουνε και τώρα αυτό; κ εισαι τόσο σίγουρη ότι θα μπορούμε να βάλουμε άλλη κάρτα; απλή; τέλος πάντων θα δείξει
Εγω εσπασα πριν τα Χριστουγεννα και εχασα ψιχουλα. Πριν την 1η Μαρτη θα την ξανασπασω και δεν χανω ψιχουλα ακριβως αλλα θα ρεφαρω με τα νεα επιτοκια.Μέχρι τώρα..απο 1η Μάρτη θα δούμε αν κ τι θα ρωτάει
Επίσης είχα σκοπό να να σπάσω την προθεσμιακή για να μπούνε τα καινούργια επιτόκια λέτε να μην το κάνω ; Θα θεωρείται νέα;