GTS
Member
Εκτός από τη παραπάνω προσφορά του 20% μου έστειλαν προ ημερών ότι έχω και μια έξτρα δωρεάν πρόσβαση στο εκτός Σένγκεν σαλον.
Μέχρι 31.03.2023μου έστειλαν προ ημερών ότι έχω και μια έξτρα δωρεάν πρόσβαση στο εκτός Σένγκεν σαλον.
YesΜέχρι 31.03.2023
Μιλάμε για το ίδιο ποσοστό έκπτωσης που δίνουν σε όλους και όσες φορές θέλουν;Τριχες. Aκομη και μ αυτο η Sky Express συμφερει περισσοτερο, ακομη και σε early booking, εντος και εκτος Ελλαδας.
Ας ριξει κι η Aegean τις τιμες παρα αυτα τα καραγκιοζιλικια καθε δεκαπεντε μερες "προσφορες".
Οχι ακριβως ολους.Μιλάμε για το ίδιο ποσοστό έκπτωσης που δίνουν σε όλους και όσες φορές θέλουν;
https://www.cosmote.gr/dealsforyou/offer/5f0db973afd9174e4376dcd9/ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ-AEGEAN--20%
40ρα γιατι η συλλογη μιλιων καλυπτει τις οικογενειακες μου αναγκες σε δωρεαν ευρωπαικα.Να σας ρωτησω τι αποφασισατε τελικα με την Αιγαιου visa ;
κρατήσατε την δωρεαν ;
εκδώσατε την σαρανταρα η την ογδονταρα (ετησια συνδρομή)
και γιατι ;
Εγώ παρέμεινα στη δωρεάν μιας και τα μαζεμένα μίλια ήξερα οτι θα καλυπταν τα ταξίδια μου για τα επόμενα δύο χρόνια. Στο μέλλον αν οι ταξιδιωτικές μου ανάγκες παραμείνουν ίδιες και η alpha μπλοκάρει ολες τις τραμπες των μιλιων θα πάω λογικά στη premium η άπλη δε θεωρώ ότι αξίζει για κανενα λόγο.80ρα γιαι τα οφέλη υπερβαίνουν τα 80 ευρώ εύκολα κιολας
Κρατησα την απλη - η οποια ομως αν θυμαμαι καλα δεν ειναι δωρεαν αλλα νομιζω με χρεωνουν 25 ευρα το χρονο καθως κανω ελαχιστες συναλλαγες το χρονο - διοτι πλεον ζω στο εξωτερικο και την χρησιμοποιω ελαχιστα.Να σας ρωτησω τι αποφασισατε τελικα με την Αιγαιου visa ;
κρατήσατε την δωρεαν ;
εκδώσατε την σαρανταρα η την ογδονταρα (ετησια συνδρομή)
και γιατι ;