taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
E, για ανέβα κατέβα λεωφορείο δεν ξέρω, αλλά στη Μόσχα οι αποστάσεις είναι τεράστιες (ακόμη και το μετρό κάνει μερικά λεπτά από στάση σε στάση). Επομένως προσοχή αν δεις κάτι στο χάρτη κοντά στην κόκκινη πλατεία, δε σημαίνει ότι είναι και πραγματικά κοντά....το μπάτζετ είναι μάλλον χαμηλό γιατί δέκα μέρες μετά θα ξεκινήσει ταξίδι για Βαρκελώνη που δεν ξέρω πως και που θα συνεχίσει. Όμως καθώς είναι τρεις νύχτες μόνο, θα προτιμήσω κάτι που θα μου δώσει την ευκαιρία να είμαι κοντά στην Κόκκινη Πλατεία συνέχεια και ας είναι τσιμπημένο. θέλω να ελπίζω ότι τα αξιοθέατα έξω από το κλασικό κέντρο καλύπτονται με ένα ανέβα- κατέβα λεωφορείο.
το Νοβοτέλ σε τι τιμές είναι? δεν ξέρω αν έχεις ιστορία από Μόσχα όπου μπορώ να μεταφέρω τις ερωτήσεις που θα έχω τις επόμενες μέρες για να μην είμαι οφ εδώ
Έχε υπόψη σου επίσης ότι η Μόσχα πριν λίγα χρόνια ήταν η ακριβότερη πρωτεύουσα στην Ευρώπη. Αυτό έχει αμβλυνθεί λίγο τα τελευταία χρόνια, αλλά παραμένει πανάκριβη (και ειδικά στα ξενοδοχεία).
Ιστορία δεν έχω γράψει (σορρυ, δε μπορώ να γράφω ιστορία από κάθε ταξίδι που πηγαίνω, με τους δικούς μου ρυθμούς δε θα έκανα άλλη δουλειά...)
A, το Novotel για τις μέρες του ταξιδιού σου έχει ?116