taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Μάλλον κάποιο λάθος πρέπει να είχαν κάνει και το διόρθωσαν, γιατί βλέπω όλες τις τιμές τώρα ανεβασμένες κατά ?10 ανά πτήση....
Εγώ το (ξανα)έκλεισα.... Ναι, είναι λίγο σκότωμα η ώρα, 05:45 αναχώρηση σημαίνει ότι 03:45 το αργότερο πρέπει να βρίσκεσαι στο αεροδρόμιο.... Και μετά το πρωί καπάκι στη δουλειά.Είμουν έτοιμος να κλείσω για Τελ αβίβ αλλά αυτό το πρωινό επιστροφή 5.45 δεν μου κολλάει, ξέρει κάποιος να προτείνει επιστροφή από άλλη πολη ακομη και αν είναι ακριβότερα?
Θα τα έκλεινα αμέσως το πρωί αλλά περίμενα απάντηση κι από άλλο άτομο..Παίζει απλά αυτό που είπε ο Μέγιστος... όσοι πρόλαβαν τις πρώτες ώρες τσίμπισαν τα 88?, οι υπόλοιποι θα δώσουν κάτι παραπάνω... και τα 114? δεν είναι κι άσχημα...
Πολύ καλό !!! μάλλον θα τα κλείσω και μάλιστα τώρα που το καλοσκέφτηκα, θα τα κλείσω για πριν τα Χριστούγεννα..μέσα Δεκέμβρη..που να ξαναβρούμε τέτοιες τιμές..@Joanna Kλείσε από το παρακάτω link στα ?109,52.
Αεροπορικά Εισιτήρια, Ξενοδοχεία, Ακτοπλοϊκά, Πακέτα, Εξωτικά, Εκδρομές στην Ελλάδα και το εξωτερικό | MyTravelCafe
Alex,συγχαρητήρια που μοιράστηκες αυτή σου την ανακάλυψη.Πολλοί θα την κρατούσαν για την πάρτη τους...Κανοντας τη γνωστη πρωινη μου αναζητηση βρηκα ενα διαμαντακι...
Αφού δεν ανακοινώθηκε,όσοι το έκλεισαν θα πρέπει να φυλάξουν αναμνηστική την κράτηση για να αποδείξουν του λόγου το αληθές.και σε ιστορικό χαμηλό η τιμή..