• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Aegean απο 80-90 ευρω return για ευρωπαικες πολεις

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
το μπάτζετ είναι μάλλον χαμηλό γιατί δέκα μέρες μετά θα ξεκινήσει ταξίδι για Βαρκελώνη που δεν ξέρω πως και που θα συνεχίσει. Όμως καθώς είναι τρεις νύχτες μόνο, θα προτιμήσω κάτι που θα μου δώσει την ευκαιρία να είμαι κοντά στην Κόκκινη Πλατεία συνέχεια και ας είναι τσιμπημένο. θέλω να ελπίζω ότι τα αξιοθέατα έξω από το κλασικό κέντρο καλύπτονται με ένα ανέβα- κατέβα λεωφορείο.
το Νοβοτέλ σε τι τιμές είναι? δεν ξέρω αν έχεις ιστορία από Μόσχα όπου μπορώ να μεταφέρω τις ερωτήσεις που θα έχω τις επόμενες μέρες για να μην είμαι οφ εδώ
E, για ανέβα κατέβα λεωφορείο δεν ξέρω, αλλά στη Μόσχα οι αποστάσεις είναι τεράστιες (ακόμη και το μετρό κάνει μερικά λεπτά από στάση σε στάση). Επομένως προσοχή αν δεις κάτι στο χάρτη κοντά στην κόκκινη πλατεία, δε σημαίνει ότι είναι και πραγματικά κοντά....
Έχε υπόψη σου επίσης ότι η Μόσχα πριν λίγα χρόνια ήταν η ακριβότερη πρωτεύουσα στην Ευρώπη. Αυτό έχει αμβλυνθεί λίγο τα τελευταία χρόνια, αλλά παραμένει πανάκριβη (και ειδικά στα ξενοδοχεία).
Ιστορία δεν έχω γράψει (σορρυ, δε μπορώ να γράφω ιστορία από κάθε ταξίδι που πηγαίνω, με τους δικούς μου ρυθμούς δε θα έκανα άλλη δουλειά...)
A, το Novotel για τις μέρες του ταξιδιού σου έχει ?116

Borealis

Member
Mπήκα στο Booking και το izmailovo gamma το έχει 222ε για τις 3 μέρες. και όπως σου ειπα είναι σαν να είσαι στην Κόκκινη πλατεία και θα μείνεις σε 1 πολύ καλό ξενοδοχείο με πολύ χαμηλές χρεώσεις. Δες τα σχόλεια πελατών στο Μπούκινγκ...
Έχεις δίκαιο, πολύ εντυπωσιακό κτήριο και συμπαθητικά δωμάτια, είδα μάλιστα ότι εκτός από το Γάμα έχει και Βήτα και Δέλτα (σαν αμερικάνικο πανεπιστήμιο είναι!). Μπορώ να το κλείσω και εντωμεταξύ να βλέπω ότι άλλο καλό προκύψει.

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
Mια Μοσχα για μεναααααααααααααααα!!!!! εκλεισαααααααααααααα!!!!!!:clap:

vlassis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Περου-Χιλη
Είναι ένα μπλόκ απο 5 ξενοδοχεία σε 1 πολυ οραία περιοχή. Η περιοχή έχει 1 ψευτικο υπέροχο χωριό και μία πολυ οραία λίμνη. Κλεισε απο τώρα γιατι σε λίγο καιρό δεν θα βρίσκεις δωμάτιο σε κανένα απο τα 5 ξενοδοχεία..Και εάν βρείς κατι καλύτερο( που δεν θα βρείς) τότε ακυρώνεις δωρεάν.

Borealis

Member
E, για ανέβα κατέβα λεωφορείο δεν ξέρω, αλλά στη Μόσχα οι αποστάσεις είναι τεράστιες (ακόμη και το μετρό κάνει μερικά λεπτά από στάση σε στάση). Επομένως προσοχή αν δεις κάτι στο χάρτη κοντά στην κόκκινη πλατεία, δε σημαίνει ότι είναι και πραγματικά κοντά....
Έχε υπόψη σου επίσης ότι η Μόσχα πριν λίγα χρόνια ήταν η ακριβότερη πρωτεύουσα στην Ευρώπη. Αυτό έχει αμβλυνθεί λίγο τα τελευταία χρόνια, αλλά παραμένει πανάκριβη (και ειδικά στα ξενοδοχεία).
Ιστορία δεν έχω γράψει (σορρυ, δε μπορώ να γράφω ιστορία από κάθε ταξίδι που πηγαίνω, με τους δικούς μου ρυθμούς δε θα έκανα άλλη δουλειά...)
A, το Novotel για τις μέρες του ταξιδιού σου έχει ?116
και να σκεφτείς ότι τις τελευταίες μέρες έψαχνα την ιστορία σου για το ρίο για να δω αν μπορώ να το οργανώσω, τώρα με κατέστρεψαν η εντζίαν και τα συνέδρια. τέλος πάντων ας ελπίζουμε σε ανάλογη προσφορά και για ρίο!

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
Είναι ένα μπλόκ απο 5 ξενοδοχεία σε 1 πολυ οραία περιοχή. Η περιοχή έχει 1 ψευτικο υπέροχο χωριό και μία πολυ οραία λίμνη. Κλεισε απο τώρα γιατι σε λίγο καιρό δεν θα βρίσκεις δωμάτιο σε κανένα απο τα 5 ξενοδοχεία..Και εάν βρείς κατι καλύτερο( που δεν θα βρείς) τότε ακυρώνεις δωρεάν.
εκλεισα ηδη !!! εμεινες στα στανταρ δωματια??? ευχαριστουμε πολυ για την προταση:clap:

vlassis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Περου-Χιλη
εμεινα σε απλό δωμάτιο. Ολα τα δωμάτια εχουν ψυγείο άδειο που μπορείς να βάλεις τρόφιμα (π.χ. για το πρωινό) που θα αγοράσετε απο τα Μάρκετ της περιοχής με σκοπό να μειώσετε τα έξοδα. Εαν θέλετε να τα αυξήσετε ξέρετε τον τρόπο:D. Σε ολους τους ορόφους υπάρχει μηχάνημα για ζεστό η κρύο νερό για να πείνετε και να φτειάξετε καφε, τσάι ....

Borealis

Member
Το έκλεισα και εγώ και βλέπω αν βγει τίποτα άλλο, δεν έχω δει καν που είναι στο χάρτη. Vlassis ειπες έχει καλή σύνδεση με Κόκκινη πλατεία? και το βράδυ?

vlassis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Περου-Χιλη
Το μετρό στην Μόσχα ξεκινάει στισ 5.30 το πρωί μέχρι τισ 1.00 το βράδυ.Τον Μάιο ξημέρωνε στις 4.30 το πρωί και νύχτωνε στις 11.00 το βράδυ. Το χειμώνα που θα πάτε θα εχει μόνο 6 ώρες ημέρα. Το μετρο σε 12 λεπτα σε πάει κόκκινη πλατεία, συρμός περνα κάθε 1-2 λεπτά.
το πιο δύσκολο πράγμα ειναι το πώς θα πάτε απο το Demodedovo στο ξενοδοχέιο και το αναποδο. Εμεις γνωρίσαμε έναν Ρώσο στο αεροπλάνο που ζούσε Ελλάδα και μας βοήθησε να πάρουμε ταξί. ( είχαμε φτάσει Ρωσία στις 3.30 το πρωί) γύρω στα 30ε.

Panagiota^

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν, Εκουαδόρ, Τανζανία
Το μετρό στην Μόσχα ξεκινάει στισ 5.30 το πρωί μέχρι τισ 1.00 το βράδυ.Τον Μάιο ξημέρωνε στις 4.30 το πρωί και νύχτωνε στις 11.00 το βράδυ. Το χειμώνα που θα πάτε θα εχει μόνο 6 ώρες ημέρα. Το μετρο σε 12 λεπτα σε πάει κόκκινη πλατεία, συρμός περνα κάθε 1-2 λεπτά.
το πιο δύσκολο πράγμα ειναι το πώς θα πάτε απο το Demodedovo στο ξενοδοχέιο και το αναποδο. Εμεις γνωρίσαμε έναν Ρώσο στο αεροπλάνο που ζούσε Ελλάδα και μας βοήθησε να πάρουμε ταξί. ( είχαμε φτάσει Ρωσία στις 3.30 το πρωί) γύρω στα 30ε.
Κι εγώ 3.50 φτάνω Demodedovo. Δεν παίζει τίποτα τη νύχτα για κέντρο εκτός από ταξί;

vlassis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Περου-Χιλη
Εαν θυμάμαι καλά υπάρχει ένα τραίνο που ξεκινά απο το αεροδρόμιο πρός το κέντρο της πόλης κατα τισ 5.30 η 6.00 το πρωί και μετα μετρό για το ξενοδοχείο. Στο ξενοδοχείο θα σας κάνουν τσέκ ιν μετά τις 11.00. Μπορείτε όμως να αφήσετε τις βαλίτσες σας εκει πληρώνοντας 1-2ε και κατευθείαν Κόκκινη πλατεία:D Τους ενημερώνετε ότι ήρθατε και ότι θα γυρίσετε αργότερα.

Panagiota^

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν, Εκουαδόρ, Τανζανία
Εαν θυμάμαι καλά υπάρχει ένα τραίνο που ξεκινά απο το αεροδρόμιο πρός το κέντρο της πόλης κατα τισ 5.30 η 6.00 το πρωί και μετα μετρό για το ξενοδοχείο. Στο ξενοδοχείο θα σας κάνουν τσέκ ιν μετά τις 11.00. Μπορείτε όμως να αφήσετε τις βαλίτσες σας εκει πληρώνοντας 1-2ε και κατευθείαν Κόκκινη πλατεία:D Τους ενημερώνετε ότι ήρθατε και ότι θα γυρίσετε αργότερα.
Ευχαριστώ, θα το ξανατσεκάρω για συγκοινωνία. Θα μένω σε hostel και δεν υπάρχει πρόβλημα με την πολύ πρωινή άφιξη.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom