psilos3
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αναζητείται!
Το κρίμα είναι πως όταν δε κοιμάται η Ολλανδία παίζει την καλύτερη μπάλα στη διοργάνωση, απλά το κάνει για μικρά διαστήματα και δεν έχει διάρκεια.Μόνον εγώ βλέπω τον Κούμαν να φαίνεται να κοιμάται στον πάγκο...εντελώς ατάραχος...
Έπρεπε σαφέστατα να πάει στο var, τι συζητάμε τώρα; Είναι καταφανέστατο χέρι και απορώ πως δεν έγινε θέμα.Το εξοργιστικο ήταν ότι δεν το έδωσε σε πρώτο χρόνο που έκανε μπαμ ότι είναι χερουκλα και αν ήταν offside ή οτιδήποτε ας το έπαιρνε πίσω μετά.
Έχεις δίκιο σ' αυτό, μου έκανε κι εμένα τρομερή εντύπωση βλέποντας τον αγώνα.Θαυμάζω στους Γερμανούς ότι δεν πήγαν καροτσάκι τον διαιτητή και δεν κλαφτηκαν. Δεν είναι στη νοοτροπία τους αυτό. Ας θυμηθούμε τι έγινε και στο Ρεαλ Μπαγερν.
Το να επιβεβαιώθηκε το offside είναι μια εικασία, πως όμως γίνεται να μην είναι χέρι κάτι τέτοιο;Εκτιμω λοιπον οτι είτε εκριναν οτι δεν ειναι χερι, ειτε οτι ηταν αλλα επιβεβαιωθηκε οφσαιντ πριν.
Και χωρίς τον Καρβαχάλ, ίσως παίξουν ρόλο αυτές οι σημαντικές απουσίες.Η Ισπανια εχει ενδιαφερον πως θα εμφανιστει σημερα χωρις τον Πεδρι