Μα αφου δεν ήταν ποτέ εκει....Γιατι να παει τώρα; ΄Αστε θα παει το άλλο....Τα επόμενα 50 χρόνια βέβαια....Κατσε να σου πω κατι πολυ σημαντικο που δε το ξερεις.....
Its coming home.....
Μην περιμενουν στο κατωφλι με ανοιχτη την πορτα και πουντιασουν πες τους. Ζακετα να παρουν.Κατσε να σου πω κατι πολυ σημαντικο που δε το ξερεις.....
Its coming home.....
Κι εγώ το ίδιο βλέπω και πιστεύω ότι ευνοεί η Γερμανία σαν χώρα γι' αυτό αλλά και τα γήπεδα της.Είναι ιδέα μου ή τα ματς έχουν φοβερή ατμόσφαιρα;
Αυτό είναι ακόμα λογικότερο με τόσους Τούρκους στη Γερμανία, έκαναν κατάληψη στο Signal iduna park, τρομερή κερκίδα και πολύ ωραία τα γκολ, με τις ευκαιρίες στο ματς όμως να είναι της Γεωργίας, στάθηκε πολύ καλά παρόλο που έχασε στο τέλος.Ειδικά στο Τουρκία Γεωργία πρέπει να γινόταν χαμός. Τρομερές γκολαρες τα 2 πρώτα της Τουρκίας. Είναι σαν να παίζει στην έδρα της με τόσο κόσμο.
Είδα Αγγλία Σερβία και πονεσαν τα μάτια μου.
Πολύ κακή, ασύνδετη και με ξεζουμισμένους παίκτες η Αγγλία, έτσι δε πάει πουθενά. Το ίδιο και το Βέλγιο με τους σούπερ σταρ. Η Γαλλία επίσης δε μου άρεσε, ωστόσο είναι και πάλι το μεγάλο φαβορί.Γαλλία Αυστρία όχι κάτι το συγκλονιστικό αλλά είχε τις στιγμές του
Πες τα να μη τα λέω μόνο εγώ. Αντιπαθέστατος μεν, υπεραθλητής δε όπως και ο Ρονάλντο.Εδώ το βγάλε ο (αρχιαντιπαθεστατος) Πεπε που έχει φτάσει 41!
Απίστευτο ταλέντο από τη μέση και μπροστά αλλά και γενικά στο σύνολο της, μιλάμε για ομάδα all star και δεν είναι τυχαίο που αρκετοί τη βλέπουν ως δεύτερο (ή πρώτο) φαβορί.Ίσως μου είναι η πιο συμπαθής ομάδα από το φετινό euro. Σίγουρα θέλω να την δω και σε πιο δύσκολα ματς.