About football, soccer, ποδόσφαιρο, κλωτσοσκούφι ... again..

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.689
Likes
16.628
Μεχρι στιγμης καμια εκπληξη.. η Αγγλία κοντεψε να την κανει τη μ@λ@κία χθες αλλά γλυτωσε, στη συνεχεια όμως δεν θα τη γλυτωσει αν δεν καθαριζει απο νωρίς τα παιχνιδια... οι Σερβοι βαζουν υποψηφιοτητα για την επομενη φαση και πιστευω οτι μπορουν εστω και ως τριτοι..

Κάποιοι λενε για Αυστρια οτι μπορει να την κανει σημερα στη Γαλλία του Μ΄παπέ..εγω παλι βλεπω καμια 3αρα ξεγυρισμενη... για να δουμε..
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.769
Likes
51.090
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Κατσε να σου πω κατι πολυ σημαντικο που δε το ξερεις.....

Its coming home..... :haha:
Μην περιμενουν στο κατωφλι με ανοιχτη την πορτα και πουντιασουν πες τους. Ζακετα να παρουν.
 

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.689
Likes
16.628
αλλου περιμενανε να γινει γκέλα αλλου εγινε.. αντε γιατι παει να "μπασκετοποιηθει" η προβλεψιμοτητα του ποδοσφαιρου.. η δικαιοσυνη του ΒΑΡ ειναι αδικη ποδοσφαιρικά νομίζω..

Στην πρωτη αγωνιστικη των ομιλων η Ισπανία κερδιζει τις εντυπωσεις.. παμε απο αυριο στη 2η..
 

Señor_Nada

Member
Μηνύματα
1.575
Likes
8.724
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Τρία ματς έχω καταφέρει να δω μέχρι στιγμής κι από κει και πέρα μόνο στιγμιότυπα. Αυτό που μου έχει κάνει τη μεγαλύτερη θετική εντύπωση είναι η ατμόσφαιρα στις εξέδρες. Είναι ιδέα μου ή τα ματς έχουν φοβερή ατμόσφαιρα; Ειδικά στο Τουρκία Γεωργία πρέπει να γινόταν χαμός. Τρομερές γκολαρες τα 2 πρώτα της Τουρκίας. Είναι σαν να παίζει στην έδρα της με τόσο κόσμο. Λέτε να κάνει κανα μπαμ;

Είδα Αγγλία Σερβία και πονεσαν τα μάτια μου. Ατελείωτη ταλαιπωρία. Η Σερβία όση ώρα και να παίζανε δεν θα βάζε γκολ. Είχα ακούσει πολλά για αυτούς αλλά δεν βλέπω φως.

Γαλλία Αυστρία όχι κάτι το συγκλονιστικό αλλά είχε τις στιγμές του. Η Αυστρία το τσουλάει το τόπι. Θα μπορούσε να κάνει την ζημιά.

Είδα και Πορτογαλία Τσεχία σήμερα επειδή ήθελα να δω αν την παλεύει ο Ροναλντος. Το βγάλε όλο το ματς ο άτιμος. Εδώ το βγάλε ο (αρχιαντιπαθεστατος) Πεπε που έχει φτάσει 41! Δεν περίμενα να το γυρίσουν οι Πορτογάλοι. Ίσως μου είναι η πιο συμπαθής ομάδα από το φετινό euro. Σίγουρα θέλω να την δω και σε πιο δύσκολα ματς.
 

psilos3

Member
Μηνύματα
6.129
Likes
45.852
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Peru, Japan, Iceland
Είναι ιδέα μου ή τα ματς έχουν φοβερή ατμόσφαιρα;
Κι εγώ το ίδιο βλέπω και πιστεύω ότι ευνοεί η Γερμανία σαν χώρα γι' αυτό αλλά και τα γήπεδα της.
Ειδικά στο Τουρκία Γεωργία πρέπει να γινόταν χαμός. Τρομερές γκολαρες τα 2 πρώτα της Τουρκίας. Είναι σαν να παίζει στην έδρα της με τόσο κόσμο.
Αυτό είναι ακόμα λογικότερο με τόσους Τούρκους στη Γερμανία, έκαναν κατάληψη στο Signal iduna park, τρομερή κερκίδα και πολύ ωραία τα γκολ, με τις ευκαιρίες στο ματς όμως να είναι της Γεωργίας, στάθηκε πολύ καλά παρόλο που έχασε στο τέλος.
Είδα Αγγλία Σερβία και πονεσαν τα μάτια μου.
Γαλλία Αυστρία όχι κάτι το συγκλονιστικό αλλά είχε τις στιγμές του
Πολύ κακή, ασύνδετη και με ξεζουμισμένους παίκτες η Αγγλία, έτσι δε πάει πουθενά. Το ίδιο και το Βέλγιο με τους σούπερ σταρ. Η Γαλλία επίσης δε μου άρεσε, ωστόσο είναι και πάλι το μεγάλο φαβορί.
Εδώ το βγάλε ο (αρχιαντιπαθεστατος) Πεπε που έχει φτάσει 41!
Πες τα να μη τα λέω μόνο εγώ. Αντιπαθέστατος μεν, υπεραθλητής δε όπως και ο Ρονάλντο.
Ίσως μου είναι η πιο συμπαθής ομάδα από το φετινό euro. Σίγουρα θέλω να την δω και σε πιο δύσκολα ματς.
Απίστευτο ταλέντο από τη μέση και μπροστά αλλά και γενικά στο σύνολο της, μιλάμε για ομάδα all star και δεν είναι τυχαίο που αρκετοί τη βλέπουν ως δεύτερο (ή πρώτο) φαβορί.

Αρχή είναι ακόμη, περιμένουμε τα επόμενα παιχνίδια για πιο ασφαλή συμπεράσματα.
 

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.689
Likes
16.628
Η Σκωτία ισως ειναι η χειροτερη μεχρι στιγμης στην πρωτη αγωνιστικη και σημερα στις 10 το βραδυ παιζει με Ελβετία .. θα ειναι αραγε πάλι τοσο κακή η θα κανει κανα μπαμ;;

τα μεγαλα ονοματα θα περασουν πιστευω.. ακόμα και το Βέλγιο και η Κροατία αφου περνανε και 4 καλύτεροι τριτοι..

Στην 3η αγωνιστική τα ματς θα γινονται ταυτοχρονα συνεχίζοντας την παλια παραδοση που θελει να μην ξερεις το αποτέλεσμα του άλλου παιχνιδιού και για να μην εχουμε φαινομενα οπως κάποτε το 1978 που επρεπε να κερδισει η Αργεντινη το Περου με πανω απο 4 γκολ και νικησε με 6-0..
 

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.689
Likes
16.628
Την εκανε τελικά η αξιομαχη και φιλοδοξη Αλβανία στην Κροατία που προς το τελος του παιχνιδιου εκανε οτι ηταν δυνατον για να ισοφαρισθει.. το 2-2 ηταν δικαιο νομιζω ετσι οπως εξελιχθηκε συνολικά το παιχνιδι.. οποτε μονο με νικη περναει η Κροατία απεναντι σε Ιταλία.. χλωμο αλλά οχι αδύνατο..

Οι Γερμανοι κλασσικά στην επομενη φάση και η Σκωτία πηρε ισοπαλία απο Ελβετία αλλα παλι δεν επεισε.. υπαρχουν ελπιδες για τους Σκωτσεζους με Ουγγαρία αλλά δυσκολο το βλεπω και δω..

Σημερα εχουμε "Γιουγκοσλάβικο" ντερμπι Σλοβενία Σερβία και ματσαρα το βραδυ Ισπανια Ιταλια και ενδιάμεσα Δανία Αγγλία (η πατατια ειναι κοντα,, σουτ και τους Ερικσεν κατω)..
 
Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.347
Μηνύματα
889.563
Μέλη
39.024
Νεότερο μέλος
Filio Mav

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom