• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

80's music

Dancing Queen

Member
Επόμενο Ταξίδι
στα φθινοπωρινα φυλλα
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Ρε idem σοβαρα τωρα χωρις πλακα, μηπως εχεις κανει dj στα 80ς??? Γιατι σου παει πολυ, το χεις πως το λενε...

idem

Member
Επόμενο Ταξίδι
???????
Ταξίδι-Όνειρο
ο γυρος του κοσμου
Ρε idem σοβαρα τωρα χωρις πλακα, μηπως εχεις κανει dj στα 80ς??? Γιατι σου παει πολυ, το χεις πως το λενε...
οχι καλε αλλα μηπως πρεπει να αλλαξω επαγγελμα τωρα;;;:haha::haha::haha:

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Αυτό για τη ANEL και την Pandora, το Σάββατο και το δρόμο της ANEL! Επειδή πάλι εδώ γυρνάμε... Κάτω τα χέρια από τους στίχους!!!
Φιλενάδα, σ΄ευχαριστώ...έτσι για το Σάββατο, εδώ θα είναι το ταξίδι ;)

Και άκουσα Phil Collins-against all odds...στο γκρουπ των ανεξάρτητων καπνιστών,¨...
"Για όλους εμάς που μας πολεμάνε", θα το βρείτε...
είναι η ΜΕΓΑΛΗ μου αδυναμία, δεν θα μπορούσε να λείπει...:D

@ Θάνο, εσύ ξέρεις...

ANEL

Member
Αυτό για τη ANEL και την Pandora, το Σάββατο και το δρόμο της ANEL! Επειδή πάλι εδώ γυρνάμε... Κάτω τα χέρια από τους στίχους!!!

αμάν με συγκίνησες πάρα πολύ τώρα!!!!!
σ'ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!!!;);)
εν αναμονή του Σαββάτου!!!!και του ταξιδιού!!αυτού και όλων όσων μας επιφυλάσσει η ζωή!

Dancing Queen

Member
Επόμενο Ταξίδι
στα φθινοπωρινα φυλλα
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Εγω παλι επειδη δε γνωριζω τι θα γινει το Σαββατο .... τι να ευχηθω.... τα καλυτερα...

idem

Member
Επόμενο Ταξίδι
???????
Ταξίδι-Όνειρο
ο γυρος του κοσμου
ενα τελευταιο κομματακι για σημερα και θα επιστρεψω αυριο πια οχι για κανεναν αλλο λογο αλλα εχω ξυπνημα 5 το πρωι παλι..:(...καληνυχτα σε ολους και σε ολες....

Last edited by a moderator:

Dancing Queen

Member
Επόμενο Ταξίδι
στα φθινοπωρινα φυλλα
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Μα ετσι οπως τα γραφετε ρε κοριτσια, με συγκινησατε και μενα, και μου εξαπτετε τη φαντασια τι θα γινει το Σαββατο, και τι ειναι αυτο το Σαββατο plus ταξιδι.... Καλα μη μας λετε δεν επιμενω, εγω παντως την ευχη την εδωσα

ANEL

Member
Μα ετσι οπως τα γραφετε ρε κοριτσια, με συγκινησατε και μενα, και μου εξαπτετε τη φαντασια τι θα γινει το Σαββατο, και τι ειναι αυτο το Σαββατο plus ταξιδι.... Καλα μη μας λετε δεν επιμενω, εγω παντως την ευχη την εδωσα
Dancing Queen ,παίρνω την πρωτοβουλία να σε ευχαριστήσω για τις ευχές σου!!:p
όμως είμαστε σε μυστική αποστολή:D και προς το παρόν δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε τίποτα!!!κάνε υπομονή και όλο και κάτι θα διαρρεύσει στον τύπο!!!!:haha:

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
:clap:για το πρώτο video της Dancing Queen:clap:

:cool:για το Σάββατο:cool:

Ευχαριστούμε για τις ευχές!!

sistar

Member
Επόμενο Ταξίδι
καραιβικη
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
να βαλω και εγω ενα βιντεακι.....απλα τελειος.....

Dancing Queen

Member
Επόμενο Ταξίδι
στα φθινοπωρινα φυλλα
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Παιδια τι εγινε? Η παλιοπαρεα των 80ς χαθηκε αλλα καιρος να ανασυνταχθουμε. Προτου συνεχισω με νεα λιστα και προσθεσω νεα υλη για διαβασμα, ας κανουμε μια επαναληψη στις μεχρι τωρα λιστες, και αφου μου μαθατε τα κολπα με τα βιντεακια θα ηθελα να βαλω καποια χαρακτηριστικα της κάθε λιστας. Από τη λιστα με τα 100 καλυτερα η επιλογη είναι δυσκολη αλλα το Σαββατοβραδο που μας περασε στο μπαρ που ημουνα ο d.j. ξεθαψε το παρακατω κομματι και ετρεξα να τον ρωτησω που το θυμηθηκε αφου ηταν πιτσιρικας. Αλλα όποιος θελει να λεγεται καλος d.j. επιβαλλεται να γνωριζει από 80ς μουσικη…. Επειδη όταν μιλαμε για 80ς μουσικη προτιμω περισσοτερο τη Βρετανικη σκηνη από την Αμερικανικη παρουσιαζω τους A flock of Seagulls από το Λιβερπουλ με την επιτυχια τους I ran (φοβερος συνδυασμος ηλεκτρικης κιθαρας με συνθεσαιζερ στο φουλ)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom