• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

80's music

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
αφιερωμενο στην dancing queen....
Έτσι όταν μπει θα το ακούσει και από το post 131 και από το 144! Και καταλήξαμε και στο ίδιο video απ' τα τρία τέσσερα που υπήρχαν!

idem

Member
Επόμενο Ταξίδι
???????
Ταξίδι-Όνειρο
ο γυρος του κοσμου
Έτσι όταν μπει θα το ακούσει και από το post 131 και από το 144! Και καταλήξαμε και στο ίδιο video απ' τα τρία τέσσερα που υπήρχαν!
εχεις δικιο apodrasi.ουτε καν ομως το καταλαβα.sorry.παμε για αλλα......

Last edited by a moderator:

Dancing Queen

Member
Επόμενο Ταξίδι
στα φθινοπωρινα φυλλα
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Καλημερα ….Τι να σας κανω που με βρισκετε στη δουλεια και δε μπορω να βαλω στο τερμα το should I stay or should I go. Παιδια ευχαριστω για τι αφιερωσεις… όταν θα χω χρονο θα επανελθω από το σπιτι με νεα λιστα αυτή τη φορα.

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Αυτό για τη ANEL και την Pandora, το Σάββατο και το δρόμο της ANEL! Επειδή πάλι εδώ γυρνάμε... Κάτω τα χέρια από τους στίχους!!!

Dancing Queen

Member
Επόμενο Ταξίδι
στα φθινοπωρινα φυλλα
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Καποια σχολια στα τραγουδια που μπηκαν ως τωρα….
Λοιπον αυτος που με εκπλησσει με τις επιλογες του είναι ο Ιdem… (επιτελους επεστρεψες στο κοινο σου) Που τη θυμηθηκες τη Μαριανα ? (ποστ 134) Κλασσικο 80ς και το ειχα ξεχασει. Αλλα με τις επιλογες σου διευρυνω τις γνωσεις μου, σε ένα θεμα που νομιζα ότι το παιζω στα δαχτυλα… Το κομματι στο ποστ 142 το Release εγω τουλαχιστον το ακουσα πρωτη φορα. Το κομματι όμως που δεν εχει λογια-στιχους στο ποστ 146 μπορω να το βαλω σε μια λιστα που θα μπει αργοτερα με τιτλο Τραγουδια χωρις λογια. Το εψαχνα αυτό το κομματι αλλα δεν ηξερα πως το λεγανε.
Προς thanosth.
Ωραιες επιλογες , συμφωνω με ολες εστω κι αν δεν υπηρξα ουτε εγω ερωτευμενη με τον Paul Young… Ειδικα σε ευχαριστω για το careless whisper με το οποιο παντα συγκινουμαι και μελαγχολω…. Για μενα George Michael είναι ακριβως αυτό το κομματι!!! Το χορεψα σαν μπλουζ απειρες φορες, και μαλιστα ζητουσα και από τους dj να το παιξουνε… ……. Tonight who is gonna dance with me…please stayyyyyyyyyy δεν ειναι και λιγο να σου λεει κοτζαμ George Michael please stay.
Προς apodrasi
Πολύ 80ς φατσα και ο Phil Collins... αγαπημενο μου όμως είναι το Take a look at me now ή against all odds καθως επισης και το Easy lover που το τραγουδουσε μαζι με τον Philip Bailey

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Ειδικά για το against all odds,γι αυτό ξεκίνησα...
Καληνυχτίζω
ΥΓ. Ας πει κάποιος στην Dancing Queen πώς, για να μας παίζει επιλογές της

idem

Member
Επόμενο Ταξίδι
???????
Ταξίδι-Όνειρο
ο γυρος του κοσμου
Καποια σχολια στα τραγουδια που μπηκαν ως τωρα….
Λοιπον αυτος που με εκπλησσει με τις επιλογες του είναι ο Ιdem… (επιτελους επεστρεψες στο κοινο σου) Που τη θυμηθηκες τη Μαριανα ? (ποστ 134) Κλασσικο 80ς και το ειχα ξεχασει. Αλλα με τις επιλογες σου διευρυνω τις γνωσεις μου, σε ένα θεμα που νομιζα ότι το παιζω στα δαχτυλα… Το κομματι στο ποστ 142 το Release εγω τουλαχιστον το ακουσα πρωτη φορα. Το κομματι όμως που δεν εχει λογια-στιχους στο ποστ 146 μπορω να το βαλω σε μια λιστα που θα μπει αργοτερα με τιτλο Τραγουδια χωρις λογια. Το εψαχνα αυτό το κομματι αλλα δεν ηξερα πως το λεγανε.
Προς thanosth.
Ωραιες επιλογες , συμφωνω με ολες εστω κι αν δεν υπηρξα ουτε εγω ερωτευμενη με τον Paul Young… Ειδικα σε ευχαριστω για το careless whisper με το οποιο παντα συγκινουμαι και μελαγχολω…. Για μενα George Michael είναι ακριβως αυτό το κομματι!!! Το χορεψα σαν μπλουζ απειρες φορες, και μαλιστα ζητουσα και από τους dj να το παιξουνε… ……. Tonight who is gonna dance with me…please stayyyyyyyyyy δεν ειναι και λιγο να σου λεει κοτζαμ George Michael please stay.
Προς apodrasi
Πολύ 80ς φατσα και ο Phil Collins... αγαπημενο μου όμως είναι το Take a look at me now ή against all odds καθως επισης και το Easy lover που το τραγουδουσε μαζι με τον Philip Bailey
καλος την dancing queen...το release super κομματι,ετσι;μην φανταστεις και εγω πολλα κομματια τα ειχα ξεχασμενα αλλα ακουγοντας τον σταθμο που σου εχω πει τα θυμαμαι ενα ενα.

Dancing Queen

Member
Επόμενο Ταξίδι
στα φθινοπωρινα φυλλα
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Λοιπον Προσοχη μεγαλη....κανω την παρθενικη μου προσπαθεια να βαλω βιντεακι .... το ξερω εγω ημουν αυτη που σας ελεγα να μην βαζουμε , αλλα δεν αντεχω αλλο να βαζετε εσεις ,κι εγω να μενω στην απεξω... Πρεπει να αποκαταστησω και το ονομα που φερω σαν Dancing Queen. Λοιπον ξεκινω με ενα πολυ κλασικ 80ς funky town απο τους Lips ink. Πολυ χορρευτικο, οτι πρεπει για κουνηματα κατω απο τη shiny disco ball, με ασορτι total 80s look....

Dancing Queen

Member
Επόμενο Ταξίδι
στα φθινοπωρινα φυλλα
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Εχω την εντυπωση οτι το παρτυ μολις ξεκιναει.... αφου με βαλατε στο χορο, πρεπει να χορεψω.... (αλλο που δεν ηθελα)

Dancing Queen

Member
Επόμενο Ταξίδι
στα φθινοπωρινα φυλλα
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Idemακο ολα τα λεφτα το κομματι που εβαλες στο ποστ 153....που τα ξετρυπωνεις??? τι μου θυμισες.... ολα τα δικα σου τα ειχα πραγματικα ξεχασμενα, και ειναι τοσο 80ς

idem

Member
Επόμενο Ταξίδι
???????
Ταξίδι-Όνειρο
ο γυρος του κοσμου
μπραβο για το πρωτο σου βιντεακι:clap::clap::clap::clap:.ολοι στη πιστα λοιπον.....

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
vagelis.kar

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom