Dina Z
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ονειρεύομαι ... γενικώς!
Φίλε Γιώργο ευχαριστώ για την απάντηση. Έριξα μια ματιά στο σάιτ και αναπτερώθηκαν οι ελπίδες μουToν Μάρτιο που μας πέρασε (29/3 με 7/4) έκανα και εγώ τον κύκλο της απίστευτης αυτής χώρας με αυτοκινούμενο τροχόσπιτο.Campins δεν έχουν όλα τα campings.Εδώ :https://en.camping.info/iceland/campsites μπορείς να βρεις αρκετές πληροφορίες.Επίσης τα campings τους δεν έχουν καμία σχέση με την ιδέα που έχουμε στην Ελλάδα επί του θέματος,όσον αφορά την τάξη,τις παροχές και την οργάνωση.Εμείς μείναμε σε 5 διαφορετικά campings και δύο φορές σε οργανωμένα πάρκινγκ.Campins είχαν τα 3 και χρέωναν 12 εώς 15 ευρώ την ημέρα για το όχημα και 20 ευρώ κατα κεφαλή τα δωμάτια,ανάλογα τι ήταν,μονόκλινα/δίκλινα.Τώρα τον Οκτώβριο που θα ξαναπάω 17 με 26 (γιατί μια φορά δεν είναι αρκετή θα φροντίσω να φέρω μαζί μου τα φυλλάδια κτλ που μου είχαν δώσει).
Για να πηγαίνεις δεύτερη φορά μετά από λίγους μήνες, καταλαβαίνω πόσο σε γοήτευσε ο τόπος.
Καλά να περάσεις και θα σε περιμένουμε να μας τα πεις. Αλήθεια πόσο κόστισε το αυτοκινούμενο;