FILBO
Member
Για μία.Για το κατάλυμα αυτό δώσαμε 500 ευρώ. Δεν τα λες και λίγα ακόμη και για Ισλανδία
Για πόσες διανυκτερεύσεις???
Για μία.Για το κατάλυμα αυτό δώσαμε 500 ευρώ. Δεν τα λες και λίγα ακόμη και για Ισλανδία
Για πόσες διανυκτερεύσεις???
Μία?????Για μία.
To κόστος διανυκτέρευσης κυμάνθηκε 55-70 ευρώ κατ' άτομο.Τη μοναδική φορά που φάγαμε σε εστιατόριο πληρώσαμε 300 ευρώ ενώ το super market δεν ξεπερνούσε τα 60 ευρώ την ημέρα (είχαμε και πολλές προμήθειες μαζί μας).Έτσι μειώναμε σημαντικά το κόστος του καταλύματος (που ήταν τσουχτερό) και περνούσαμε και όμορφα σαν παρέα (το μαγείρεμα ήταν μέρος της βραδινής διασκέδασης) γιατί όλα έκλειναν μετά τις 10 (ακόμα ο ήλιος μεσουρανούσε), κάποιες φορές είμασταν στις ερημιές και το να κλειστούμε σ' ένα μικρό δωμάτιο μ'ένα νιπτηράκι δεν το θέλαμε με τίποτα.Βέβαια, όπως λένε και τα νέα τα παιδιά που έχουν πάει Ισλανδία, μπορείς να τη βγάλεις και πολύ οικονομικότερα. Αλλά αυτοί οι τρόποι απευθύνονται σε άλλες ηλικιακές ομάδες...Μία?????
Μου αρέσει ο κομψός τρόπος που το διατυπώνειςΑλλά αυτοί οι τρόποι απευθύνονται σε άλλες ηλικιακές ομάδες...
Όταν έψαχνα κι εγώ, είχα δει στο booking να νοικιάζονται τέτοια σπιτάκια σε camping. Βέβαια δεν τα βρίσκεις παντού.Εσύ όμως έχεις πολύ καιρό μπροστά σου για να το ψάξεις.Μου αρέσει ο κομψός τρόπος που το διατυπώνεις
Οι τιμές στα καταλύματα είναι πράγματι πάρα πολύ υψηλές (τα 55/άτομο ακούγεται ικανοποιητικό).
Καθώς ονειρεύομαι αυτό το ταξίδι, ο πλέον ανασταλτικός παράγοντας είναι αυτός. Όσο κι αν έχω ψάξει, από τώρα για Ιούνιο του 18 δεν έχω βρει κάτω από 140 - 150 σπίτι για δύο άτομα. Στα 110-120, βρίσκω σε hostel με κοινό μπάνιο (πετσέτες-σεντόνια δεν συμπεριλαμβάνονται πάντα).
Έμαθα πως μέσα στα camping νοικιάζουν κάτι ξύλινα σπιτάκια που τα λένε cabins, αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι. Μήπως ξέρει κάποιος κανένα site;
To κόστος διανυκτέρευσης κυμάνθηκε 55-70 ευρώ κατ' άτομο.Τη μοναδική φορά που φάγαμε σε εστιατόριο πληρώσαμε 300 ευρώ ενώ το super market δεν ξεπερνούσε τα 60 ευρώ την ημέρα
Κατάλαβα!!!Δύσκολο και Ακριβό ταξίδι αλλά ταυτόχρονα και Υπερ-Συναρπαστικό!!!
Ω!Ω!Ω! Ευχαριστω!Λέγεται Γαλλική Μύτη και ο θρύλος λέει (αφιερωμένο στη Dina Z) ότι σ' αυτόν και στους γύρω γκρεμούς έμεναν ξωτικά!
Toν Μάρτιο που μας πέρασε (29/3 με 7/4) έκανα και εγώ τον κύκλο της απίστευτης αυτής χώρας με αυτοκινούμενο τροχόσπιτο.Campins δεν έχουν όλα τα campings.Εδώ :https://en.camping.info/iceland/campsites μπορείς να βρεις αρκετές πληροφορίες.Επίσης τα campings τους δεν έχουν καμία σχέση με την ιδέα που έχουμε στην Ελλάδα επί του θέματος,όσον αφορά την τάξη,τις παροχές και την οργάνωση.Εμείς μείναμε σε 5 διαφορετικά campings και δύο φορές σε οργανωμένα πάρκινγκ.Campins είχαν τα 3 και χρέωναν 12 εώς 15 ευρώ την ημέρα για το όχημα και 20 ευρώ κατα κεφαλή τα δωμάτια,ανάλογα τι ήταν,μονόκλινα/δίκλινα.Τώρα τον Οκτώβριο που θα ξαναπάω 17 με 26 (γιατί μια φορά δεν είναι αρκετή θα φροντίσω να φέρω μαζί μου τα φυλλάδια κτλ που μου είχαν δώσει).Μου αρέσει ο κομψός τρόπος που το διατυπώνεις
Οι τιμές στα καταλύματα είναι πράγματι πάρα πολύ υψηλές (τα 55/άτομο ακούγεται ικανοποιητικό).
Καθώς ονειρεύομαι αυτό το ταξίδι, ο πλέον ανασταλτικός παράγοντας είναι αυτός. Όσο κι αν έχω ψάξει, από τώρα για Ιούνιο του 18 δεν έχω βρει κάτω από 140 - 150 σπίτι για δύο άτομα. Στα 110-120, βρίσκω σε hostel με κοινό μπάνιο (πετσέτες-σεντόνια δεν συμπεριλαμβάνονται πάντα).
Έμαθα πως μέσα στα camping νοικιάζουν κάτι ξύλινα σπιτάκια που τα λένε cabins, αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι. Μήπως ξέρει κάποιος κανένα site;
Μπράβο καλέ μου άνθρωπε, να τα φέρεις. Θα τις χρειαστώ όλες αυτές τις πληροφορίες όταν έρθει η ώρα!!!Toν Μάρτιο που μας πέρασε (29/3 με 7/4) έκανα και εγώ τον κύκλο της απίστευτης αυτής χώρας με αυτοκινούμενο τροχόσπιτο.Campins δεν έχουν όλα τα campings.Εδώ :https://en.camping.info/iceland/campsites μπορείς να βρεις αρκετές πληροφορίες.Επίσης τα campings τους δεν έχουν καμία σχέση με την ιδέα που έχουμε στην Ελλάδα επί του θέματος,όσον αφορά την τάξη,τις παροχές και την οργάνωση.Εμείς μείναμε σε 5 διαφορετικά campings και δύο φορές σε οργανωμένα πάρκινγκ.Campins είχαν τα 3 και χρέωναν 12 εώς 15 ευρώ την ημέρα για το όχημα και 20 ευρώ κατα κεφαλή τα δωμάτια,ανάλογα τι ήταν,μονόκλινα/δίκλινα.Τώρα τον Οκτώβριο που θα ξαναπάω 17 με 26 (γιατί μια φορά δεν είναι αρκετή θα φροντίσω να φέρω μαζί μου τα φυλλάδια κτλ που μου είχαν δώσει).