FILBO
Member
Καταρράκτης Selfoss
Ο κουμπάρος να βγάζει σπίθες από τα μάτια, αφρούς από το στόμα και καπνούς από τ' αυτιά... (είμαι λίγο υπερβολική, σαν τέρας της αποκαλύψεως τον περιγράφω τον άνθρωπο). Να βρίζει θεούς και δαίμονες και κυρίως εμένα... Η κουμπάρα εν είδει πυροσβέστη να προσπαθεί να τον καταλαγιάσει και τα κουμπαρόπουλα από το πίσω κάθισμα να λένε "εμείς δεν φταίμε".
Το πόσο γέλασα με τον κουμπάρο, δεν λέγεται! Αν κατάλαβα καλά, είναι εκείνος που κάθεται στην άκρη δεξιά; Ε, δεν μοιάζει και τόοοοσο άγριος ο άνθρωπος! Ή μήπως είναι και δεν του φαίνεται;Εξαφανίζομαι μέχρι να ηρεμήσει και μετά όλα μέλι γάλα. Τι στο καλό, να με πνίξει μπροστά σε τόσο κόσμο δε λέει
Δεν είναι άγριος ο κουμπαρούλης μου. Γκρινιάρης και ευέξαπτος είναι αλλά αγάπα τον φίλο σου με τα ελαττώματά του, που λέει και ο σοφός λαός. Στις περιγραφές μου είμαι υπερβολική, συγγραφική αδεία....Μετά από 30 χρόνια αληθινής φιλίας, υπάρχει μεταξύ μας τέτοια άνεση και οικειότητα ώστε να μην παρεξηγούμαστε με τίποτα και να περνάμε τόσο καλά... Δεν είναι δε τυχαίο ότι εγώ και ο κουμπάρος είμαστε το νεύρο και η φωνή της παρέας ενώ ο άντρας μου και η κουμπάρα η ήσυχη δύναμη.Το πόσο γέλασα με τον κουμπάρο, δεν λέγεται! Αν κατάλαβα καλά, είναι εκείνος που κάθεται στην άκρη δεξιά; Ε, δεν μοιάζει και τόοοοσο άγριος ο άνθρωπος! Ή μήπως είναι και δεν του φαίνεται;
Τις φωτογραφίες δε, απλά δεν τις χορταίνω