• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μαλαισία 4 βδομάδες στη Μαλαισία

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
babaduma την ελευθεροτυπια δεν την προλαβα, αλλα τι να την κανω αφου η ιστορια σου με εχει μαγεψει.
Περιμενω την συνεχεια......λεμεεεε!!!!:D
Xene, η πρώτη μέρα στο Miri ολοκληρώθηκε. Πάω τώρα να διαβάσω τα δικά σας! :)

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Xene, η πρώτη μέρα στο Miri ολοκληρώθηκε. Πάω τώρα να διαβάσω τα δικά σας! :)
Και γω νομισα οτι εγραψες καμμια αραδα να διαβασω....αλλα παλι στο περιμενε μας εχεις.:D

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Και γω νομισα οτι εγραψες καμμια αραδα να διαβασω....αλλα παλι στο περιμενε μας εχεις.:D
πλάκα μου κάνεις, ε; 2 ώρες έγραφα! :( Για να μην αναφερθώ στις τραυματικές θύμησες...

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Παρεπιπτοντως babaduma πολυ ωραιο το αβαταρ σου...

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Μια χαρα γραφεις babaduma , αλλοι ειναι αυτοι που τεμπελιαζουν και γραφουν με το σταγονομετρο :bleh:.
Περιμενουμε τη συνεχεια στις σπηλιες!

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Μια χαρα γραφεις babaduma , αλλοι ειναι αυτοι που τεμπελιαζουν και γραφουν με το σταγονομετρο :bleh:.
Περιμενουμε τη συνεχεια στις σπηλιες!
Μετά από τέτοια ηθική εμψύχωση, μ'ανέβασες go2dbeach κι αρχίζω αυθωρεί και παραχρήμα να γράφω (επιτέλους) για τις σπηλιές (πρώτα στο πρόχειρο και μετά στο καθαρό! - έτσι δε μας έμαθαν; :lol:)

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Μια χαρα γραφεις babaduma , αλλοι ειναι αυτοι που τεμπελιαζουν και γραφουν με το σταγονομετρο
Συμφωνώ απόλυτα με τη συντρόφισσα μοντερατόρισσα, baba προχώρα.

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Μετά από τέτοια ηθική εμψύχωση, μ'ανέβασες go2dbeach κι αρχίζω αυθωρεί και παραχρήμα να γράφω (επιτέλους) για τις σπηλιές (πρώτα στο πρόχειρο και μετά στο καθαρό! - έτσι δε μας έμαθαν; :lol:)
Ωραία, άντε έφτιαξες γεμιστά:bleh:, κανόνισες συναντήσεις με τους Θεσσαλονικείς :mad:(μην τα θυμάμαι τώρα και συγχύζομαι), δεν λέω όλο και γράφεις ενδιαμέσως αλλά το φιλοθεάμον κοινό σου αδημονεί.;) Και ναι ωραίο το avatar σου.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Ωραία, άντε έφτιαξες γεμιστά:bleh:, κανόνισες συναντήσεις με τους Θεσσαλονικείς :mad:(μην τα θυμάμαι τώρα και συγχύζομαι), δεν λέω όλο και γράφεις ενδιαμέσως αλλά το φιλοθεάμον κοινό σου αδημονεί.;) Και ναι ωραίο το avatar σου.
Μη με αγχώνετε και τα μπουρδουκλώνω... :) Επειδή παραπονιέστε ότι γράφω λίγα κάθε φορά, δεν προχωράει η ιστορία δηλαδή, αποφάσισα κάθε ενότητα που ποστάρω να καλύπτει τουλάχιστον μια μέρα ολόκληρη. Κάτι σαν ημερήσια εκδρομή, δηλαδή (για σας). Η ενότητα με την επίσκεψη στις σπηλιές είναι σε εξέλιξη, θεωρώ ότι θα σας ικανοποιήσει και ελπίζω να την έχω τελειώσει σήμερα το βράδυ.

Θα παρακαλούσα, όμως, το φιλοθεάμον κοινό μου (το οποίο σέβομαι απόλυτα) να λάβει υπόψη του ότι (παρά τις φιλοδοξίες μου :bleh: ) Μαμαλάκης ακόμη δεν έγινα, χρηματοδότες δεν έχω, και κάπως, κάποιος (ο υποφαινόμενος, δηλαδή) πρέπει να πληρώσει τα υλικά για τις γαστριμαργικές δημιουργίες μου :rolleyes:

Σε απλά Ελληνικά, πρέπει και να δουλέψουμε, έρχονται και οι γιορτές, κάτι πρέπει νά'χει να προσφέρει το μαγαζί - αλλιώς πώς/πού θα βρούμε υλικό για το δεύτερο best seller? :cool: :haha:

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Φίλε συνοδοιπόρε, ουδέποτε ήταν στις προθέσεις μου να σε αγχώσω, η αλήθεια είναι ότι είσαι επιμελής και συνεπής, η προσπάθεια μου να σου εκφράσω τον θαυμασμό μου και η ζήλια μου δημιούργησε λανθασμένες εντυπώσεις. Take your time που λέγαν και οι αρχαίοι μας πρόγονοι.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Φίλε συνοδοιπόρε, ουδέποτε ήταν στις προθέσεις μου να σε αγχώσω, η αλήθεια είναι ότι είσαι επιμελής και συνεπής, η προσπάθεια μου να σου εκφράσω τον θαυμασμό μου και η ζήλια μου δημιούργησε λανθασμένες εντυπώσεις. Take your time που λέγαν και οι αρχαίοι μας πρόγονοι.

Προς θεού, δεν εννοούσα εσένα, αστειευόμουν φυσικά (και αφορμή για να δικαιολογηθώ - βεβαίως! :roll: )

Η αλήθεια είναι ότι, χάρη σε όλους εσάς τους συμφορουμίτες, ανακάλυψα ένα καινούριο ενδιαφέρον που πραγματικά με ευχαριστεί - και με ξεκουράζει ταυτόχρονα. Απλά, μερικές φορές φέρνω τον εαυτό μου στη θέση σας, αντιλαμβάνομαι την αδημονία σας (που έχω και γώ σε ανάλογες περιπτώσεις) κι αυτή η σκέψη είναι που μου δημιουργεί ένα άγχος να τελειώσω :D

Παρεπιπτόντως, ευχαριστώ και για τα σχόλια για το avatar. Δεν είναι δική μου δημιουργία, στο internet την βρήκα την εικόνα, σε θέμα σχετικό με τη Μαλαισία - φυσικά!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα