να υποθέσω ότι θ'αρχίσεις και μαθήματα yoga επι τούτου;...Παρα πολυ ενδιαφερουσα και κατατοπιστικη η αφηγηση σου! Και εκεινες οι κοκκινες σαρανταποδαρουσες μου δινουν και μερικες ιδεες...
Στη θεωρια το βλεπω να παραμενουν οι ιδεες, γιατι αμα γινουν πραξη να δω μετα ποιος θα λυνει ποιον!να υποθέσω ότι θ'αρχίσεις και μαθήματα yoga επι τούτου;...
Α, σ'αυτό έχω εκπαιδευτεί: Κάνω μια πιρουέτα και προσγειώνομαι με... την όπισθεν! Έχω πάθει κάταγμα στο χέρι από πτώση παλαιότερα και έκτοτε τό'χω δουλέψει!...έριξα μιά τούμπα στα λεία και σιδερένια βράχια,με αποτέλεσμα να πέσω με τα δόντια,και να σπάσω τα δύο μπροστινά!!...
... έ, τα extreme sports έχουν και τα ρίσκα τους!Στη θεωρια το βλεπω να παραμενουν οι ιδεες, γιατι αμα γινουν πραξη να δω μετα ποιος θα λυνει ποιον!
Μαρία, την άλλη βδομάδα ναυλώνουμε αεροπλάνο, απο κείνα τα μικρά που σ'αρέσουν. Να κρατήσω θέσεις;Επιτέλους έχουμε τη συνέχεια! Έτσι όπως λατρεύω τα σπήλαια, έτοιμη είμαι να φύγω για Μαλαισία!
Αουτς, αουτς, αουτς. Αυτο πρεπει να πονεσε πολυ!... βγαίνοντας έξω με βρεγμένα πόδια,έριξα μιά τούμπα στα λεία και σιδερένια βράχια,με αποτέλεσμα να πέσω με τα δόντια,και να σπάσω τα δύο μπροστινά!!
βγαίνοντας έξω με βρεγμένα πόδια,έριξα μιά τούμπα στα λεία και σιδερένια βράχια,με αποτέλεσμα να πέσω με τα δόντια,και να σπάσω τα δύο μπροστινά!!