• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μαλαισία 4 βδομάδες στη Μαλαισία

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Παρα πολυ ενδιαφερουσα και κατατοπιστικη η αφηγηση σου! Και εκεινες οι κοκκινες σαρανταποδαρουσες μου δινουν και μερικες ιδεες...:haha:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Παρα πολυ ενδιαφερουσα και κατατοπιστικη η αφηγηση σου! Και εκεινες οι κοκκινες σαρανταποδαρουσες μου δινουν και μερικες ιδεες...:haha:
να υποθέσω ότι θ'αρχίσεις και μαθήματα yoga επι τούτου;...:haha:

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Επιτέλους έχουμε τη συνέχεια! Έτσι όπως λατρεύω τα σπήλαια, έτοιμη είμαι να φύγω για Μαλαισία! :haha:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
να υποθέσω ότι θ'αρχίσεις και μαθήματα yoga επι τούτου;...:haha:
Στη θεωρια το βλεπω να παραμενουν οι ιδεες, γιατι αμα γινουν πραξη να δω μετα ποιος θα λυνει ποιον! :haha:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
baba στο σημείο που γράφεις για την ολισθηρότητα του εδάφους μέσα στα σπήλαια,πόνεσα ξανά οταν θυμήθηκα την δικιά μου περιπέτεια!!
την πέμπτη μέρα του ταξιδιού μας,πήγαμε στους καταρράκτες elephant spring!
κολυμπήσαμε στα γάργαρα νερά,και βγαίνοντας έξω με βρεγμένα πόδια,έριξα μιά τούμπα στα λεία και σιδερένια βράχια,με αποτέλεσμα να πέσω με τα δόντια,και να σπάσω τα δύο μπροστινά!!δεν γινόταν τίποτα,ζήτησα πάγο και μπουκώθηκα μέχρι να περάσει ο πόνος και να τολμήσω να ζητήσω καθρεφτάκι...το ανόι βρισκόταν 700 χιλιομετρα μακρυά και έτσι έχασα την ευκαιρία να δοκιμάσω βιετναμέζο οδοντίατρο!!:D
Ετσι κουτσοδόντα σαν τα μωρά,συνέχισα όλο το ταξίδι μου,και στις φωτογραφίες είχα τα χείλη ερμητικά κλειστά!!
Να εφιστίσουμε εδώ λοιπόν την προσοχή σε όλους τους φίλους που επισκέπτονται άγνωστες περιοχές να προσέχουν γιατί αλοίμονο,κατι σοβαρότερο μπορεί να χαλάσει ευκολα το ταξιδι και να αναγκαστούν κάποιοι να παρουν ευσπεσμένα τον δρόμο του γυρισμού!!

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
...έριξα μιά τούμπα στα λεία και σιδερένια βράχια,με αποτέλεσμα να πέσω με τα δόντια,και να σπάσω τα δύο μπροστινά!!...
Α, σ'αυτό έχω εκπαιδευτεί: Κάνω μια πιρουέτα και προσγειώνομαι με... την όπισθεν! Έχω πάθει κάταγμα στο χέρι από πτώση παλαιότερα και έκτοτε τό'χω δουλέψει! :haha:

Γενικά, πάντως έχεις δίκηο για την αυξημένη προσοχή. Σαγιονάρες ή τύπου, σανδάλια κλπ. μπορεί να προσφέρουν άνεση αλλά μόνο στα σίγουρα: παραλίες, άντε και κανένας δρόμος σε πόλη - αν και, στην Ινδία, ούτε για κει συστήνονται, κι ας είναι το εθνικό τους υπόδημα, όπως και στο Βιετνάμ άλλωστε. Όπου δυσκολεύει το πράγμα, το ελάχιστο είναι ένα άνετο παπούτσι τύπου timberland ή καλό αθλητικό. Άσε που ελλοχεύουν και βδέλλες... (αυτά, όμως, στο επόμενο...) :)

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Στη θεωρια το βλεπω να παραμενουν οι ιδεες, γιατι αμα γινουν πραξη να δω μετα ποιος θα λυνει ποιον! :haha:
... έ, τα extreme sports έχουν και τα ρίσκα τους! :haha::haha::haha:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Επιτέλους έχουμε τη συνέχεια! Έτσι όπως λατρεύω τα σπήλαια, έτοιμη είμαι να φύγω για Μαλαισία! :haha:
Μαρία, την άλλη βδομάδα ναυλώνουμε αεροπλάνο, απο κείνα τα μικρά που σ'αρέσουν. Να κρατήσω θέσεις; :haha:

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Μαλλον κατανταω κουραστικος αλλα παλι μια απο τα ιδια.....
δηλαδη πολυ καλη η συνεχεια με την σπηλαιοεξερευνηση,και βοηθανε πολυ και οι φωτογραφιες για να καταλαβαινουμε με τι εχουμε να κανουμε.

@Κρατα αλλη μια θεση στο αεροπλανακι babaduma.

@Ρενατα σιδεροκεφαλη.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Μηπως να παρετε ενα λιγο πιο μεγαλο αεροπλανακι να χωρεσω και εγω;

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
... βγαίνοντας έξω με βρεγμένα πόδια,έριξα μιά τούμπα στα λεία και σιδερένια βράχια,με αποτέλεσμα να πέσω με τα δόντια,και να σπάσω τα δύο μπροστινά!!
Αουτς, αουτς, αουτς. Αυτο πρεπει να πονεσε πολυ!:(

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
βγαίνοντας έξω με βρεγμένα πόδια,έριξα μιά τούμπα στα λεία και σιδερένια βράχια,με αποτέλεσμα να πέσω με τα δόντια,και να σπάσω τα δύο μπροστινά!!

• Δεν χωρεί καμιά αμφιβολία ότι επρόκειτο για κακό μάτι, μοχθηρού σχιστομάτη.
( Τα βρεγμένα πόδια, η αφηρημάδα, το ότι εισαι απ το ιδιο χωριο με το Μητσοτά-κι, κλπ ,είναι άνευ σημασίας)

• Το ότι δεν αφήνουμε ( σχεδόν) ΤΙΠΟΤΑ να χαλάσει το ( ακριβό μας) ταξίδι είναι κοινό δόγμα μας έ;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom