meli
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ...μηπως στην αγάπη???
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ολος ο κόσμος
Τι ωραια αφηγηση!!!
Μου αρεσει πολυ ο τροπος που γραφεις...
Thanks Meli! Ιδού και η συνέχεια...Τι ωραια αφηγηση!!!
Vag, όπως θα κατάλαβες, αυτή η μέρα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και χορταστική. Αν και κουραστική σε σημεία, λόγω των πολλών και συνεχών σκαλοπατιών, αποζημειώνεσαι. Μου άρεσε που το μέρος δεν ήταν τόσο "αξιοποιημένο" όπως τα Mulu και το ότι στις κάπου 3 ώρες που κινούμασταν μές στις σπηλιές δεν συναντήσαμε παραπάνω απο μια ντουζίνα ανθρώπους. Το Miri αυτό καθεαυτό δε λέει, αλλά σαν βάση για εξορμήσεις είναι καλή. Άν έχεις και καλή παρέα το βράδυ, αντέχεται...Ωραία και χορταστική η σημερινή δόση baba. Δωσε λεπτομέρειες,θα μας χρειαστούν...
Καλημέρα Ιωάννα,Αχ τι ωραία σπηλιές, ζούγκλα, βάρκες τα αγαπημένα μου, ωραία αφήγηση και πολύ καλές οι φωτογραφίες. Έχω αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρά ένα ταξίδι στην Μαλαισία.
και για πού με το καλό - αν επιτρέπετε;... αν επιβιώσω από το επόμενο Καλοκαιρινό ταξίδι μου ...
Ευχαριστώ κυρία μου! What about Arsenal? Liverpool? (τη δική σας ιστορία εννοώ)baba κάνεις για χρονικογράφος !!!
ωραία και λεπτομερής η αφήγησή σου και οι φωτό βοήθησαν πολυ να μπούμε στο κλίμα του ταξιδιου σου..
ευχαριστούμε και περιμένομε την συνέχεια!!
ελπίζω το σκ να ολοκληρωθεί το βιετνάμ,με την τελευταία καυτή ενότητα,"το δέλτα του menkong"..Ευχαριστώ κυρία μου! What about Arsenal? Liverpool? (τη δική σας ιστορία εννοώ)