GTS
Member
Καταρχήν, συζητάμε με ηρεμία πιστεύω....ένα αυτό (και σαν ενάμισι, δε διαβάζω ούτε συγκρατώ όλα τα γραφόμενά σου, λυπάμαι αν δε σου κάνω τη τιμή).Δεν ξέρω αν το κάνεις επίτηδες ή πραγματικά δεν καταλαβαίνεις. Παραθέτω απλώς το εδάφιο:
To Arwana Perhentian Resort δεν ήταν η πρώτη επιλογή μου για τη διαμονή. Το Perhentian Island Resort έμοιαζε η καλύτερη επιλογή – ήταν όμως η ακριβότερη. Με βάση αυτά που είχα διαβάσει από τις ιστορίες του φόρουμ είχα σαν πρώτη επιλογή το Coral View, δεύτερη το Abdul Chalet και τρίτη το Tuna Bay. Όμως όλα ήταν κλεισμένα και κατέληξα εδώ.
Αν αυτό δε δίνει ικανοποιητική απάντηση, λυπάμαι, δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι αυτό.
Δεύτερον δεν υπάρχει κάτι να καταλάβω εγώ από σένα ή εσύ από εμένα. Απλά, για να μην αποκομίσουν άσχημη εντύπωση μελλοντικοί ταξιδιώτες για το νησί, προσπαθώ να τονίσω ότι εσύ μεν τη πάτησες, αλλά οι εκατοντάδες τουρίστες και επισκέπτες της όμορφης πλευράς του νησιού (που είναι πάνω από το μισό νησί), μεταξύ των οποίων και εγώ, περνούσαν ζάχαρη σε έναν παράδεισο. Μην εκνευρίζεσαι, τη πάτησες, πάμε παρακάτω....το φόρουμ σε ευχαριστεί που με τη δική σου αρνητική εμπειρία θα αποτρέψεις ενδεχομένως κάποιους να τη πατήσουν και αυτοί....δεν υπάρχει λόγος εκνευρισμού....