• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μαλαισία 4 βδομάδες στη Μαλαισία

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
..
ΑΑ το αβαταρ σου θυμιζει το Σαντοκαν ""ενα καλο πειρατη""που υποδυοταν ενας Ινδος ηθοποιος που δεν θυμαμαι το ονομα αλλα ειναι η φωτο στο αβαταρ σου...
Πολύ σωστή η παρατήρησή σου LULLU! Αν θυμάσαι είχα κάποια άλλη εικόνα στο avatar και όταν αποφάσισα να το αλλάξω, σκέφτηκα να βάλω κάτι σχετικό με την ιστορία. Θυμήθηκα το βιβλίο που μου είχαν χαρίσει όταν ήμουν πιτσιρικάς "Οι κουρσάροι της Μαλαισίας", το googl-άρισα και βρήκα την εικόνα. Μού'χε κάνει τρομερή εντύπωση ο ήρωας ο Σαντοκάν. Μόνο που δεν πήγα στο Λαμπουάν που διαδραματιζόταν η ιστορία. Ίσως την επόμενη φορά! :haha:

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
Πολύ σωστή η παρατήρησή σου LULLU! Αν θυμάσαι είχα κάποια άλλη εικόνα στο avatar και όταν αποφάσισα να το αλλάξω, σκέφτηκα να βάλω κάτι σχετικό με την ιστορία. Θυμήθηκα το βιβλίο που μου είχαν χαρίσει όταν ήμουν πιτσιρικάς "Οι κουρσάροι της Μαλαισίας", το googl-άρισα και βρήκα την εικόνα. Μού'χε κάνει τρομερή εντύπωση ο ήρωας ο Σαντοκάν. Μόνο που δεν πήγα στο Λαμπουάν που διαδραματιζόταν η ιστορία. Ίσως την επόμενη φορά! :haha:
..

..συντομα ελπιζω!!!!!! θελουμε την ιστορια !!!!!!!!!!!!!!:haha::clap:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
..

..συντομα ελπιζω!!!!!! θελουμε την ιστορια !!!!!!!!!!!!!!:haha::clap:
Ποιά καλέ; Aφού σου είπα δεν πήγα Λαμπουάν. Αν εννοείς το επόμενο ταξείδι... περίμενε να τελειώσει αυτό πρώτα!...:haha::haha::haha: Δεν έχω δεί αν έχει γράψει κανείς για Sa Pa στο Βιετνάμ. Αν όχι, ίσως γράψω γι αυτό. Εκεί να δεις γλέντια! Ούτε έργο να γυρίζαμε! :D

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
για Sa Pa στο Βιετνάμ. Αν όχι, ίσως γράψω γι αυτό. Εκεί να δεις γλέντια! Ούτε έργο να γυρίζαμε! :D
Με "παπαλό" αγορασμένα από τα πιτσιρίκια για να μην γλυστράς στην λασπερή κατηφόρα:clap:.

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Χορταστική δόση η σημερινή! Μου πήρε ώρα να την διαβάσω αλλά πραγματικά άξιζε τον κόπο! Δώσε ιστορίες στο λαό!!!

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Με "παπαλό" αγορασμένα από τα πιτσιρίκια για να μην γλυστράς στην λασπερή κατηφόρα:clap:.
Τό'χεις Ιωάννα, τό'χεις! Ούτε μες στη σκέψη μου νά'σουν! :haha: Αμ' οι τσαντούλες και τα μαξιλαράκια? :haha:

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Τό'χεις Ιωάννα, τό'χεις! Ούτε μες στη σκέψη μου νά'σουν! :haha: Αμ' οι τσαντούλες και τα μαξιλαράκια? :haha:
Κι εκεί που καταλασπωμένη και βρεγμένη κατάφερνα να περάσω το ποτάμι μου ερχόταν το υφαντό κιλίμι στο πρόσωπο. Δεν θέλω να κάνω την προίκα μου μαντάμ, να μην πνιγώ θέλω. Αλλά αυτά θα μας τα πεις αναλυτικα στην επόμενη ιστορία σου, τώρα απολαμβάνουμε Μαλαισία:bleh:.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
πανάθεμά σε baba ...
θα με κάνεις να αλλαξω τα πλάνα του επόμενου επικείμενου ταξιδίου μου!!!
για αυτο είχες εξαφανιστεί εσύ έ??
ένα θα σου πώ!! ως χρονικογράφος επέτυχες!!
για ρώτα και την rosa..:bleh:

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
Ποιά καλέ; Aφού σου είπα δεν πήγα Λαμπουάν. Αν εννοείς το επόμενο ταξείδι... περίμενε να τελειώσει αυτό πρώτα!...:haha::haha::haha: Δεν έχω δεί αν έχει γράψει κανείς για Sa Pa στο Βιετνάμ. Αν όχι, ίσως γράψω γι αυτό. Εκεί να δεις γλέντια! Ούτε έργο να γυρίζαμε! :D
..
;) για το επομενο βεβαια λεω..το επομενο ταξιδι που να βαλει το χερι ο υψιστος νανε οσο πιο γρηγορα γινεται!!!:haha:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
πανάθεμά σε baba ...
θα με κάνεις να αλλαξω πλάνα του επόμενου επικείμενου ταξιδίου μου!!!
για αυτο είχες εξαφανιστεί εσύ έ??
ένα θα σου πώ!! ως χρονικογράφος επέτυχες!!
για ρώτα και την rosa..:bleh:
Renata, αν το επόμενο ταξείδι σου είναι στην Ινδονησία, νομίζω πραγματικά ότι μπορείς να κάνεις έναν τέλειο συνδυασμό Σάραβακ-Σαμπάχ-Καλιμαντάν (όλο το Βόρνεο, δηλαδή) - εξαρτάται το πόσες μέρες έχεις, βέβαια. Από κουβέντες που είχα σε μια τουριστική έκθεση που γινόταν στο Kuching - τις μέρες που ήμουν εκεί - με εκπροσώπους και πράκτορες της Ινδονησίας, η κατάσταση εκεί είναι πιό "πριμιτίβ" (άρα και πιό αυθεντική), φτηνότερα κόστη, κλπ. Επιπλέον, το Βόρνεο δεν ανήκει στη ζώνη "υψηλού κινδύνου" της περιοχής - για φόβο τρομοκρατικών ενεργειών, κλπ. Ενδιαφέρουσες συζητήσεις για τη χώρα έκανα επίσης και με μια κυρία απο τη Τζακάρτα που γνώρισα (λεπτομέρειες στο κεφάλαιο για το Redang - προσεχώς! :D ). Πάντως, αν επικεντρωθείς μόνο στο Βόρνεο, μάλλον η καλύτερη περίοδος να πάς είναι όταν πήγα και γω, Ιούλιο - Αύγουστο δηλαδή, την "ξηρά" περίοδο.

Το comment για τη Rosa... δεν το κατάλαβα :( (ακατοίκητο?)

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
..
;) για το επομενο βεβαια λεω..το επομενο ταξιδι που να βαλει το χερι ο υψιστος νανε οσο πιο γρηγορα γινεται!!!:haha:
Προηγείται το ραπόρτο απο τη Λιβύη πρώτα! :D Να πάτε και να'ρθείτε με το καλό, φορτωμένοι με ωραίες εμπειρίες, να τις μοιραστείτε και με μας! :D

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Το comment για τη Rosa... δεν το κατάλαβα :( (ακατοίκητο?)
σχετικά με το comment έχεις δίκιο,εννοούσα οτι ειναι σεσημασμένη χρονικογράφος!
δηλαδή σαν επαγγελματιας κατάλαβες?;)

τώρα σχετικά με το ταξίδι,έχω σαν αρχή να μην μπερδεύω πολλα.
η μαλαισία πρέπει να γίνει μόνη και πολύ καιρό..τοτε θα μου κάνεις τον χάρτη!
όσο για την ινδονησία θα τον φάω τον μήνα χαλαρά,αλλα την θέλω μόνη της ...εξάλου θα γίνει στις αρχές του χρόνου αυτό.
έχομε να πουμε πάρα πολλα!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα