Sokratis
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Puerto Rafti
Oχι αλλα αφου εχει βαθμολογια σχολιων 9 στα 631 σχολια σιγουρα θα ειναι καλο.
Προσεξε γιατι γυρισα απο την εξοδο ...............Μονη σου είχες παει ταξίδι ;;
Sent from my iPhone using Travel stories
Η πρόσβαση από το αεροδρόμιο είναι εύκολη; ή μόνο με ταξί; Η νυχτερινή ζωή δε θα είναι προτεραιότητα μέσα σε ένα 3ήμερο οπότε δε πειράζει, την επόμενη φορά! Ανάμεσα στα εστιατόρια της κακιάς ώρας έχει και κανένα της προκοπής;;Καλο το χοτελ στο Sirkeci , μια χαρα οι κριτικες , αλλα το βραδυ οπως εχουμε πει ειναι ΕΡΗΜΙΑ και εχει και καμια δεκαρια μαγαζια-εστιατορια της κακιας ωρας....
Ολα ευκολα ειναι ... Ειδικα αν μεινεις στο Sirkeci εχεις το τραμ σε αποσταση βολης.Η πρόσβαση από το αεροδρόμιο είναι εύκολη; ή μόνο με ταξί; Η νυχτερινή ζωή δε θα είναι προτεραιότητα μέσα σε ένα 3ήμερο οπότε δε πειράζει, την επόμενη φορά! Ανάμεσα στα εστιατόρια της κακιάς ώρας έχει και κανένα της προκοπής;;
Πολυ κοσμο αλλα γρηγορο σερβις και καλο φαγητο. Τα τσιλιμπουρδισματα δεν τα κατανοω μια και οσες φορες πηγα δεν ημουν αποδεκτης...Εχει το hamdi σχετικα κοντα , αλλα με νευριαζει γιατι εχει πολυ κοσμο και τσιλιμπουρδιαρηδες σερβιτορους (ωραια φυστικι κεμπαπ ομως)
Εχει και ενα , δυο πολυ κοντα , αλλα δεν εχω φαει οποτε δε μπορω να στα προτεινω.
Καλο φαγητο , οκ φαγητο-δεν εκοψα φλεβες.. Εναμιση μηνα πριν , ημουν εκει , καναμε μετανοιες για να ερθουν να μας παρουν παραγγελια.. (ρωτα το Παιδι). Το κεμπαπ φυστικι ηταν πολυ καλο , ειλικρινα ... οπως και κατι αλλα μαλεμπιά που μας εφεραν σαν ορεκτικα.Πολυ κοσμο αλλα γρηγορο σερβις και καλο φαγητο. Τα τσιλιμπουρδισματα δεν τα κατανοω μια και οσες φορες πηγα δεν ημουν αποδεκτης...
Εκει κοντα ειναι και το Pandeli, μονο για μεσημερι. Αξιζει.
μα γιατι να κατεβει απο το μετρό που ειναι σαφως γρηγοροτερο και να παρει το τραμ που κανει περισσοτερη ωρα? Ας φτασει στο Αksaray με το μετρο , θα εχει καλυψει περισσοτερη αποσταση σε λιγοτερο χρονο και μετα να παρει το τραμ με την ησυχια τηςΚαλύτερα να κάνεισ την αλλαγή από μετρό σε τραμ στη στάση zeytinburnu. Στο aksaray η απόσταση είναι μεγαλύτερη. Στο κεντρικό δρόμο απέναντι από την αγία σοφία έχει κάποια μαγειρεία (τέτοια θα δείς αρκετά στη πόλη), που βλέπεις τα φαγητά στη βιτρίνα και τρως φτηνά και αξιοπρεπέστατα. Εκεί είναι και το Sultanahmet Kftecisi Selim Usta φημισμένο όπως κάποιοι λένε για τον κεφτέ του. Εγώ δεν τρελάθηκα κιόλας.
Sent from my iPhone using Travel stories
oυτε εγω να πω την αληθεια...ΚΕκεί είναι και το Sultanahmet Kftecisi Selim Usta φημισμένο όπως κάποιοι λένε για τον κεφτέ του. Εγώ δεν τρελάθηκα κιόλας.
Εντάξει δεν είναι και τρελή η διαφορά, απλά εμένα μου φάνηκε πιο βολικό βγαίνοντας από το μετρό, να μπώ αμέσως στο τραμ ( zeytinburnu και ας κάνω 3-4 στάσεις παραπάνω), απο το να κατέβω aksaray και να σέρνω τις βαλίτσες στο δρόμο, ψάχνοντας τη στάση του τραμ.ευαγγελια said:μα γιατι να κατεβει απο το μετρό που ειναι σαφως γρηγοροτερο και να παρει το τραμ που κανει περισσοτερη ωρα? Ας φτασει στο Αksaray με το μετρο , θα εχει καλυψει περισσοτερη αποσταση σε λιγοτερο χρονο και μετα να παρει το τραμ με την ησυχια της
Χμ εδω να επισημανουμε οτι το Tunel ΔΥΣΤΥΧΩΣ λειτουργει μεχρι τις 22:00Η θέση του ξενοδοχείου είναι ΤΕΛΕΙΑ για sightseeing στο Sultanahmet, και με το τραμ πολύ κοντά για να προσεγγίσεις τη βραδινή διασκέδαση του Beyoglu (στο γυρισμό παίρνεις ταξί ή αν είσαι στο Tunel ακόμα καλύτερα με τα ποδια από πύργο του Γαλατά και γέφυρα του Γαλατά). Όσον αφορά τη μεταφορά από αεροδρόμιο, δεν μπορώ να σε βοηθήσω (είχα πάει με αμάξι)
Μαγική η Πόλη...