TheloTaxidia
Member
Ηοla! Παιδιά μ'αυτά και με εκείνα κλείσαμε στο Madison. Hotel Accommodation Istanbul | Blue Mosque | Pera | Taksim | Madison Η γνώμη σας,ετσι ρητορικά πια..?
Πεστα ρε Ευαγγελια και θελω να παω και ψανω για Maywood και μου βγαζει μονο 90 ΕΥΡΩ και οι αλλοι λενε και εχουνε παει με 62Τι να πει ρε Κλεο αφού το Maywood σήκωσε ψηλά τον αμανε και χρεώνει 90 ευρω το δωμάτιο off season
Για Istiklal η λύση είναι μια
Hotel Residence - Istanbul
Πολυ καλο θα κλεισω με δωρεαν ακυρωσηΝα σου προτείνω κάτι που δεν έχω μείνει ;
Πάντως επειδή την κοιτάζω συνέχεια την Πολη είδα ένα καινούργιο με πολυ καλη τιμη και το έχω στα υπόψιν αν είναι το Residence fully booked
Forbes Suites
Και τι θα κανεις το βραδυ στο Σουλταναχμετ?? Θα τρως καστανα και θα κοιτας την Αγια Σοφια?Πολυ καλο θα κλεισω με δωρεαν ακυρωση
εχεις κατι σε περιοχη σουλταναχμετ ?
Η μηπως δε το προτινεις σαν περιοχη ?
η υσηχια μου αρεσει παντως
Ναι εχεις δικιο ειπαμε υσηχια αλλα οχι και καστανα μπροστα απο τηνΚαι τι θα κανεις το βραδυ στο Σουλταναχμετ?? Θα τρως καστανα και θα κοιτας την Αγια Σοφια?
Ωραια ειναι , δε λεω, μαγικη η Αγια Σοφια , το Μπλε Τζαμι , αλλα δεν εχει κατι να κανεις, να πιεις ενα ποτο ρε αδερφε
Στο Σουλταναχμετ, στο Sirkeci δηλαδη εχω μεινει μονο στο Maywood .
Παρα πολυ καλο χοτελ, αλλα οπως εχω πει εχει ανεβασει πολυ τις τιμες του
Μονη σου είχες παει ταξίδι ;;ευαγγελια said:Την τελευταια φορα πηγα στο Ortakoy ημουν μονη μου και εκατσα μονο για καφε και ζεστη πατατα.Δεν ειχα παρεα για ρακες
Δυστυχως δεν ξερω κατι να σου προτεινω εκει.....
Δεν το γράφω ....μόνο του βγαίνειSokratis said:Δεν βαριέσαι να γράφεις συνέχεια αυτο το Sent from my iPhone using Travel stories;
Μπορείς να πας απο τις ρυθμίσεις και να το αλλάξεις.XRISTOS71 said:Δεν το γράφω ....μόνο του βγαίνει
Sent from my iPhone using Travel stories