• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τουρκία 3ήμερο στην Πόλη και που να μείνεις?

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου

TheloTaxidia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Κοιτάχτε να δείτε, δεν εχω συγκεκριμένο θέμα με οποιαδήποτε γειτονιά γιατι δεν τις ξέρω,απλα απ'οτι εχω καταλάβει στο Sultanhamet(Old city) ειναι πολυ γραφικα και κοντα σε αξιοθέατα αλλα αν το βραδυ θες να βγεις (Βeiloglu etc) δεν περπατιέται νυχτιάτικο και για αυτο ίσως να προτιμάται η απέναντι "κοσμική" μερια...η οποια ομως εχει φασαρια και ανηφόρες...??? Καποιος μου ειπε σημερα πως εινα καλυτερα κοντα στην Ταξιμ...(γλιτωνεις ανηφορες!)
Δεν ξερω ρε παιδια, εγω ενα ωραιο 3μερο 8ελω...whatever!:haha:

ευχαριστω ολους για τις απαντησεις

thessaris

Member
Sultanahmet vs Taksim πολυσυζητημένο θέμα με φανατικούς υποστηρικτές και πολέμιους! Αν ψάξεις θα βρεις πολλά θέματα που συζητούν το συγκεκριμένο "πρόβλημα". Η αλήθεια είναι ότι όπου και να μείνεις θα περάσεις τέλεια, αλλά εν πάσει περιπτώσει αν θες να βγαίνεις το βράδυ (και είναι ωραία το βράδυ στην Πόλη) τότε η μόνη σου επιλογή είναι η ευρύτερη περιοχή του Beyoglu (δηλ περιμετρικά της πλατείας Taksim).

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Τι να πει ρε Κλεο αφού το Maywood σήκωσε ψηλά τον αμανε και χρεώνει 90 ευρω το δωμάτιο off season
Για Istiklal η λύση είναι μια
Hotel Residence - Istanbul
ωραιοτατο το Residence..αξιοπρεπες,ευγενικο εξυπηρετικοτατο προσωπικο,σουπερ πρωινο και τιμη 28 ευρω το ατομο τη βραδια..

Last edited by a moderator:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
ωραιοτατο το Residence..αξιοπρεπες,ευγενικο εξυπηρετικοτατο προσωπικο,σουπερ πρωινο και τιμη 28 ευρω το ατομο τη βραδια..
Το μόνο "πρόβλημα" (που έχουν και άλλα καταλύματα στην περιοχή) είναι ότι βρίσκεται πάνω στην Ίστικλάλ (στον πεζόδρομο, δηλαδή) και αν έχεις αποσκευές ίσως ταλαιπωρηθείς λιγάκι για τη μεταφορά τους, επειδή δεν πάει ταξί μέχρι εκεί και η απόσταση από τα λεωφορεία στο Ταξίμ ή εκεί που σε αφήνει το λεωφορείο από το Οτογκάρ είναι κάπου 10 λεπτά με τα πόδια.

Last edited by a moderator:

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι; Ξέρω υπάρχουν πολλά θέματα αλλά αν κάποιος καλός συμφορουμίτης θέλει να βοηθήσει...Κανένα φτηνό γύρω στα 50-60 ευρώ στο Sultanahmet ξέρουμε; Η ευαγγελία είχε προτείνει το ersu αλλά δεν έχει τις μέρες που θα πάω...

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Φαγωθηκα οντως !!!
Ποτε θα παμε ?:(
Μου κολλησε αυτη η θεα βασικα ..δηλ και πιο δευτερα να ειναι τα δωματια ..δεν με πειραζει.

ΥΓ.Που εχεις κλεισει ...στο Residence?

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Φαγωθηκα οντως !!!
Ποτε θα παμε ?:(
Μου κολλησε αυτη η θεα βασικα ..δηλ και πιο δευτερα να ειναι τα δωματια ..δεν με πειραζει.

ΥΓ.Που εχεις κλεισει ...στο Residence?
Εγγυηση το Residence....... Θεση κλειδι για τη νυχτα της Πολης ......:cool:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills