XRISTOS71
Member
πάλι με taxi ........με τι αλλο.......
πάλι με taxi ........με τι αλλο.......
και με τι αλλο ειπαμε ....πάλι με taxi ........
Και με τα πόδια, επίσης. Κάνει και καλό το περπάτημα...και με τι αλλο ειπαμε ....
Και ανεβάζει και την καλη χοληστερίνηtaver said:Και με τα πόδια, επίσης. Κάνει και καλό το περπάτημα...
Δεν το πιστευω οτι το λες εσυ αυτο..... Mister Taxi !!Και με τα πόδια, επίσης. Κάνει και καλό το περπάτημα...
Μπραβο Ευαγγελια πολυ καλο το ξενοδοχειο καινουριο και καθαρο απο πρωινο δε λεει πολλα αλλα ειναι σε αποσταση βολης απο σημαντικα πραγματαΝα σου προτείνω κάτι που δεν έχω μείνει ;
Πάντως επειδή την κοιτάζω συνέχεια την Πολη είδα ένα καινούργιο με πολυ καλη τιμη και το έχω στα υπόψιν αν είναι το Residence fully booked
Forbes Suites
Πες τα φιλε μου γιατι εδω μεσα μου εχουν βγαλει την φημη οτι διαλεγω ξενοδοχεια-πατους.Μπραβο Ευαγγελια πολυ καλο το ξενοδοχειο καινουριο και καθαρο απο πρωινο δε λεει πολλα αλλα ειναι σε αποσταση βολης απο σημαντικα πραγματα
Πες τα φιλε μου γιατι εδω μεσα μου εχουν βγαλει την φημη οτι διαλεγω ξενοδοχεια-πατους.
Δωσε μας περισσοτερες πληροφοριες , βαλε καμια φωτο απο τα δωματια .
επεμβαινω προς υπερασπιση της αμώμου νεαράς...Νομίζω οτι δεν σε παίρνει να ανοίξουμε πρωί πρωί τέτοια κουβέντα
ΥΓ.στο ''πάτους'' πάντως δεν θα συμφωνήσουμε ....ντεκέδες ταιριάζει περισσότερο
Δυστηχως φωτογραφιες δεν εχω αλλα ειναι ακριβως οπως φενεται στο site και απο πληροφοριες εχω να πω οτι ειναι ενα παρα πολυ καλο value for moneyΠες τα φιλε μου γιατι εδω μεσα μου εχουν βγαλει την φημη οτι διαλεγω ξενοδοχεια-πατους.
Δωσε μας περισσοτερες πληροφοριες , βαλε καμια φωτο απο τα δωματια .