2022. Που πάμε;

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Λόγω μιας αναποδιάς το Δεκέμβριο, είχα μείνει με κάτι κουπόνια για εσωτερικές μετακινήσεις και κάτι activities στη Νικαράγουα που δε μπόρεσα να πάω. Ρώτησα, και είχα περιθώριο εξάμηνου να τα αξιοποιήσω από την αρχική κράτηση, που την έκανα τον Οκτώβριο. Ε, δεν ήθελα και πολύ, έκλεισα ένα ακόμα ταξίδι στην Κεντρική Αμερική για τέλη Μαρτίου - αρχές Απριλίου. Μια βδομάδα και κάτι στη Νικαράγουα. Ε, κι αφού πάω που πάω προς τα κεί, έβαλα και μια βδομάδα ακόμα στη Δομηνικανή Δημοκρατία (μήπως και Αϊτή; Θα δω). Πέντε διαφορετικές κρατήσεις αεροπορικών, με συνολικό κόστος €949.19, 110.000 μίλια Aegean και 9.000 Avios της BA (4 από τις 8 πτήσεις, συμπεριλαμβανωμένων των υπερατλαντικών είναι σε Business Class)...

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
40 μερες πριν εχω δει καταργηση μονο απο τη ρημαδοwizz. Πραγματικα τετοιο κρεμασμα πασχαλιατικα ποτε
Τι λες ρε συ που ζεις; Εδώ και 2 χρόνια οι ακυρώσεις μέχρι και 15 μέρες πριν είναι ο κανόνας παγκοσμίως. Μπορεί να έχω φάει και 20 τέτοιες από τις αρχές του 20 μέχρι σήμερα.

paefstra

Member
Τι λες ρε συ που ζεις; Εδώ και 2 χρόνια οι ακυρώσεις μέχρι και 15 μέρες πριν είναι ο κανόνας παγκοσμίως. Μπορεί να έχω φάει και 20 τέτοιες από τις αρχές του 20 μέχρι σήμερα.
Ολο το 2021 δεν ειχα ακυρωση πλην volotea και σαφως πολυ νωριτερα. Μιλαω μονο για Aegean και Ευρωπη, μονο 2021-22 , οχι ολες τις εταιρειες ουτε παγκοσμιως.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ολο το 2021 δεν ειχα ακυρωση πλην volotea και σαφως πολυ νωριτερα. Μιλαω μονο για Aegean και Ευρωπη, μονο 2021-22 , οχι ολες τις εταιρειες ουτε παγκοσμιως.
Εγώ 20 και 21 από Aegean προφανώς εντός Ευρώπης είχα τουλάχιστον 8.

bandit650

Member
Εγώ 20 και 21 από Aegean προφανώς εντός Ευρώπης είχα τουλάχιστον 8.
Παίζει ρολο και από πόσες συνολικά κρατήσεις ήταν οι 8.
Αν κάποιος με 4 κρατήσεις φάει ακύρωση σε 1 δε είναι το ίδιο με κάποιον με 100 κρατήσεις που ακυρώθηκαν οι 8.

paefstra

Member
Για το 2022 ειναι 3 στα 4 ταξιδια με Aegean. Αλλα μπορει να ειναι συμπτωση.
Παίζει ρολο και από πόσες συνολικά κρατήσεις ήταν οι 8.
Αν κάποιος με 4 κρατήσεις φάει ακύρωση σε 1 δε είναι το ίδιο με κάποιον με 100 κρατήσεις που ακυρώθηκαν οι 8.

katerinavama

Member
Καλημέρα ...Kαι εμείς έχουμε κανει κράτηση για το Πασχα και μας ακυρώσαν την πτήση τις επιστροφής ...Την βάλαμε νωρίτερα , τι να κανούμε, χάσαμε μιάμιση μέρα......Ας μην ακυρωθεί γιατί εινα ιτο ταξίδι που χάθηκε στις αρχες του covid ..... Θα ήθελα να σας ρωτήσω Βουδαπέστη θα πηγαίνατε τώρα? Θα πάνε φίλες μου ετοιμαζόμουν να κλείσω, βέβαια αν λέει έχουν τελειώσει όλα ...Ειχα κανει κράτηση ετοιμαζόμουν να βαλω πιστωτικη ... Βαζει ειδήσεις ο σύζυγος και έλεγαν για πυραύλους και έκλεισα τον υπολογιστώ και πήγα για ύπνο,,,,,

Vicks

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εντός Ευρώπης
Ταξίδι-Όνειρο
?
Καλημέρα ...Kαι εμείς έχουμε κανει κράτηση για το Πασχα και μας ακυρώσαν την πτήση τις επιστροφής ...Την βάλαμε νωρίτερα , τι να κανούμε, χάσαμε μιάμιση μέρα......Ας μην ακυρωθεί γιατί εινα ιτο ταξίδι που χάθηκε στις αρχες του covid ..... Θα ήθελα να σας ρωτήσω Βουδαπέστη θα πηγαίνατε τώρα? Θα πάνε φίλες μου ετοιμαζόμουν να κλείσω, βέβαια αν λέει έχουν τελειώσει όλα ...Ειχα κανει κράτηση ετοιμαζόμουν να βαλω πιστωτικη ... Βαζει ειδήσεις ο σύζυγος και έλεγαν για πυραύλους και έκλεισα τον υπολογιστώ και πήγα για ύπνο,,,,,
Καλημέρα! Την άλλη εβδομάδα πετάω για Βιέννη, οπότε ναι, θα πήγαινα Βουδαπέστη τώρα.
Είναι και υπέροχη.
Σε συνέχεια και της συζήτησης για ακυρώσεις/αλλαγές, ενημερώνω κι εγώ πως χθες η SAS μας άλλαξε την πτήση για Ρέικιαβικ μέσω Στοκχόλμης, την πήγε μία μέρα πριν, 31/7/22 από 1η Αυγούστου που ήταν, ίδιες ώρες.

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Βουδαπέστη έχω κλείσει κ εγώ για Πάσχα, αλλά θεωρούσα ότι δεν θα έχουμε κάποιο θέμα λόγω Ουκρανίας...Έχει προκύψει κάτι που το έχασα? :rolleyes-80:

Vicks

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εντός Ευρώπης
Ταξίδι-Όνειρο
?
Βουδαπέστη έχω κλείσει κ εγώ για Πάσχα, αλλά θεωρούσα ότι δεν θα έχουμε κάποιο θέμα λόγω Ουκρανίας...Έχει προκύψει κάτι που το έχασα? :rolleyes-80:
Η φίλη μάλλον φοβάται λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.
Δεν πιστεύω πως υπάρχει λόγος ανησυχίας άμεσα, ποτέ δεν ξέρεις το μέλλον βέβαια.

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Η φίλη μάλλον φοβάται λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.
Δεν πιστεύω πως υπάρχει λόγος ανησυχίας άμεσα, ποτέ δεν ξέρεις το μέλλον βέβαια.
Ναι, το κατάλαβα ότι αναφέρεται στην Ουκρανία, αλλά δεν κατάλαβα πως σχετίζονται οι πυραυλοι με την Βουδαπέστη!
Καλά ναι, το εχουμε εμπεδώσει ότι δεν ξέρεις στο μέλλον τι θα προκύψει!:lol:

Vicks

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εντός Ευρώπης
Ταξίδι-Όνειρο
?
Ναι, το κατάλαβα ότι αναφέρεται στην Ουκρανία, αλλά δεν κατάλαβα πως σχετίζονται οι πυραυλοι με την Βουδαπέστη!
Καλά ναι, το εχουμε εμπεδώσει ότι δεν ξέρεις στο μέλλον τι θα προκύψει!:lol:
Δίκιο έχεις, είδα ότι έγραφες για Ουκρανία, ου γαρ έρχεται μόνον.
:rolleyes:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα