ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ
Member
02-05/06 Κύπρος
να κλεισεις 20 μερες- ενα μηνα πριν. ποιος ο λογος να κλεισεις 7 μηνες πριν? για την (ψευδαισθηση πολλες φορες) του φθηνοτερου εισητηριου? θα βρεις ανετα και 2,3 μερες πριν μην αγχωνεσαι. κι αν ειναι πιο ακριβα θα ειναι λιγοτερο απο τη ζημια των ακυρωσεων κλπ. ειδα εισητηρια για αφρικα σε 5,6 μερες απο σημερα παμφθηνα, πολυ φθηνοτερα απο 5 μηνες πριν.Καλησπέρα και από εμένα, όλα αυτά που λέτε σκέφτομαι κ εγώ...θέλω να κλείσω ταξίδι για τέλος Οκτωβρίου Ταϊλάνδη και δεν ξέρω τι να κάνω;;;
Ναι ίσως και να έχεις δίκιο. Έτσι είναι πια τα πράγματα. Σε ευχαριστώ για την απάντηση, κάπως ξεαγχώθηκανα κλεισεις 20 μερες- ενα μηνα πριν. ποιος ο λογος να κλεισεις 7 μηνες πριν? για την (ψευδαισθηση πολλες φορες) του φθηνοτερου εισητηριου? θα βρεις ανετα και 2,3 μερες πριν μην αγχωνεσαι. κι αν ειναι πιο ακριβα θα ειναι λιγοτερο απο τη ζημια των ακυρωσεων κλπ. ειδα εισητηρια για αφρικα σε 5,6 μερες απο σημερα παμφθηνα, πολυ φθηνοτερα απο 5 μηνες πριν.
κλεινω λαστ μινιουτ, μαζευω μιλια. αυτο ειναι το πνευμα της εποχης. πολυμηνους προγραμματισμους ξεχαστε τους. ειναι η εποχη covid+war. κλειστε για το επομενο σκ μονο.
μόνο αν έχετε μίλια επιβάλετε να κλείσετε πολύ νωρίς γιατί η διαθεσιμότητα εξαντλείτε και πάλι όχι για όλους τους προορισμούς.Καλησπέρα και από εμένα, όλα αυτά που λέτε σκέφτομαι κ εγώ...θέλω να κλείσω ταξίδι για τέλος Οκτωβρίου Ταϊλάνδη και δεν ξέρω τι να κάνω;;;
Ναι αυτά σκέφτομαι κ εγώ και διστάζω. Μάλλον ανυπομονώ να ταξιδέψω ξανάμόνο αν έχετε μίλια επιβάλετε να κλείσετε πολύ νωρίς γιατί η διαθεσιμότητα εξαντλείτε και πάλι όχι για όλους τους προορισμούς.
διαφορετικά όπως είπε ο @Samion, χαλαρά λίγο πριν την αναχώρηση.
μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο τουλάχιστον.
σήμερα διάβασα πως ίσως χρειαστεί 4η δόση.
και είναι και ο πόλεμος στη μεση.