paefstra
Member
Θα σου πω μια γνωμη και αν θες την κρατας. Κλεισε, αν βρεις με μιλια, και ενα εισιτηριο επιστροφης απο Μαλαγα για Αθηνα να υπαρχει. Και αποφασιζεις μετα αν θα επιστρεψεις τελικα απο Μαδριτη η Μαλαγα. Οι τιμες των γρηγορων τρενων ειναι πολυ υψηλες, το 20ρικο της ακυρωσης ενος εισιτηριου θα σου φανει ψιχουλακι, ενω υπαρχει περιπτωση να σου κοστισει πολυ σε χρημα και χρονο η επιστροφη πισω στη Μαδριτη.Λοιπόν... Κανόνισα και το καλοκαίρι του 2020 (τρομάρα μου)
Θα πάω να... δροσιστώ στην Ανδαλουσία! Τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου (πάνω κάτω). Ε ναι είμαι μεγάλη μαζόχα το ξέρω αλλά θέλω πάαααρα πολύ να τη δω και δεν έχω άλλη εποχή πολλές μέρες! Πωπω έχω ενθουσιαστεί, έχω ήδη διαβάσει κ δει τόσες φωτό που έχω πωρωθεί λες και θα πάω αύριο
Θα μείνω κ λίγες μέρες Μαδρίτη στο πηγαινέλα (έχω ξαναπάει). Τι να κάνω, έδινε μίλια η Ισπανία φέτος παιδιά! 12 μέρες σύνολο, διαδρομές με τρένα (δεν οδηγώ) κι ελπίζω να τη βγάλω καθαρή.... Έχω κάνει πολλά τέτοια ταξίδια με τρένα, κυρίως Γαλλία...Στόχος είναι να επισκεφτώ τα κλασικά εικονογραφημένα Σεβίλλη, Κόρδοβα, Γρανάδα και Ρόντα. Βέβαια, όλα -ακόμα και το αν θα γίνει τελικά το ταξίδι- θα εξαρτηθούν από το αν και το πότε θα βρω εισιτήριο για την Αλάμπρα... Οπότε θα πρέπει να περιμένω να δω τη διαθεσιμότητα για να καταλήξω σε ημερομηνίες και σειρά διανυκτερεύσεων κ να κάνω κρατήσεις κλπ και πολύ έχω αγχωθεί.
Να πω την αλήθεια, εγώ είχα μεγαλεπήβολα σχέδια για του χρόνου το καλοκαίρι (ΗΠΑ) κ δεν αποκλείω αν μου τη βαρέσει κ αν βρω τα μίλια που θέλω να τη "κάνω" κατά κει και να ακυρώσω την Ανδαλουσία... Αν και μου αρέσει πολύ η ιδέα της Ισπανίας
Edit: Ωχ μόλις είδα το νούμερο των μηνυμάτων μου που μόλις συμπλήρωσα... Κατάλαβα... άπατο θα πάει το ταξίδι