ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ
Member
Σκεφτομουν για αρχες καλοκαιριου!
γιατι? για το θορυβο? ισα ισα που τα βρισκω πιο ανετα. να μην πω κ πιο ασφαλη..το στοιχειο μου..υπαρχει καλυτερη πτηση απο να διασχιζεις τον Ειρηνικο 4-5 ωρες με ATR?γιατι με τα ελικοφόρα σκιάζουμι
Να διασχίζεις την Κίτρινη Θάλασσα με Tupolev Έστω και για δυο ώρες μόνο....υπαρχει καλυτερη πτηση απο να διασχιζεις τον Ειρηνικο 4-5 ωρες με ATR?
πριν 50 χρονια? γιατι τωρα με θεα χαλια κ σε κακεκτυπο airbus ας λειπει καλυτερα...συγκρινες διαμαντι με κινεζοπετρα...Να διασχίζεις την Κίτρινη Θάλασσα με Tupolev Έστω και για δυο ώρες μόνο....
Οι ιστοριες με κουραζουν πολυ, τις εκοψα παλι. Απο φωτογραφιες ειμαι ερασιτεχνης. Παρτε καλε εναν οδηγο να κανετε τη δουλεια σας με βοηθεια απο επαγγελματιες.Θελουμε ιστορια και φωτογραφικο υλικο γιατι ειναι στα πλανα για ταξιδι
Ομοίως κι εγώ. Κανένα πρόβλημα στην εξαργύρωση τους. Έτσι κι αλλιώς όσοι πρέπει να κάνουν ένα μίνιμουμ αριθμό πτήσεων με την aegean για να διατηρήσουν το στάτους τους, θα τα χρησιμοποιήσουν.Το Ιούλιο με SMS. Λογικά σου έρχονται τον μήνα που πέφτει η συνδρομή διότι στους όρους λέει μετά την χρέωση συνδρομής σου έρχονται.