Dina Z
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ονειρεύομαι ... γενικώς!
A!A!A! Εσείς δεν πιάνεστε! Είστε πολύ προχώ!
Είναι ένα από τα όνειρά μου και αυτό το ταξίδιΘα κάνουμε τον γύρο των χωρών της Βαλτικής με λεωφορείο και θα περάσουμε Ελσινκι για λίγες μέρες σε φίλους μας που μένουν εκεί!Ανυπομονώ...!!!
Εύχομαι να το πραγματοποιήσεις!!!Και εγώ το ονειρεύομαι καιρό τώρα και θέλω πολύ να "στρωθω" να γράψω μια ιστορία όταν με το καλό γυρισω...(Αυτό το έχω πει και για άλλα ταξίδια,αλλά έχω μείνει στη 1 ιστορία μόνο )Είναι ένα από τα όνειρά μου και αυτό το ταξίδι
Ελπίζω να μας πεις τις εντυπώσεις σου όταν γυρίσεις
Καλύτερα δεν γίνεται !!!!! Με το καλόΤο 2019 θα ξεκινήσει με Όσλο (συναυλία Madrugada στις 2/2) και στην συνέχεια 3ημερο-4ημερο στο Τρομσο μηπως είμαστε τυχεροί και πετύχουμε το Β. Σέλας.
Μετά προγραμματίζουμε ένα ταξίδι 85+ ημερών στην δυτική πλευρά της Λ. Αμερικής (από Περού έως νότια Αργεντινή)+Ν. Πάσχα.
Θα αδυνατίσω μέχρι τότε!!! Θα με βάλετε στη βαλίτσα??Το 2019 θα ξεκινήσει με Όσλο (συναυλία Madrugada στις 2/2) και στην συνέχεια 3ημερο-4ημερο στο Τρομσο μηπως είμαστε τυχεροί και πετύχουμε το Β. Σέλας.
Μετά προγραμματίζουμε ένα ταξίδι 85+ ημερών στην δυτική πλευρά της Λ. Αμερικής (από Περού έως νότια Αργεντινή)+Ν. Πάσχα.
Θα αδυνατίσω μέχρι τότε!!! Θα με βάλετε στη βαλίτσα??