Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Και για τρεκ δεν τον κόβω...Σιγά μην έρθει ο άλλος μαζί, πρέπει να είναι σε απόσταση βολής από γκουρμέ πρωινό κάθε δεύτερη μέρα.
Και για τρεκ δεν τον κόβω...Σιγά μην έρθει ο άλλος μαζί, πρέπει να είναι σε απόσταση βολής από γκουρμέ πρωινό κάθε δεύτερη μέρα.
Μόνο μια εβδομάδα ρε panpan; Είναι πολύ ενδιαφέρουσα χώρα, δώσε κάτι ακόμη.Ψάχνομαι για πρώτη εβδομάδα Φεβρουαρίου για Ισραήλ.Μάλλον εκεί θα γιορτάσω τα γενέθλια μου.
Το ξέρω φίλε μου αλλά χρόνος δεν υπάρχει.Μόνο μια εβδομάδα ρε panpan; Είναι πολύ ενδιαφέρουσα χώρα, δώσε κάτι ακόμη.
Αμα δε φτάσει, μπορεί πάντα να ξαναπάει. Δεν είναι και στην άλλη άκρη της γης...Μόνο μια εβδομάδα ρε panpan; Είναι πολύ ενδιαφέρουσα χώρα, δώσε κάτι ακόμη.
Νόμιζα ότι είχες βγει στη σύνταξη κι απολάμβανες τη ζωή...Σωστά έτσι κι αλλιώς όπου μου άρεσε πήγα πάνω από 2 φορές.4-4,5 ωρίτσες είναι απ'εδώ.
Με το ζόρι μπορώ να φύγω για μια εβδομάδα.Παραπάνω με τίποτα.
Μάλλον για τον εαυτό σ θα πρέπει να αναρωτιεσαι πως θα τη βγαλεις.. γιατί ο Γιώργος μέχρι τον Απρίλιο έχει μια Βραζιλία κ ποιος ξερει τι άλλοΤα αεροπορικά μόλις κλείστηκαν, άρα το δεκαπενθήμερο στη Νέα Ζηλανδία είναι πλέον κανονισμένο. @Yorgos πώς θα τη βγάλουμε μέχρι τον Απρίλη να δούμε τώρα...