Επιτέλους !!!Έκλεισα και εγώ τη φθινοπωρινή μου εξόρμηση στο εξωτερικό. 8 βράδια στη Σκωτία. Ένα ταξίδι που στο τσακ δεν κανονιστηκε πέρσι.
Χαίρομαι γιατί μια μια οι μεγάλοι ευρωπαϊκοί μου στόχοι επιτυγχανονται. Το χειμώνα Άμστερνταμ, τώρα Σκωτία και ας ελπίσουμε ότι το 2019 θα έχει Πορτογαλία το μενού.
Τέλη Σεπτεμβρίου θα ανέβω Θεσσαλονίκη. Θα ζητήσω κατ' ίδια σκονακιαΕπιτέλους !!!
Με το καλό και θα περιμένω να ακούσω εντυπώσεις!!!
εννοείται!!! Θα καφεδιαστούμε και θα σου τα αραδιάσω όλα τα σκονάκια, για να διαλέξεις τι σου αρέσει πιο πολύΤέλη Σεπτεμβρίου θα ανέβω Θεσσαλονίκη. Θα ζητήσω κατ' ίδια σκονακια
Για λόγους του ιστορικού του μέλλοντος, το 2018 θα κλείσει ως εξής:Belize καμιά δεκαριά μέρες
Κεντρική Ασία 2 μήνες (Καζακστάν, Ουζμπεκιστάν, Κιργιστάν, Τατζικιστάν, Τουρκμενιστάν και χρειαζόμαστε ένα άτομο για το τιπ για Παμίρ κλπ 23 μέρες... στείλτε πμ)
Ίσως Κύπρο, για πρώτη φορά
Μάλλον Βόλο και Κρήτη
και βλέπουμε...
Οπως το βλεπω εγω Γιωργο χρωστας τουλαχιστον 5 ιστοριες συνολο ! Κ μας εχεις στο περιμενε ...αι αδερφε !Για λόγους του ιστορικού του μέλλοντος, το 2018 θα κλείσει ως εξής:
10 μέρες Μπελίζε (τρομερή έκπληξη, γοητεύτηκα)
Ελλάδα (Μύκονος, Τήνος, Ναύπλιο, Αθήνα και Φωκίδα, Σαντορίνη, Μετέωρα, Τρίκαλα, Πήλιο και Βόλος) 20 μέρες
Κολομβία 8 μέρες
Ουάσινγκτον 4 μέρες
Κύπρος-Καζακστάν-Ουζμπεκιστάν-Τουρκμενιστάν-Κιργιστάν-Τατζικιστάν-Μόναχο-Ελβετία-Λιχτενστάιν 50 μέρες
και μόλις έκλεισε και μια Βραζιλία 18 μέρες.
110 μέρες συνολικά, not bad. Και σχετικά οικονομικά φέτος. Άντε του χρόνου από Ωκεανία και Βόρεια Αμερική πλευρά, καλά να είμαστε.