• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

2018 Που πάμε;

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Eκεί που έκλαιγα τη μοίρα μου....σκάει μύτη μια Μάλτα αρχές Νοέμβρη...έχω και τη Σικελία κοντά από εδώ σε έχω από εκεί σε έχω ....πάλι στην Ιταλία καταλήγω..

escursione

Member
Εγώ πάντως αύριο ξεκινάω για δεύτερο ταξίδι στη Βορεια Κορέα. Θα ησυχάσετε από μένα για λίγες (ελπίζω) μέρες...
Δύσκολο να ησυχάσουμε μιας και είμαι σίγουρος ότι θα βρεις τρόπο να απαντάς και από τη Β. Κορέα ! Περιμένουμε εντυπώσεις και φωτογραφικό υλικό.

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Eκεί που έκλαιγα τη μοίρα μου....σκάει μύτη μια Μάλτα αρχές Νοέμβρη...έχω και τη Σικελία κοντά από εδώ σε έχω από εκεί σε έχω ....πάλι στην Ιταλία καταλήγω..
Καλημέρα

Αν πετάς με Aegean περιμένω εντυπώσεις από τη πτήση με ελικοφόρο καθότι φοβιτσιάρα... Μερσί

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
Και με τζετ να πετάξει, και πέσει πάνω σε αναταράξεις, πάλι θα κουνάει...

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Ασφαλές ξε-ασφαλές, αν κουνάει πάρα πολύ άστο καλύτερα...
Για να μην κουνάει ένα αεροπλάνο πρέπει να είναι ή τεράστιο ή να πετάει πολύ ψηλά ή συνδυασμός. Τα ελικοφόρα είναι συνήθως μικρά και πετάνε χαμηλότερα άρα κουνάνε λίγο περισσότερο. Όμως κινδυνεύουν λιγότερο αν πέσει ένα σμήνος πουλιών στους κινητήρες τους.

Last edited:

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Καλημέρα

Αν πετάς με Aegean περιμένω εντυπώσεις από τη πτήση με ελικοφόρο καθότι φοβιτσιάρα... Μερσί
Πέρυσι πέταξα με ελικοφόρο από Λέσβο για Αθήνα. είχε τη φασαρία του αλλά το ταξίδι ήταν ευχάριστο, σε μια φάση νόμιζα ότι το πήρε ο αέρας και μου θύμιζε τη Μάγια μέλισσα ....τώρα αν πάνε Μάλτα τα ίδια...εκεί δεν ορκίζομαι...

Μάνος.

New Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ισραηλ , Ιερουσαλημ
Μάρτη του 18 Σουηδία , Ιούλη Κύπρος , τώρα Νοέμβρη ή Αμερική ή κάπου εδώ κοντά για κάπου οικονομικά καμία Σερβία θα δειξει!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.384
Νεότερο μέλος
Lilla

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα