• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

2018 Που πάμε;

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Μικρη Τσοπανα (σουπερ όνομα) κατά την γνωμη μου το Καζακσταν ειναι απο τις ελαχιστες χωρες που δεν προτεινεται για σολο ταξίδι. Ειναι το υφος της χωρας που θελει παρέα. Η αισθηση της μοναξιάς διπλασιαζεται, οι αποστασεις ειναι τεραστιες, και κρινω ότι η ελλειψη συνταξιδιωτη γινεται πολύ εντονη.
Και οχι μονο θελει παρέα, αλλά θελει και καλή , νεανικη, χαρούμενη παρεα. Κατα τα άλλα σου ευχομαι να πας, γιατι αν ψαξεις καλά και συγκεκριμενους προορισμους , η χωρα τα σπαει.
Στο Καζακσταν εκανα ενα απο τα καλύτερά μου ταξίδια, αλλά το ειχα ψάξει παααααρα πολύ απο πριν.
Γυναίκες οπως εγώ και η τσοπανα δε μασαμε από τέτοια. Μη μας προκαλείς!

despoinapan

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Κουβα, Νεα Υορκη!
Χριστουγεννα 4 μερες στη Ρωμη. Και το Μαρτη που μας περασε επισκεφθηκαμε την Πολη, που με διαφορα κατατασσεται στα ταξιδια που θα προσπαθουμε,τουλαχιστον, να γινονται 1 φορα το χρονο!

Klair

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
@Klair ετοιμάζω Κρακοβία-Βαρσοβία και μου έχουν βγει τα μάτια :) :)
Διάβαζε-διάβαζε για να τα βρω έτοιμα.
Είναι και στο δικό μου πρόγραμμα, αλλά κρατιέμαι αυτή την περίοδο και δεν κανονίζω τίποτα, γιατί ο γιος μου ξεκινάει Erasmus τον Οκτώβρη στη Γάνδη, οπότε καταλαβαίνεις ότι σε κάποια γωνίτσα θα τρυπώσω ήσυχα-ήσυχα και αθόρυβα και θα κάνω τη δουλίτσα μου σουλατσάροντας εντός, εκτός και επί τα αυτά.
(Ελπίζω να με αντέξει και να μην με ξαποστείλει νωρίς-νωρίς :haha::haha:)
Θα τον δωροδοκήσω με καλό φαγητό :bleh::bleh:

Last edited:

vagar78

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Γάνδη-Μπριζ και Βρυξέλλες είναι στα άμεσα σχέδια οπότε θέλω να δείξεις καλή διαγωγή σαν μαμά μην χάσουμε τέτοια ξενάγηση....

Klair

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Γάνδη-Μπριζ και Βρυξέλλες είναι στα άμεσα σχέδια οπότε θέλω να δείξεις καλή διαγωγή σαν μαμά μην χάσουμε τέτοια ξενάγηση....
Θα έχεις πλήρη ανταπόκριση με κάθε λεπτομέρεια.
8 Οκτώβρη θα είμαστε Γάνδη οπότε δώσε μου λίγο χρόνο να τα μάθω καλά και θα τα πω ΟΛΑΑΑ!!

Πήγε ο γιος μου Βαρσοβία τον Μάιο, αν θέλεις κάτι συγκεκριμένο να μάθεις πες μου να τον ρωτήσω.

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.384
Νεότερο μέλος
Lilla

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα