• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

2018 Που πάμε;

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
καλα λοιπον...με την μιση χρονια ηδη περασμενη και καποια ταξιδια εξτρα ακομα στην πλατη...το προγραμμα για την συνεχεια της χρονια διαμορφωνεται ως..

Ιουνιος - Κενυα, Αιγυπτο
Ιουλιος - Αιθιοπια, Ντουμπαι
Αυγουστος - Διακοπες καπου χωρις κινητο και μαιλ :haha::haha::haha::haha:
Σεπτεμβριος - Ολυμπο, Νιγηρια
Οκτωβριος - Μοζαμβικη & Malawi
Νοεμβριος - Λονδινο, Qatar
Δεκεμβρης - Λιβανο, Συρια, Ιορδανια, και διακοπες καπου με χιονι, τζακι και χωρις κινητο :haha::haha::haha:
υποθέτω για δουλειά...αλλα πως κολλάει πχ Λονδίνο με Qatar?
Ολυμπο, Νιγηρια??

whoknows

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στο φεγγαρι
Ταξίδι-Όνειρο
Στο κεντρο της Γης
υποθέτω για δουλειά...αλλα πως κολλάει πχ Λονδίνο με Qatar?
Ολυμπο, Νιγηρια??
αν εξαιρεσεις το Λονδινο και τον Ολυμπο που αφορουν το ενα επισκεψη στον αδερφο μου και ο Ολυμπος ενα προσωπικο στοιχημα, ολα τα αλλα για δουλεια

whoknows

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στο φεγγαρι
Ταξίδι-Όνειρο
Στο κεντρο της Γης
Με σεβασμό στο βουνό και σωστή προετοιμασία. Ελπίζω ότι δεν θα ανεβείς μόνος σου.
μου την "πεσανε" πολλοι εδω μεσα σε ενα θρεντ που ειχα ανοιξει για πληφοροφιες για να μην ανεβω μονος, αν και σαν ιδεα εξακολουθει να με δελεαζει, να βρω λιγο χρονο για εμενα και τις σκεψεις μου αναμεσα στις ομορφιες της φυσης

STKF

Member
Το βρήκα το νήμα. Θα σου απαντήσω εκεί όταν βρω λίγο χρόνο, για να μην βγω off topic εδώ. :)

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Πολλά σενάρια για μικρά ταξιδάκια είναι πιθανά αλλά -να πω την αμαρτία μου- σκέφτομαι να τ'αρνηθώ όλα για χάρη ενός μεγαλύτερου σε διάρκεια αλλά και σε μπάτζετ, στο Καζακστάν. Το σκέφτομαι για Αύγουστο ή Σεπτέμβρη αλλά αυτό προϋποθέτει 1. να έχω τελειώσει με σχολή 2. να έχω χρήματα και 3. ιδανικά και παρέα, αν και δε μ' ενοχλεί να σολάρω. Οποιοδήποτε τίπ εν τρίκ για τον προορισμό αυτό καλοδεχούμενο..:)
Ο λόγος μου συμβόλαιο.:mad: 27 Αυγούστου θα ψάχνω για μαντρί στη Μαδρίτη. Δεν έχω κλείσει επιστροφή, αλλά λογικά κάπου το Δεκέμβρη το πιο νωρίς. Οπότε το Καζακστάν αναβάλλεται προσωρινά. Αυτό δε σημαίνει ότι ματαιώνεται ωστόσο. @ροζ γουρούνι μην πανηγυρίζεις, δε νίκησες ακόμη. :shark1:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Ο λόγος μου συμβόλαιο.:mad: 27 Αυγούστου θα ψάχνω για μαντρί στη Μαδρίτη. Δεν έχω κλείσει επιστροφή, αλλά λογικά κάπου το Δεκέμβρη το πιο νωρίς. Οπότε το Καζακστάν αναβάλλεται προσωρινά. Αυτό δε σημαίνει ότι ματαιώνεται ωστόσο. @ροζ γουρούνι μην πανηγυρίζεις, δε νίκησες ακόμη. :shark1:
Μικρη Τσοπανα (σουπερ όνομα) κατά την γνωμη μου το Καζακσταν ειναι απο τις ελαχιστες χωρες που δεν προτεινεται για σολο ταξίδι. Ειναι το υφος της χωρας που θελει παρέα. Η αισθηση της μοναξιάς διπλασιαζεται, οι αποστασεις ειναι τεραστιες, και κρινω ότι η ελλειψη συνταξιδιωτη γινεται πολύ εντονη.
Και οχι μονο θελει παρέα, αλλά θελει και καλή , νεανικη, χαρούμενη παρεα. Κατα τα άλλα σου ευχομαι να πας, γιατι αν ψαξεις καλά και συγκεκριμενους προορισμους , η χωρα τα σπαει.
Στο Καζακσταν εκανα ενα απο τα καλύτερά μου ταξίδια, αλλά το ειχα ψάξει παααααρα πολύ απο πριν.

GTS

Member
Μικρη Τσοπανα (σουπερ όνομα) κατά την γνωμη μου το Καζακσταν ειναι απο τις ελαχιστες χωρες που δεν προτεινεται για σολο ταξίδι. Ειναι το υφος της χωρας που θελει παρέα. Η αισθηση της μοναξιάς διπλασιαζεται, οι αποστασεις ειναι τεραστιες, και κρινω ότι η ελλειψη συνταξιδιωτη γινεται πολύ εντονη.
Και οχι μονο θελει παρέα, αλλά θελει και καλή , νεανικη, χαρούμενη παρεα. Κατα τα άλλα σου ευχομαι να πας, γιατι αν ψαξεις καλά και συγκεκριμενους προορισμους , η χωρα τα σπαει.
Στο Καζακσταν εκανα ενα απο τα καλύτερά μου ταξίδια, αλλά το ειχα ψάξει παααααρα πολύ απο πριν.
Καζακστάν? Παρών!

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Δεν είχε αναρτημένα τα δρομολόγια ΚΤΕΛ στο ίντερνετ ε? :haha:

Πέρα από την πλάκα, σε ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή, θα το λάβω σοβαρά υπόψιν και θα χρησιμοποιήσω την πανούργα τεχνική προσηλυτισμού που έχω αναπτύξει ειδικά για τέτοιες καταστάσεις.

Αν και δε με αγχώνει, είμαι σίγουρη ότι όλο και κάποιος/α θα βρεθεί να με ακολουθήσει τόσο μαζοχάρες φίλους που έχω. Στην απευκταία περίπτωση που αυτό δε συμβεί, θα γράφω μετά εδώ.

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Πολυ αποτελεσματική μου φαινεται αυτη η τεχνική, είμαι σιγουρη ότι θα δουλέψει.
Οσο για τα ΚΤΕΛ μη τα ρωτάς.... 14 ωρες κλεισμενη μεσα σε ενα φερετρο, με θερμοκρασιες- κλιβανου, και χωρις την δυνατοτητα να βλεπεις εξω απο τα παραθυρα, κοντεψα να αλλαξοπιστησω. Η Αγια Κτελιωτησα μονο, μου εδωσε δυναμη να αντεξω και να μην σιχαθω τα ΚΤΕΛ.
GTS Για πότε λες?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.640
Μέλη
39.386
Νεότερο μέλος
AngelosPhillips

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα