taver
Member
- Μηνύματα
- 12.612
- Likes
- 29.891
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Η αλήθεια είναι ότι είχα μια επιφύλαξη μέχρι να κοιτάξω on-line τη συνταγή, νόμιζα ότι έκανα λάθος εγώ. Θυμόμουνα ότι η βάση του πιάτου είναι στα σκαλοπίνια με σάλτσα φασκόμηλου & λευκού κρασιού, και προσούτο από πάνω. Έτσι την έτρωγα για χρόνια, σχεδόν καθημερινά, με delivery από το Da Romollo e Remo στου Ζωγράφου (έχει κλείσει τώρα). Έτσι την είχα φάει και μια φορά στην Ιταλία.taver, πώς ήταν τελικά η διάσημη "saltimbocca"?
Ε, αυτό ήταν και σ' αυτό το εστιατόριο, αν προσθέσεις και μια λευκή σάλτσα (που τη βρήκαν?) από κρέμα γάλακτος και τυρί...
Νόστιμο πάντως (το κρέας), αλλά όχι τα γύρω γύρω (τα άφησα, άλλωστε).