• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ΗΠΑ 15 μέρες στην Καλιφόρνια

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Vegas έχω κλείσει ήδη υπερπαραγωγή :)

Μου μένει το SF και τα χοτέλ στο δρόμο, όπως αυτό που πόσταρε ο λυσσασμένος από πάνω :bounce:

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Vegas έχω κλείσει ήδη υπερπαραγωγή :)

Μου μένει το SF και τα χοτέλ στο δρόμο, όπως αυτό που πόσταρε ο λυσσασμένος από πάνω :bounce:
στα του δρόμου είναι πολύ καλος :) προσοχή μόνο μη σας δαγκώσει γιατί εμένα δε με φτάνει είμαι μακρυά! αν χρειαστείς κάτι και μπορώ στείλε pm. Σκέφτομαι να ανεβάσω την πρώτη μου ιστορία για Καλιφόρνια θα τα πω με τον τρόπο μου κι ότι γίνει...
προβλεπεται κάτι μεταξύ υπερπαραγωγής και κουιμπέκας

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Τελικά "έφαγα" τη μια μέρα από LA, και οριστικά θα βρίσκομαι san diego το σαβατοκύριακο 18-19/4. Καμιά καλή ιδέα για χοτέλ στο SF? Και -κυρίως- ιδέες για μία ή δύο διανυκτερεύσεις στη διαδρομή LA>SF?
Για τη διαδρομή:
Όταν υπάρχει αυτό: Motel Inn of San Luis Obispo - Wikipedia, the free encyclopedia , το σκέφτεσαι?

Για το SF:
Εγώ έκλεισα στο Hilton Financial District, δωμάτιο με πρωινό + πάρκινγκ στα $144.00.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Η καλύτερη περιοχή για χοτέλ είναι το fisherman's warf ή/και το financial district?

Βρίσκω με 55% έκπτωση στο The Huntington Hotel and Nob Hill Spa, που η κανονική του τιμή είναι πανάκριβη, αλλά με μισή τιμή είναι αντίστοιχο με άλλα. Μπας και το ξέρει κανείς; φαίνεται πολύ καλό, αλλά κάπως μακριά από το κέντρο.

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
Αν το Nob Hill Spa είναι όντως στην περιοχή Nob Hill είναι super! Είναι η περιοχή με τα πιο ακριβά ξενοδοχεία, κοντά στην Chinatown και μερικά τετράγωνα από Union Square. Βέβαια είναι πάνω στο λόφο και θα είναι λίγο μαρτύριο το ανέβασμα κάθε μέρα. Αν δεν μείνεις εκεί, καλύτερα κάπου στη Union Square. To fisherman's wharf είναι τελείως ψεύτικο και το βράδυ δεν έχει ζωή. Αντίθετα στο Union Square είναι όλα τα club, bars, θέατρα και σφύζει από ζωή! Η financial district είναι κάπως απομακρυσμένη (εκτείνεται αρκετά βέβαια, μπορεί να είσαι δίπλα σε Union Square μπορεί και μακριά) και βράδυ και σαβ/ακα είναι επίσης νέκρα (με εξαίρεση κάποια σκόρπια bars). Στην expedia βρίσκεις καλές προσφορές για ξενοδοχεία.

Θα γίνει travelstories meeting στην Καλιφόρνια; Να πεταχτώ αν είναι!! :D

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Έκλεισα στο Noob Hill τελικά, με σούπερ τιμή. :)

Τελικά στο δρόμο τι στάσεις να κάνω και που;

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Λοιπόν, επιτέλους έκλεισα (εισητήρια, ξενοδοχεία, αυτοκίνητο, grand canyon tour)

11-14/4 San Francisco + πέριξ
15/4 Yosemite (day trip)
16/4 Silicon Valley
17-18/4 Διαδρομή παραλιακά (από τον 1) για LA
19/4 LΑ
20/4 San Diego (day trip)
21/4 Palm Springs, Joshua tree & deserts
22/4 Las Vegas
23/4 Las Vegas/Grand Canyon (με αεροπλάνο + ελικόπτερο)
24/4 Death Valley / Mt. Whitney
25/4 LA
26/4 Στα αεροδρόμια στο δρόμο της επιστροφής.

Δεν έχω κλείσει διαμονές για 17/4 και 24/4 - ελπίζω πως όλο και κάποιο motel θα βρώ.

Ερωτήσεις:
- Έχει νόημα να κλείσω από πριν εισητήρια για κάποια μουσεία/μνημεία (π.χ. Αλκατράζ)?
- Για το I-94 που συμπληρώνουμε στο αεροπλάνο, δηλώνουμε μόνο την πρώτη διεύθυνση διαμονής, ή πρέπει να τις έχω κάνει σκονάκι όλες?
- Ξέρει κανείς τι γίνεται με την Ταξιδιωτική ασφάλεια? (Είναι καθαρή τρέλα να πάει κανείς στην Αμερική ανασφάλιστος). Έχει χρησιμοποιήσει κανείς τα on-line agencies (για USA)?

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
Motel βρίσκεις παντού, μην ανησυχείς καθόλου!

Για το Alcatraz καλό είναι υποτίθεται να έχεις κλείσει από πριν για να είσαι σίγουρος. Μιας και δεν πας όμως καρα-high season, μπορείς να πας στα εκδοτήρια και να βγάλεις εκεί για 1-2 μέρες μετά. Εγώ έβγαλα αργά το απόγευμα εισιτήριο για το επόμενο πρωί. Άκουσα καλά σχόλια για το βραδινό tour, για ψάξτο.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Συνάντηση travelstories sto Las Vegas βλέπω :clap:

Taver εγώ θα είμαι Vegas 22/4, και κανόνισα grand canyon tour στις 23. Μετά επιστρέφω Βέγκας κάθομαι το βράδυ και αναχωρώ 24/4 το πρωί για LA. Πού θα μείνεις;

Με αμάξι τι έκανες;

Ποια ταξιδιωτική ασφάλιση λες; Δεν έχω κάνει κάτι εγώ, για πε.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom