• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ΗΠΑ 15 μέρες στην Καλιφόρνια

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Συνάντηση travelstories sto Las Vegas βλέπω :clap:

Taver εγώ θα είμαι Vegas 22/4, και κανόνισα grand canyon tour στις 23. Μετά επιστρέφω Βέγκας κάθομαι το βράδυ και αναχωρώ 24/4 το πρωί για LA. Πού θα μείνεις;

Με αμάξι τι έκανες;

Ποια ταξιδιωτική ασφάλιση λες; Δεν έχω κάνει κάτι εγώ, για πε.
Τις ίδιες μέρες θα είμαστε και στο Vegas και στο Grand Canyon, λοιπόν :)
Εκτός απροόπτου θα μένω στο Flamingo (δεν έχω προπληρώσει, και το ψάχνω ακόμη. Αν βρω καμμιά καλή ευκαιρία μπορεί και να τ' αλλάξω)...

Grand Canyon με ποιά εταιρία έκλεισες εσύ? Εμείς αναχωρούμε 11:30π.μ από το Boulder City airport...

Αμάξι: Minivan από τη national. 4 άτομα + μπαγκάζια, μια χαρά θα χωράμε.

Ασφάλιση: Δεν ξέρω, τώρα το ψάχνω....

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Εγώ έκλεισα με την grandcanyontourcompany γιατί αντί για το boulder city φεύγει από vegas οπότε θάχουμε παραπάνω χρόνο στο canyon, και επίσης έιναι από τις λίγες που πάνε στο SOUTH rim, που είναι το κομμάτι που αξίζει. Πολλές πάνε west rim κλπ.

Εγώ θα μένω διαγωνίως απέναντι :bounce:

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Αυτή είναι η διαδρομή που λέω να κάνω:

[gmap]<iframe width="425" height="350" frameborder="0" scrolling="no" marginheight="0" marginwidth="0" src="http://maps.google.com/maps?f=d&amp;source=s_d&amp;saddr=1224+S.+Beverwil+Drive+Los+Angeles,+CA.+90035&amp;daddr=Malibu,+CA+to:point+Mugu+to:Oxnard,+CA+to:San+Luis+Obispo,+CA+to:Ragged+Point+to:Carmel,+Monterey+to:17+Mile+Dr,+Pacific+Grove,+%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BD%CE%B9%CE%B1+to:Monterey,+CA+to:1075+California+Street+San+Francisco,+CA+94108&amp;hl=el&amp;geocode=%3B%3B%3B%3B%3BFYZqHwIdpXnH-CFvcCgUStdtdQ%3B%3B%3B%3B&amp;mra=ls&amp;doflg=ptk&amp;sll=35.826721,-120.410156&amp;sspn=6.580623,14.282227&amp;ie=UTF8&amp;ll=35.835628,-120.410156&amp;spn=3.78027,4.0134&amp;t=h&amp;output=embed&amp;s=AARTsJpSH3j76uM0qWdOMy5XKIhqonlGBQ"></iframe><br /><small><a href="http://maps.google.com/maps?f=d&amp;source=embed&amp;saddr=1224+S.+Beverwil+Drive+Los+Angeles,+CA.+90035&amp;daddr=Malibu,+CA+to:point+Mugu+to:Oxnard,+CA+to:San+Luis+Obispo,+CA+to:Ragged+Point+to:Carmel,+Monterey+to:17+Mile+Dr,+Pacific+Grove,+%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BD%CE%B9%CE%B1+to:Monterey,+CA+to:1075+California+Street+San+Francisco,+CA+94108&amp;hl=el&amp;geocode=%3B%3B%3B%3B%3BFYZqHwIdpXnH-CFvcCgUStdtdQ%3B%3B%3B%3B&amp;mra=ls&amp;doflg=ptk&amp;sll=35.826721,-120.410156&amp;sspn=6.580623,14.282227&amp;ie=UTF8&amp;ll=35.835628,-120.410156&amp;spn=3.78027,4.0134&amp;t=h" style="color:#0000FF;text-align:left">Προβολή μεγαλύτερου χάρτη</a></small>[/gmap]

όπου:
Α. LOS ANGELES
Β. Malibu
C. Point Mugu
D. Oxnard
E. San Luis Obispo
F. Ragged Point
G. Carmel
H. 17 mile drive
I. Monterey
J. SAN FRANCISCO

Τι λέτε; (για τα νέα κόλπα με google maps στο σάιτ θα τα γράψω σε λίγο :bleh:)

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δεν ξέρω αν θα πάω Sea World, καθώς στο San Diego θα είμαι μόνο για 1,5 μέρα, οπότε προτιμώ να κόψω βόλτες στην πόλη.

Η παραπάνω διαδρομή LA > SF πώς σας φαίνεται; ξακινάω Παρασκευή μεσημέρι και έχω περιθώριο να φτάσω SF Κυριακή βράδυ. Καλά είναι; να βάλω κι'άλλη μέρα στο δρόμο; Και τελικά πού να μείνω;

mitsos7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Searching
Εγώ το έκανα με μία διανυκτέρευση και από τον route 1. Εμεινα στο Welcome to the FogCatcher Inn - Cambria, California Hotel και ήμουν ευχαριστημένος.

Εφυγα νωρίς το πρωί από το Σαν Φρανσίσκο και έφτασα αργούτσικα, αλλά κάναμε και πολλές στάσεις. Νομίζω μιας και το κάνεις ανάποδα, να σκεφτείς μια στάση στην cambria ή εκεί γύρω Παρασκευή βράδυ, και ίσως μια διανυκτέρευση και γύρω από το Monterey.

Είχα ζητήσει κάποιες πληροφορίες και από έναν ντόπιο καλιφορνέζο πριν πάω και αυτή ήταν η προτασή του:

I'd pick the two stops on the way to LA from SF if I were you. Both of the towns you mentioned (Monterey and Santa Barbara) are wonderful places to stop, especially if you also swing by Carmel and drive the 17 mile drive while in Monterey. If you take the single stop instead, you should stop at either Cambria if you take the long drive down the coast route (Highway 1), or else go to either Pismo Beach or San Luis Obispo (a nice college town) if you go directly down Highway 101. Also, make sure you stop by in Solvang--an old Danish town (just north of Santa Barbara on the inland side) before going on to spend the night in Santa Barbara. Michael Jackson's Neverland Ranch is near here, as is Ronald Reagan's old ranch.
In Monterey, the things to see are the Monterey Aquarium, Cannery Row (right next to the aquarium), the coastline just south of here (which leads to the 17 mile drive), the Pebble Beach area and the city of Carmel itself. Near the downtown area is the Fisherman's Wharf--although there's not much to see downtown, so I wouldn't spend much time there.
In Santa Barbara, the things to see are the Mission (the largest one in the state--and the most well preserved)--(P.S. there is also a mission in Carmel, near Monterey, as well as 20+ other ones up and down the coast)--but I digress, so let me get back to discussing Santa Barbara. You should go see the beach and if it's a weekend it, they will have arts and crafts festivals down there. Go up and down State Street for a lot of fun and good shopping.
I've written about San Diego and Las Vegas before, so you can probably look at those threads.
I hope you have a wonderful trip to California (and the US).

- Για το I-94 που συμπληρώνουμε στο αεροπλάνο, δηλώνουμε μόνο την πρώτη διεύθυνση διαμονής, ή πρέπει να τις έχω κάνει σκονάκι όλες?
Σε ότι φόρμες είχα συμπληρώσει είχα βάλει μόνο την 1η διαμονή η οποία ήταν Σαν Φρανσίσκο.

Δεν ξέρω αν θα πάω Sea World, καθώς στο San Diego θα είμαι μόνο για 1,5 μέρα, οπότε προτιμώ να κόψω βόλτες στην πόλη.
Να πας και στο Old Town που είναι λίγο πιο έξω από το κέντρο. Old Town San Diego Guide

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Επανέρχομαι. Ποιοοοοος ξέρει να μας πει hot spots στο Σαν Φρανσίσκο; Καλά εστιατόρια, ωραία μέρη για jazz το βράδυ κλπ; ε; :)

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ευχαριστώ, αλλά δε βρήκα κάτι συγκεκριμένο για τις μέρες που θάμαι εκεί.

Καιμά άλλη ιδέα; :)

varioAthens

Member
Ευχαριστώ, αλλά δε βρήκα κάτι συγκεκριμένο για τις μέρες που θάμαι εκεί.

Καιμά άλλη ιδέα; :)

Δυστυχώς εγώ μόνο το Pearl's Jazz Club είχα ακουστά αλλά σήμερα που το κοίταξα στο google "φαίνεται" πως έχει κλείσει.....:(
Ρώτησα, ωστόσο, κάποιο φίλο και μου πρότεινε το Yoshi's Jazz Club!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ευχαριστώ.

Ρώτηξις: Επειδή τόχω μετατρέψει σε εντελώς road trip το ταξίδι, ρε σεις βοηθήστε λίγο με το αμάξι, κάντε μου κάποιος virtual μαθήματα οδήγησης με αυτόματο κιβώτιο :haha:

Στην τελική μπας και έχει κανέις αυτόματο να μου πει πέντε πράγματα παραπάνω; δεν είναι κάτι τρομερό αλλά μην πάω να κάνω την εξάσκησή μου στα freeways εκεί. :)

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Εγώ όταν νοίκιασα αυτοκίνητο στο Λ.Α. νόμισα ότι οδηγώ πρώτη φορά.
1. Όταν έβαζα εμπρός, μου έσβηνε η μηχανή και κλωτσούσε.
2. Με το που άγγιζα το φρένο, το αυτοκίνητο κοκκάλωνε. Τόπαθα στη Santa Monica Freeway, με κίνηση και έφαγα πολύ βρισίδι.
3. Γενικά ήμουν σε επιφυλακή και προτιμούσα να κάνω στην άκρη και να κρατάω αποστάσεις από όλους. Εντελώς βλάχος!!!!
4. Μετά από 2 μέρες όμως το συνήθισα, τόσο που όταν επέστρεψα, ένιωθα ότι δεν έπιαναν τα φρένα στο εδώ αυτοκίνητο.

Θα ξεκινήσεις σιγά-σιγά, θα κάνεις κανα δυό γύρους του τετραγώνου και μετά θα αμοληθείς στους δρόμους. Το φρένο πολύυυυ μαλακά...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom