• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

1η συνάντηση Ιταλόφιλων! (7/5/2009)

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
πάντως αυτός με το πουκάμισο στήν γωνία ......ρε ποιόν μου θυμίζει ? ...ποιόν μου θυμίζει .....?
στην αρχή πάντως στη διπλανή παρέα ήταν ένας ηλικιωμένος κύριος που μας κοιταζε. μήπως?

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Μάλλον!
Πάντως ήταν πολύ συμπαθητικός. Μουκανε εντύπωση το πόσο Γλυκομίλητος και φιλικός ήταν. Μελίρρυτος λέμε!

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
ρε παιδια μας μπερδεψατε με αυτον τον τυπο....

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Μάλλον!
Πάντως ήταν πολύ συμπαθητικός. Μουκανε εντύπωση το πόσο Γλυκομίλητος και φιλικός ήταν. Μελίρρυτος λέμε!

Κοίτα να δείς που το ακούσαμε κι αυτό!!!Τελικά το κρασί πρέπει όντως να ήταν δυνατό...Απορώ Samion που το αλκοτέστ δεν ξεπέρασε το όριο...!!!!:haha::haha:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Όλα καλά λοιπόν. Κρίμα που δεν τα κατάφερα να έρθω κι εγώ. Αλλά είμαι ακόμη χάλια και με πονοκέφαλο, οπότε θα τραβούσα μεγάλη ταλαιπωρία και θα ήμουν και σήμερα ακόμη πιο κομμάτια απ' ότι είμαι ήδη.

Περιμένουμε φωτογραφικό υλικό! ;)

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Κοίτα να δείς που το ακούσαμε κι αυτό!!!Τελικά το κρασί πρέπει όντως να ήταν δυνατό...Απορώ Samion που το αλκοτέστ δεν ξεπέρασε το όριο...!!!!:haha::haha:
ναι ήταν δυνατό. γιατί άλλο 33 άλλο 83 κιλά..έθεσα 50 κιλά σωματικού βαρους παραπάνω από σένα στην υπηρεσία του μεταβολισμού του αλκοόλ..
με κρασί μου έχουν ξανακάνει αλλα τίποτε. στα διόδια του Κιάτου. (μόνιμο τεστ τα τελευταία 7-8 χρόνια, μετά τις 24.00 για όσους κινούνται δυτικά..)

XRISTOS71

Member
ναι ήταν δυνατό. γιατί άλλο 33 άλλο 83 κιλά..έθεσα 50 κιλά σωματικού βαρους παραπάνω από σένα στην υπηρεσία του μεταβολισμού του αλκοόλ..
με κρασί μου έχουν ξανακάνει αλλα τίποτε. στα διόδια του Κιάτου. (μόνιμο τεστ τα τελευταία 7-8 χρόνια, μετά τις 24.00 για όσους κινούνται δυτικά..)

83 !!!! έτσι σωστά !!!!!! να μπάινουν κάποια πράγματα στήν σωστή τους θέση

νεραιδούλα που είσαι ?

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana

Εγώ δεν θα έβγαζα καν το αλκοτέστ..Απλά θα σου έθετα το ερώτημα:"Βρήκατε τόσο γλυκούλη εκείνον τον κύριο με το πουκάμισο που καθόταν δίπλα σας?"..
Απο την απάντησή σου και μόνο θα ήμουν σε θέση να καταλάβω αν έπρεπε να οδηγήσεις ή όχι!!!!Αλήθεια Dorotija εσύ οδήγησες μετα?:bleh:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο

XRISTOS71

Member
Εγώ δεν θα έβγαζα καν το αλκοτέστ..Απλά θα σου έθετα το ερώτημα:"Βρήκατε τόσο γλυκούλη εκείνον τον κύριο με το πουκάμισο που καθόταν δίπλα σας?"..
Απο την απάντησή σου και μόνο θα ήμουν σε θέση να καταλάβω αν έπρεπε να οδηγήσεις ή όχι!!!!Αλήθεια Dorotija εσύ οδήγησες μετα?:bleh:

αγαπητη sapienza τι άλλο θα διαβάσω πάλι...... οτι ο γωνιακός ο κύριος ήταν "γλυκούλης " εμένα πιό πολύ σε ξυνός μου έκανε

πάντως άν ο φίλος μου γιατι περί αυτού ο λόγος:bleh::bleh:... σάς άρεσε ποσο γλυκομίλητος ήταν θα τον ξαναφέρω σίγουρα και σε επόμενη συνάντηση

dorotija μοχίτο ήπιες τελικά ?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα