angelo_kav
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΤΑΛΙΝ
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ
Πήγα στο Βελιγράδι για μία βδομάδα τέλος Φλεβάρη αρχές Μάρτη και έχω να πω ότι με άριστα το 10 παίρνεις 11 με την περιγραφή σου και τις φωτογραφίες σου..
Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ.Πιστεύω μέσα από την ιστορία να το ξαναζείς!Πήγα στο Βελιγράδι για μία βδομάδα τέλος Φλεβάρη αρχές Μάρτη και έχω να πω ότι με άριστα το 10 παίρνεις 11 με την περιγραφή σου και τις φωτογραφίες σου..
Εύχομαι να πας γιατί πραγματικά είναι ένας γοητευτικός τόπος πολύ κοντά σε μας σε απόσταση και κουλτούρα.Το Βελιγράδι είναι ένας προορισμός που πάντα με γοήτευε. Ελπίζω σύντομα να το επισκεφθώ. Οι φωτογραφίες σου είναι πανέμορφες και εκείνες με τα ερείπια συγκλονιστικές. Σαν χθες θυμάμαι στις ειδήσεις τα βομβαρδισμένα κτίρια, γέφυρες κ.λπ. Χαίρομαι πολύ που αυτή η υπέροχη πόλη διατήρησε την αίγλη της και την ομορφιά της παρ όλη την καταστροφή.
Υ.Γ. Το πιάτο με το μπιφτέκι γίγας φαίνεται εξαιρετικό. Μου τρέχουν τα σάλια βραδιάτικα.
Σε ευχαριστώ πολύ. Η υπέροχη ιστορία σου με έκανε να πάρω πολύ πιο ζεστά μια ενδεχόμενη επίσκεψη.Εύχομαι να πας γιατί πραγματικά είναι ένας γοητευτικός τόπος πολύ κοντά σε μας σε απόσταση και κουλτούρα.
Θα ήθελα πολύ να ανακαλύψω τα διαφορετικά πρόσωπα αυτής της πόλης. Το Βελιγράδι ως Μεσαιωνική πόλη, ως πρωτεύουσα της Τιτοϊκης Γιουγκοσλαβίας, ως πληγωμένης πόλης του εμφυλίου και του βομβαρδισμού του 1999 και ως περήφανης πρωτεύουσας της Σερβίας του σήμερα.Οπως γράφω και στην αρχή αυτό που σε γοητεύει είναι τα διαφορετικά πρόσωπα που έχει η πόλη.Και Βαλκάνια και Κεντρική Ευρώπη.
Έχεις βάσεις και γνώσειςΘα ήθελα πολύ να ανακαλύψω τα διαφορετικά πρόσωπα αυτής της πόλης. Το Βελιγράδι ως Μεσαιωνική πόλη, ως πρωτεύουσα της Τιτοϊκης Γιουγκοσλαβίας, ως πληγωμένης πόλης του εμφυλίου και του βομβαρδισμού του 1999 και ως περήφανης πρωτεύουσας της Σερβίας του σήμερα.
Ανυπομονώ.Στο επόμενο κεφάλαιο ακολουθεί το Zemun.Εκεί πραγματικά βιώνεις κάτι άλλο.
Αναμένουμε αγαπημένο Zemun!Στο επόμενο κεφάλαιο ακολουθεί το Zemun.Εκεί πραγματικά βιώνεις κάτι άλλο.
Λατρεμένο Zemun.Ότι πρέπει είναι για τους λάτρεις της φωτογραφίας όπως εγώ!Τα κλικ είχαν πάρει φωτιά!Αναμένουμε αγαπημένο Zemun!
Και πολλές φωτός με Δούναβη παρακαλώ πολύ!