Nedelja
Moderator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Whole Africa,Cuba
Μεταφέρθηκε στις Ταξιδιωτικές Ιστορίες-Ευρώπη.
Κι εγώ σε σ'ευχαριστώ Ιβάνα για τις πληροφορίες πριν από το ταξίδι. Είμαι σίγουρος πως για σένα έχει μεγάλο ενδοαφέρον να διαβάζεις τις απόψεις μας για τοπν τόπο σουΤώρα είδα τις φωτογραφίες σου...όλες μια μια....Σ ευχαριστώ για ένα ξεχωριστό ταξλίδι, πάντα έχει ενδιαφέρον το να δεις τον τόπο σου μέσα από το μάτι ενός ξένου.
Φιλιά
Το εξωτερικό μπάνιο δικό σας θα είναι. Θα έχετε κλειδί μόνο εσείς. Βγαίνεις από το δωμάτιο και πάς στην απέναντι πόρτα. Σίγα το πράγμα.Και να σας πετύχει κανείς από τους άλλους ένοικους με το μπουρνουζάκι σας έξω στο διάδρομο και τι έγινεΓιαννη λεω και γω να κλεισω στα selection apartments ...πες μου σε παρακαλω το δωματιο 2 εχει το μπανιο εξω σε διαδρομο ..πως ειναι δηλ?
Θα τον ξαναρωτησω αν εχει διαθεσιμο και το 1.
Σου απαντάω και εδώEπισης βρε παιδια δινει καποιο confirmation οτι εχει γινει κρατηση ?Δηλαδη ...εχουμε ανταλλαξει καποια μαιλ ...ετσι απλα θα περιμενω να παει 1 Ιανουαριου και μετα θα του πω...θυμ,ασαι εγω ειμαι απο το μαιλ που ειχα κανει μια κρατηση στις 23 Νοεμβριου?
Σ'ευχαριστώ πολύ Δήμο. Ναι το Πετροβαραντίν στο Νόβι Σαντ αξίζει περισσότερο από την ίδια την κεντρική πόλη. Μου άρεσε πολύ. Στο Βελιγράδι δεν έχεις πάει? Όπως θα έχεις δει οι απόψεις διίστανται, πολλοί το θεωρούν μέτριο άλλοι πολύ ωραία πόλη. Εγώ είμαι στη μέση. Τη θεωρώ μια ενδιαφέρουσσα βαλκανική πόλη με ζωή, με κάποια ωραία σημεία και με ομορφότερη περιοχή το Zemun.Σήμερα διάβασα την ιστορία σου μιας και τον τελευταίο καιρό μου έχει καρφωθεί η ιδέα για ένα ταξιδάκι στο Βελιγράδι.
Εξαιρετική!!!!!!!!!!!!!!!! Και ΟΔΗΓΟΣ και ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ. Μπράβο ρε Γιάννη. Όσον αφορά τις φωτογραφίες, για άλλη μια φορά υπέροχες.
Το καλοκαίρι του 2011 είχα μείνει στο Νόβι Σαντ 2 νύχτες, στο δρόμο για Ουγγαρία και Σλοβακία και μου είχε αρέσει πολύ. Δυστυχώς τότε στο κάστρο ίσα που καταφέραμε να μπούμε για μια ματιά προς το ποτάμι. Ήταν όλο ένα εργοτάξιο λόγω του φεστιβάλ μουσικής. (http://www.travelstories.gr/community/threads/Οι-νύμφες-του-Δούναβη-και-άλλες-ομορφιές.50259/?chapter=3)
Πάντα έτσι!!